-
Re: Re: Pro přesnost....lině25
Ahoj "M" zaujali mě tvé příspěvky a chtěla bych si s tebou na to téma pokecat blíž nehcceš mi napsat do vzkazníku??Díky předem *3* -
Re: TAK TEĎ MI TO PŘIPADÁ JEŠTĚ PŘITAŽENĚJŠÍ....
Naprostý souhlas! *4* -
Víš co, napiš mi adresu a já ti dám odkaz na fotky se slavnejma. Pádnej důkaz. Férová dohoda, ne? Samozřejmě tam nemám všechny, no... ale co? -
Ona novinařina není zas taková věda, jak si všichni myslíte. -
KACULENCICKA
Ale koukám ty jsi Plzeňský kraj a mám pocit, že v Plzni je taky komplex Cinemacity, tak se zkus podívat tam *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Pro sanny28...
Jj jsem z Prahy a v multikině Cinemacity už od včera funguje rezervace po internetu, takže jsem si jednu udělala *3* sice hrajou až od toho 26.11., ale to je mi jedno *3* -
AHÁÁÁ,PRAHÁÁÁ....
TAK TO MŮŽU JEŠTĚ CHVÍLI SNÍT A PAK SE VRÁTÍM NA ZEM,ABYCH LÍSKY VŮBEC DOSTALA.... *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
VRTULKO...
...TY UŽ MÁŠ LÍSTKY!!!!!!!???????JAKÝ JSI KRAJ...PADÁM SE MRKNOUT...TO SE BUDU SHÁNĚT NA VŠECHNY STRANY...... *3* *14* *3* *14* *3* *14* -
Re: Pro kaculencicka
Díky za tip.... *4* *4* *4* *4* ...tak se dám do shánění.... -
TAK TEĎ MI TO PŘIPADÁ JEŠTĚ PŘITAŽENĚJŠÍ....
...A MUSÍM SE TEDY I POTUTELNĚ USMÍVAT....,MYSLÍM,ŽE VÍC NÁM PSÁT NEMUSÍŠ-NEBO SAMOZŘEJMĚ PIŠ-TO MŮŽEME VŠICHNI,ŽE!!!!TAKŽE DALŠÍ MŮJ A POUZE MŮJ OSOBNÍ NÁZOR JE,ŽE ANI TAK JSI MĚ NEPŘESVĚDČILA A PŘIJDE MI TO CELÉ NAPROSTO NESMYSLNÉ....UPOZORŇUJI,ŽE JE TO MŮJ A JEN MŮJ NÁZOR....A JESTLI JSEŠ,JAK PÍŠEŠ-NOVINÁŘKA-TAK TO,ŽE NAVŠTĚVUJEŠ TYTO STRÁNKY MI TEDY SOLIDNÍ NEPŘIJDE.... *9* JINAK,VYPTÁVAT SE NA VÁCLAVÁK SAMOZŘEJMĚ NEPOBĚŽÍM,ALE CO TEDY ABSOLUTNĚ NECHÁPU JE TO,ŽE KDYŽ O NĚKOM PÍŠU,TAK BY TEN ČLÁNEK MĚL BÝT ZALOŽENÝ NA ROZHOVORU S NÍM,NE???A PROČ JE PAK TEDY POTŘEBA SI ZJIŠŤOVAT VĚK HERCŮ TADY???-NA SERVRU,KTERÝ ZAKLÁDAJÍ A PŘISPÍVAJÍ NA NĚJ SVÝMI VĚDOMOSTMI KTEŘÍKOLIV Z NÁS A I PŘES TO JAKÝ JSME ODDANÍ FANDOVÉ Z NÁS NEDĚLÁ NAPROSTÉ VZORY DOKONALOSTI A PŘÍSPĚVKY TU NEMUSÍ BÝT ANI NÁHODOU VĚROHODNÉ-PAK TEDY ANI VĚK...-NO TO MUSÍŠ PRODUKOVAT SUPER PLÁTKY......OSOBNĚ MI TO CELÉ VĚROHODNÉ NEPŘIPADÁ.... -
Re: Re:
Sorry. Původně jsem to tak nemyslela. Jen jsem to napsala jako zajímavost. -
Moc pěknej !!
Moc pěknej !!!!!
Ve filmu STMÍVÁNÍ byl úplně úchvatnej...
*3* -
Re:
Nic proti Tobě, ale zní to vůči těm ostatním trochu jako chlubení se. -
Re: Pro přesnost....lině25
mNo, ještě se znám s Jacksonem Rathbonem, hraje upíra Jaspera, a novinka-to nikdo neví, takže teď víš, že mluvím pravdu-má přítelkyni Caitlin Mac, což je kanadská herečka, je jí 21 let a on s ní čeká dítě. Je asi v pátém-šestém měsíci, teď mi JR psal, že spolu byli na ultrazvuku, jestli to bude holka/kluk, a že si vybrali byt, stěhovali se, on pak stěhoval televizi a ruplo mu v zádech... taky mi psal, ale vlastně, co ti je do toho, ne? Schválně si to najdi, nikde to nepíšou - protože se s ním znám osobně. Jako s Robem. -
Re: Re: Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele
Díky. Vážně. Konečně někdo, kdo má rozum. -
Re: Re: Re: Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele
Věř mi, Roberta osobně moc nemusím. Spíš se mi jen líbí v tom filmu o upírech, tak sem občas zalezu a koukám, co si o něm myslí holky ve vašem věku. Kvůli článkům, a tak. -
Re: Pro přesnost....lině25
Mě je osobně jedno, jestli bych Roba v tomhle podrazila, kdybych o něm něco řekla v Česku. Česky beztak nerozumí. Známe se přes rozhovory. Z jeho soukromí přímo, co nemá nikdo vědět, bych ti samozřejmě nic neřekla. Naposled mi sliboval, že se uvidíme v Karlových Varech před rokem. Nepřijel, začal natáčet. Ale ani jsem to nečekala. A ohledně toho, jestli se s nima znám, nebo ne, stačí, abych tě nasměrovala na moje stránky, jsou tam některý fotky. S Robem jsem se ale nesetkala, jen jsme si psali, takže toho tam nemám. Ale jednu dobu jsem se kamarádila jako Pen-friend s Naomi Foner, matku Jaka Gylenhaala. Tenkrát se mi svěřovala, jak jsou nešťastní z Reese Witherspoon, že si její synek zasluží holku bez dětí a bez minulosti. Ale to jsem zašla úplně od věci. Sem jsem napsala, poněvadž my novináři tady hledáme věky herců atd., když píšeme článek. -
Re: Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele
No, aspoň se nauč správně česky. Pohádka to není, ale co. Nemusíš mi věřit. Nepsala jsem to sem kvůli tobě. Mohla bych ti dát číslo na jednoho jeho kolegu z Harryho Pottera 4, který tu občas pracuje a má tu obchod Oilily v Koruně na Václaváku (jaké to překvapení, co?). Ale to bych pak podrazila toho jeho kolegu, a to by mě zabil. Znám se s nima přes tisk. Jsem možná (i když třeba ne o moc) starší než vy všechny dohromady, holky. -
Není to pohádka, mě taky není sedmnáct, ale skoro o polovinu víc a dělám pro tisk rozhovory. -
Jen jsem se svěřila. Bylo to po mailu. Dělám v tisku, takže se znám i s pár jinejma hzercema z Harryho pottera. Např. Pedja Bjelac tu má obchod.