Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • camille1907

Pro kaculencicka

Podle mě je zatím nejlepší v Little Ashes, tam je vidět, že to není jen pěkný obličej pro americkou produkci... *4* Byl fakt DOBREJ.
  • vrtulka

Re: Re: Re: Re: Re: Pro sanny28...

já jsem taky zahučená *15* ze začátku mi to nic neříkalo a teď jsem do toho ujetá neuvěřitelně *14* na Nový měsíc se těším moc, mám už rezervovaný lístky, zítra si je jdu vyzvednout *3*
  • Re: Re: Re: Re: Pro sanny28...

je k sežrání, nejsi v tom sama, já jsem v tom zahučená taky, děsně se těším na Nový měsíc, Smívání mám zkouknuté určitě 80krát, ale už mě to nebaví
  • kaculencicka

Re: Re: Re: Pro sanny28...

Super stránky....foto úžasný!!!!!!!!! *14* *4* *14* *14* *4* *14* *14* *4* *14* *14* *4* *14* *14* *4* *14* Škoda že také nežbleptám engliš.....A vůbec....nikdy jsem si nemyslela,že takhle zahučím...proč jsem se nenarodila třeba v Londýně,ach bože.....
  • kaculencicka

Re: Re: Pro sanny28...

Ňam ňam,chlamst...už se mi sbíhají sliny....díííkyyy,určo zajdu. *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Pro sanny28...

vyhledávám jen na netu, všechno možný, přes google překládám, ale docela se mi líbí www.robertpattinson.ic.cz, tam je dost rozhovorů, má tam svůj playlist a je tam dost videíí s rozhovory s ním, kterým, bohužel absolutně nerozumím, protože anglina není můj nejlepší přítel, hlav ně se tam nezapomeň podívat na fotky z časopisu Vanity Fair, tam je přímo k sežrání
  • kaculencicka

Pro sanny28...

Už se v těch příspěvcích začínám ztrácet,tak píšu sem....Sanny28,ano,souhlasím...boh užel jsem ho ještě v žádném jinem filmu,než ve Stmívání neviděla,ale doufám,že se mi zadaří a něco seženu...dovedu si ho představit jako kvalitního herce i jiných žánrů než je romantický horor...to že po něm letí i dámičky jiného věku než náct,tomu ráda věřím...taky už mi není náct....on prostě umí zaujmout i kdyby nechtěl.....A prosím tě,jak myslíš to četla...všeobecně po časákách nebo máš nějaký zajímavější zdroj....
  • Re: chudák kluk....

Ahoj, mě se líbil ve filmu, pak jsem o něm začala číst a už ho nevidím jako Edwarda, ale jako normálního smrtelníka mužského pohlaví, který prostě využije, když se mu holky nabízí, je to úplně normální u všech chlapů, možná Vás to překvapí, ale on i když je tak mladý a občas neupravený, žerou ho i dámy starší než ..náct, to můžu potvrdit, a je to hlavně proto, že je tak zatraceně mužský..žádný šampónek
  • hannahmiley

Re: Mě se Rob nelíbí

Mám úplně stejnej názor jako ty. *4* Angličani jsou dobrý ale nějak moc hezcí nejsou a Pattinson je jeden z mála.Angličani jsou spíš takoví.....nemám pro to správné slovo prostě takoví "džentlemani" . *15* *15*
  • justia

Re: Re: Re: chudák kluk....

Myslím, že máš pravdu. Je chudák. Ty fanynky mu fakt nezávidím.Jako mám ráda filmy, kde hraje, i se mi líbí vzhledově, ale že bych jela do Anglie před jeho barák, to mi přijde neslušný *8* ... *9* *13* *9* *4*
  • nik011

Re: Tak jsem si pořídila TOP dívku....

jn!, proste to pisou cim dal trapnejc, no jejich smula
  • kaculencicka

Tak jsem si pořídila TOP dívku....

...a už to tu někdo psal...je tam komiks nebo jak se tomu nazývá....,ale je to příšernýýýýýý....,to by snad neocenili ani děti do deseti let....jinak o RP tam asi nic není...jen plakát TL...už se v tom ztrácím...
  • kaculencicka

Pro přesnost....lině25

Rozhodně se do nikoho nechci pouštět,tady alespoň ne tak jak asi ty myslíš....,jen se prostě nenechám tahat za nos...je to jen můj názor a ten teda zní-myslím,že se "M" s RP nezná a ani si s ním nepsala,tedy prostě s ním osobně...nevyjádřila se dost jasně...A dále,když horkotěžko připustím,že by se s ním znala,tak nevidím jediný rozumný důvod proč by to ventilovala zrovna tady...,předpokládám,že "M" je žena.Vůči tomu,že se tedy nějakým způsobem znají by to bylo dost nefér-zviditelňovat se na jeho účet a prozrazovat soukromí někoho jiného....prostě je to přitažené za vlasy...to je celé...zubama neskřípu a pubertální slečinka nejsem... *4* *4* *4* *4*
  • lina25

Re: Re: Re: Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele

Já taky nepsala o tom že se na 100% znají jen jsem chtěla upozornit na to, že to není vyloučené. To ví jen ona jak to dooprdavdy je. A abych byla upřímná tak je mi to dost jedno. *3*
  • xaweria

Re: Re: Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele

Ale proboha! Na každém podobném foru vykládá zhruba každá dvacátá slečna, že zná jeho, jeho kamaráda, jeho psa...Z devadesáti devíti procent jsou to jen sny zamilovaných fanynek. *4*
  • lina25

Taky si myslím....

Že to pokud je to sukničkář jak se již psalo, a je pravda dle jeho slov, že nebyl v minulosti pro holky zrovna objektem touhy, tak se mu člověk nemůže divit, a nemůže mu zazlívat, že se toho teď když je o něj zájem, snaží využít a dohnat. Kluk, ve 23 je v nejlepší sexuální formě a teprve se hledá. Ze srdce mu to přeju. Holka např. fanynka, kterou sbalí někde na tahu, nemůže počítat s tím, že ho dotáhne k oltáři, a věřím, že to v drtivé většině případů tak dopadne. Sázím tak na jednu noc. Za zlomené srdce si v tomto případě může sama.
  • lina25

Re: Re: Re: Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele

Podle mě M nenapsal/a nic špatného, tohle na sebe Rob beztak už naprášil sám, v rozhovorech.Pokud ho opravdu zná, jen potvrdila jeho slova. Ale vím, jak to myslíš.
  • camille1907

Re: Re: Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele

Já jen doufám, že lidé, kteří ho skutečně znají- a nejen jeho, jakoukoli celebritu- nechodí vytrubovat své názory na podobné servery. V praxi je to pravděpodobně nemožné, přesto bych mu to přála.
  • lina25

Re: Re: chudák kluk....

Jako herec mi špatnej nepřijde. Ale zase...dostal teprve jednu velkou šanci toho Edwarda kde se mi líbil. Tak uvidíme, co ještě předvede:)
  • Re: Re: chudák kluk....

Ty se znáš s Robem? *7* hmmm... *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit