-
Re: Re: Líza
už to trvá asi 3 možná 4 týdny *7* -
Re: Líza
už jsem hlasovala...to mi to trvalo....,ale nevidím to dobře...ví někdo od kdy to probíhá????jako za jakou dobu se tam přihlasilo těch cca. 24640 lidí??? -
Hlasujte pro fotku číslo 3 !
Ahoj! Hlasujte prosím všichni pro fotku číslo 3!
http://stmivani.blog.cz/0911/fo tka-tydne-45-2-11-8-11#komentare -
Líza
http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/r egistrace.shtml registrujte se sem ať dosáhneme 30.000 víc se tam dočtete *3* -
Re: premiera
ŽJOVA....TAK TO BYCH NEPŘEŽILA....SE PŘIBLIŽ NEKAM BLÍŽ ZDROJI...PLZEŇ 26.11.....BOŽEEEEEEEEEE,NEDOČKÁM SE...... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: ORIGINALITA SAMA
EHM....MYSLÍM,ŽE ANI V DIKOBRARU BY TI TO NEOTISKLI... *9* *9* *9* *9* ....ORIGINÁLNÍ SICE,ALE NAPROSTO HLOUPÉ... *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
premiera
Ach jo premiera je u nas ve meste az 26.prosince.Asi se nedockam.Myslim si ze to driv najdu na netu nez to uvidim v kine ale to neva do kina jdu stejnak.Kdy je premiera u vás veměstě? *9* -
*15* *15* "PEKLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" bude asi trochu přihřátý *15* už jen ten nick *15* takový sr****ky fakt můžou mlejt jen takový degení jako ty *15* *15* -
bože cože? -
...pěkná nuda, sorry. *9* -
božínku:D že by byl na kloučky?:D:D:D ještě se snaž:D -
Originální to sice je, ale zkus se příště taky trochu přiblížit realitě, tohle ti nesežere ani dvouleté děcko......i když na zasmání taky dobré *1* *1* -
ORIGINALITA SAMA
JSTE TU PSALI, ŽE NÁM CHYBÍ ORIGINALIA-,. MY VÁM DÁME!!!!!!!!!!!! *1*
ROB POTKAL SUMO ZÁPASNÍKA A VLEZ S NIM DO VANY. POLILI SE PIVEM, TÍM MOKEM LAHODNÝM. jENŽE SUMO ZÁPASNÍK NEBYL ČLOVĚK.... POZOR!!!! BYL TO BIZON *15*
A MĚL KOPYTA, SPLAŠIL SE, PROTOŽE SI ROB HLASITĚ ODŘÍHNOU (JAKO PANENKA V REKLAMĚ) A VE VÍRU ZUŘIVOSTI KOPL ROBA DO HLAVY. ROB OD TÉ DOBY POSLOUCHÁ JEN R&B
*13*
TO NENÍ VŠECHNO... ROB MÁ RÁD ŠLEHAČKU!!!..A PŘÍŠTĚ SE DOZVÍTE PROČ *8* -
Re: Re: Re: Re: Mě se Rob nelíbí
Už dlouho jsem nepotkala člověka se kterým bych mohla tak bezvýhradně souhlasit jako s tebou, Jenah. Všechno cos tu napsala je, jako bych to řekla já sama. Takže já to jenom zkrátím: angličani jsou podle mě nejlepší lidé na světě (vlastní zkušenost) a co se týká Robertova nebo Edwardova charisma, no, sama bych to neřekla líp. Ještě dodám, že Jacoba nemám ráda, protože jeho povaha mi prostě nesedí, ale to je jedno. -
Re: :)
takových příspěvků by tu mělo být víc, je to lepší než poslouchat neustále kecy nějakých lidí, kteří jim tak akorát závidí *4* -
Re: p.i.č.a.
Asi bych ti měla poděkovat za naprostý záchvat smíchu *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* už dlouho mě nikdo tak nepobavil.........fakt smekám, tenhle vtip se ti povedl -
Re: Re: p.i.č.a.
Mám takový pocit, že se zde přemnožily osoby duševně choré. *1* -
Teda, ten Pattinson je ale...zničit někomu život!!!!!! Bože, skoro jsem se rozplakala dojetím!!!!!! Doporučuji návštěvu psychiatra. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Tak takhle jsem se dlouho nenařechtala...tady si člověk zvykne na všechno.... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* ...kotě,dej si lexaurin a bude líp... -
a btw: Robert je JENOM herec xD upírem neni:D lásko, tohle chce klid:D:D:D