-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro Marks
jasně *1* *1* tak se měj -
Re: Re: Re: Re: Pro Marks
Nebudeš tomu věřit ale já jsem naprotsto v klidu.Mě jen tak něco nerozhodí. Jen jsem prostě reagovala tím stylem, jakým ty jsi reagovala na mě. Neber si to nějak osobně, ale přece když po mě někdo vystartuje, tak tady nebudu cukrovat *5* Fakt nic ve zlém, teď jen konstatuju. Jinak přeju pěkný večer! Zcela upřímně! -
Re: Re: Pro Marks
Zdar a sílu i tobě *3* -
Re: Re: Re: Pro Marks
možná bys měla v té nervozitě co napsat a jak být co nejvíc agresivní dávat pozor na správnost slov a složení vět , je z toho hodně cítit tvůj vztek :-)jinak například o inteligenci bychom tu mohly polemizovat :-) -
Re: Pro Marks
ne , kašli na to , nechci zabředat do debat , jen mám asi dneska špatnou náladu
a kolik máš přátel je mi vážně jedno , takže zdar a sílu :-) -
Re: Re: Pro Marks
Ty jsi mi ale vědma:) A já jsem si myslela že tě mojí odpovědí překvapí *1* Mělo mě ovšem napadnout že tvoji inteligenci a předvídavost, jen tak něco na kolena nedostane *3* -
Re: Pro Marks
pochopitelně , jinou odpověď jsem ani nečekala , nicméně trvám na svém a popravdě se ani moc nedivím *1* -
Pro Marks
Přátel mám víc než dost na to si stěžovat nemůžu *1* Že tady někomu nepadnu do oka, tak to mi vážně žíly netrhá, jsem tady kvůli Robovi *3* Každopádně děkuji ti děkuji za tvůj názor jsi moc milá *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: -
kdyby ona , tak zadám odpovědět na její příspěvek ,ne na tvůj, ne? -
Re: Re: Re: Re: -
já nebo ona? *7* -
Re: Re: Re: -
ty asi nemáš moc přátel , viď? :-)) -
Re: Re: -
Tak pokud to bylo na mě, taky bych řekla, že s tebou se tady momentálně nikdo nebavil *1* -
Re: -
a koho zajima tvuj nazor?:D -
to jenah and :-P
e-e já bych nechtěla , protože i Robert může mít svý stinný stránky , který by mne vytáčely :-)takhle má aspoň fantazie volné pole působnosti :-) -
fakt nic ve zlem *3* ....videa uz mam zkoukle snad vsechny co na netu jsou :-D nektere jeho vyroky opravdu stoji za to :-D cetla jsem si ten rozhovor pro casopis Details.....tam ma taky par dobrych hlasek :-D teda par, no celkem dost jich tam ma...je to na nejakych 6 stranek ten rozhovor, muzu sem hodit link...ale musite si to prelozit no :-D *3* -
jasně , jak jsem řekla :-) -
Souhlas...a ty :-P Fakt nic ve zlém ju? Ale na funny interwiev na you tube se vážně mrkni *3* Stojí to za to! -
myslim že je ná fakt víc:))) -
presne...co ja bych dala za to, poznat ho, jaky je doopravdy :-) asi nejsem sama :-D -
Re: Re: Re: Re: -
jiste, nechtela jsem narazet na to, ze neni mozne mit rada oba dva....Michaela mam rada jako zpevaka a Roba jako herce...pouze se mi nezdal styl, kterym to bylo napsano....vyznelo mi to, jakoby o nem snad vedela vsechno...pokud to nebylo mysleno nejak povysene, coz tedy jak rika nebylo, tak o nic nejde... *3*