-
Re: Re: Re: Re: -
je tajemnej...víc než kterejkoliv jinej herec:) obdivuju ho už jenom prot.)) -
No řekla bych že když se někdo v hotelech zapisuje pod jménem Clive Handjob ( masturbující Clive) Tak bych řekla že to zas takovej suchar nebude:) Navíc papparazzi jsou mu v patách snad na každém kroku. Proč asi vznikla kampaň respect Robert Pattinson..... -
na videa koukam, prekladam si i zahranicni rozhovory, takze ty jeho vyroky znam...do Anglie jezdim za tetou takze anglicky humor znam take...a jak rikam, to, ze si zrejme z novinaru vystrelil, jak jsi psala, tomu bych klidne verila....jen se mi to zdalo tak povysene napsano...ja mam take rada Jacksona a prave proto vim, ze jsi psala i na jeho diskuzi, a tve prispevky byly vzdy psane timto stylem.....pokud to tak neni mysleno, tak neni problem :-) -
Re: Re: Re: -
ani bych neřekla , že vtipálek , i když to určitě taky , ale spíš se snaží mlžit..aspoň já si nedovedu představit , že by někdo 24 hodin denně sledoval co dělám a jak vypadám a s kým jdu na večeři...vlastně o něm nikdo doopravdy nic neví , kromě základních dat a to je na tom to nejhezčí *3* -
hele já taky obdivuju Michaela Jacksona - on je nejlepší taneční a zpěvák, kterej kdy žil a je to král...ale Roberta mam ráda jiným způsobem:) mam ho ráda jako osobnost a myslim že takhle homá ráda i Lina....zase Michael byl pro mě taneční láska:) ono je to těžký:) každopádně je přeci normální, že člověk se mění a časem se mu mění i názory:) -
Re: Re: -
no vystřelil:D ale krutě:D on je prostě vtipálek no:))) -
Re: Re: Re: Re: Re: -
Když dám konkrétní příklad, tak například prohlásil tuhle větu: Vlasy si meju jednou za 6 týdnů a občas se nestačím divit, kolik z nich vyklepu lupů nebo: Než jsem natočil stmívání, musel jsem dát všechno do toho abych někoho zaujal a teď můžu randit se čtrnáctkama....Pokud to teda vyznělo, že se tady nějak povyšuju jako že s ním div nesdílím jednu domácnost, vážně to tak nebylo myšleno *3* Mrkni občas na you tube na jeho výroky *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: -
Víš ono stačí kouknou se na you tube umět trochu anglicky, a hned si o něm uděláš dost jasný obrázek je tam spoustu humorných videí a to není o čtení ale přímo jím vyřčená slova. To co kde říká občas vážně stojí za to. Věř mi, že jsem prošla už hodně videí abych si o něm udělala svůj obrázek. To opravdu jen tak vypadá o Roba se zajímám už asi půl roku a začala jsem se o něj zajímat daleko později když už byl dávno v kurzu. Prostě mě zaujal.Chápu, že novináři si rádi ledasco přimyslí, ale mám známé v Anglii kteří tam žijí, jsem s nima v kontaktu, a tohle by se dalo nazvat typický Britský humor. Neříkám že ho znám, to jsi to asi špatně pochopil/a jen jsem konstatovala co si o tomhle výroku myslím, ať už je pravdivý či ne -
tak ja si urcite nemyslim ze je Robert zvire ci rostlina :-D je to super herec, velice pohledny,mam ho velmi rada, na tom se myslim shodnem...jen to: Rob má svůj specifický smysl pro humor, a tohle je dost konkrétní případ.....no promin, ale ty ho snad znas, ze vis jaky ma smysl pro humor? nebo tak soudis jen podle toho, co si o nem prectes v nejakem bulvaru? a to s tim Jacksonem...vypada to spis tak, ze diskutujes pouze o tom, kdo je prave v kurzu:-D urcite se tady s tebou nechci hadat, Roba mam rada a tomu, ze si z lidi pouze vystrelil bych i verila..pokud ovsem neco takoveho vubec rekl...muze to byt vytrzene z kontextu....jen ten styl, kterym si to napsala... -
No řekla bych to asi takhle...Michaela mám ráda pořád, ale máš pravdu, ráda se zaměřuju na nové naděje a zrovna Rob je hodně velká naděje:)Padl mi do oka, nejen jako herec ale i jako člověk, kterého sláva neposadila na zadek a zůstal stále stejný. Odborník nejsem, neřekla bych že Robert je zvíře, nebo rostlina aby se dal nějak zkoumat, jak jsi to tady vyjádřil/la ale mám ho hodně ráda, a budu i nadále velice ráda sledovat jeho vývoj. Pokud s tím máš nějaký problém, tak je to čistě tvůj problém mě do toho netahej *3* -
ukázky
ahoj,našla jsem nějaký video z ukázkami ze čtvrtého dílu,tak kdo chce,ať mrkne *3*
http://www.metacafe.com/watch/2841844/amanecer_breaking_down_renesmee_cullen/ -
Re: Re: -
lina25: tak ty uz nejsi odbornik pres Jacksona?? najednou jdi odbornik pres pattinsona :D asi se ridis podle toho co zrovna leti co? :-D -
Re: -
Spíš bych řekla že si z lidí vystřelil, jak je jeho dobrým zvykem. Rob má svůj specifický smysl pro humor, a tohle je dost konkrétní případ..... -
-
nedivil bych se kdyby byl na kluky -
cfr
Robert tvrdí že je nudný nechce holku a rád si čte a dívá se na televizi a je neromantický..
tak myslím si že on má ze sebe depresi protože si myslí že se strašně moc odlišuje od ostatních a že kdyby ho lidé znali tak by je doopravdy nezajímal...myslím si že to není pravda to co on řekl ale nemá moc lidí se kterými si rozumí a proto si to o sobě možná myslí... -
Re: Re: Re: Re: Re: :-P
aha díky *1* -
Re: Re: hudba
me se libi jak zpiva!:)) -
Re: Re: Re: Re: :-P
ten odkaz funguje, jen tam musíš vymazat tu mezeru, pak ti to pojede:-) -
Re: Re: nový měsíc
vážně??? to bude dobrý...s titulkama už sem to vidděla nejmín 5krát.. :D..no ale řekla bych že v originále je to stejně lešpí než když je to nadabovaný -
Re: trailer
jo jasně že víme...zatmění se dotočilo a rob říkal že už je to i setříhané...počkej tak 14 max. měsíc a budeš tu mít trailer ;)