Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nik011

Re: Re: Re: Re: Re: Vlastnosti

mg zas to nepochopil ja je nechci urazt jako ty ! no skus to pochopit danke
  • nik011

tjn
  • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: Vlastnosti

Každý má svůj názor, tak jí ho neber. *16*
  • 8.ball.8

Ale já myslel, že bys mohla, ale ne kvůly mě, ale kvůli mě, ale taky kvůli sobě. *4*
  • 8.ball.8

Tím hůř. *9*
  • 8.ball.8

Re: Re: Re: A nejsi padlá na hlavu?

Lžeš, Evičko. *5*
  • Mě se Rob nelíbí

Tohle je jenom můj názor a je to diskuze tak tady můžu diskutovat o všem co se týká Pattinsona a kdo mě za můj názor sjede je ubohej a trapnej a když to nikoho nebude zajímat je mi to fuk číst to nemusíte:
    Nejdříve jsem byla do Pattinsona úplnej blázen.Přímo jsem ho zbožňovala.Dneska kdyby se mě někdo zeptal , jestli ho miluju řekla bych jediné: No fuj!!!
    A jak se mi Rob zhnusil?
    Čím víc jsem přemýšlela, co se mi na něm líbí a nakonec jsem dospěla k závěru, že vůbec nic.Stejně ho nikdy v životě neuvidím a je o 11 let starší než já.
    Začala jsem se zajímat o Taylora a ten se mi zamlouval mnohem víc.Líbil se mi mnohem víc a našla jsem i víc věcí, co se mi na něm líbí.Od té doby jsem "Team Jacob".
    A na to, jak jsem byla Robem "posedlá" si dneska málokdy vzpomenu...
  • bellinka

Balonku az se budu chtit vyfotit tak to udelam ale ne urcite kvuly tobe!..vyfot se ty a pak to udelam ja!!
  • bellinka

Re: Re: Re: A nejsi padlá na hlavu?

Ale nam s tebou ne!! *16* *16* *16*
  • justia

Re: čubka xD

Hlavně že ty voníš...Jdi do kšá....Nikoho tady nezajímáš! Starej se o svoje oblíbený herce a ostatním do toho nekecej.. My ti taky nebereme toho "Teylorka"... tak táhni *10* *16* *13* *5* *8*
  • justia

Re: Re: Re: Vlastnosti

hele tebe bych chtěla fakt vydět...se řídíš heslem : podle sebe soudím tebe co??? Tady na ty tvoje trapný řečičky není nikdo zvědavej!!! Jdi si to psát k Taylorovi *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Vlastnosti

to nejsou vtipy to je realita hosicku!
  • Re: Re: Vlastnosti

chlupatý, neoholený, nesvalnatý, tváří se zhuleně (jako idiot)
  • 8.ball.8

Vždyť si urážej koho chceš, kdo Ti brání? *1*
  • 8.ball.8

Lepší je to, že Tvoje vtipy stojí za pendrek. *5*
  • nik011

no upe:D:D:D, ja neurazim kazdou osobnost, me taky napr nezajima ten tvuj jean reno nebo hugh laurie! jenom ze ja sem na tolik normani ze je neurazim protoze je moc neznam kapi, takze jestli to poschopis odp
  • jenah

Re: čubka xD

haha xD mam ráda kluky, kteří vypadají jako ošlehaní životem a nejsou to nějaký bárbíňáci..díky BOhu za to, že nemam stejnej styl jako ty *1*
  • Re: čubka xD

Nechápu, proč na tyhle stránky lezou idioti, který Roba nesnášejí... jděte si na stránky zabívající se psychiatrickou tématikou, tam Vám jistě budou rozumět... *16*
  • nik011

prosimte proc by to kuli tobe jako mela delat,protebe je 5 vterin drahej a to sem ti jich teda uz venovala! ty si myslis ze ses nejakej king ne.
  • nik011

no ty nas bavis kazdej den tak co je lepsi? :D:D:D:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit