Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: titulky mi nevadí

mas pravdu.Taky souhlasim ze Jan Maxian dabuje dobre a k edwardovo hlasu se vubec nehodi.
  • jenah

Re: titulky mi nevadí

nooo souhlas..titulky jsou nejlepší..zaprvé si to můžeš dopřeložita za druhý - herci to prožívají, dabing to neprožívá
    jooo taky miluju angličaqny:))) vůbec ten film je nááádherneeeej a kniha taky:)
  • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Re: V kinech ano ale....

tak si pust twilight doma a na New Moon vyraž do Brna
  • mysak.kol

titulky mi nevadí

ahoj, sice to je s titulky a všichni pláčou a brečí že to tak je, ale já jsem naopak nadšená. Twilight s titulky se mi líbilo víc, než dabované. Dabing totálně zkazili, nemyslíte? Sice si na to člověk zvykne, ale slyšet originální hlas Roba je k nezaplacení. Strašně miluju, jak v jedničce ságy se ho Bella ptá, jak se dostal k ní do pokoje a od odpovídá: Oknem?
    Prostě jako by o tom nebyl sám přesvědčen, má v hlase otázku, no parádní...prostě angličan, jak má být, nemyslíte. Proto se těším na to, že to bude s titulky. Jeho hlas nikdo nedokáže pořádně nadabovat a i když si myslím že Honza Maxián je dobrej dabér, Roba prostě nedal. Co?
  • nik011

Re: V kinech ano ale....

ja bych se na to teda nikdy nekoukla kdyby to bylo cesky! neverr
  • hougerka.edward

Re: Re: Re: Re: Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele

Možná je jeho,ale nemůžu vyloučit metody že je to fikce a někdo se za něj vydává...nicméně bych si sním nebo s někým jiným pokecala..ale nwm kde si seženu kontakt blbě se to shání x( Kamošce jednou napsal ale to bylo někdy v srpnu ještě než se opět pustil do natáčení Zatmění...=/ grrr proč já nemám nikdy to štěstí... *10* *7* *9*
  • deniska-l

Re: Re: V kinech ano ale....

a ten dabing je stejně hroznej...s titulkama je to nejlepší =P :)
  • lidus5

Re: Re: Re: Re: V kinech ano ale....

Nehrají... *9* Už jsem to našla na evropě 2...
  • Re: V kinech ano ale....

No tak to je jasny ne.dyt je svet. premiera 20.11 a Ceska 26.11.Tak je jasny ze za 6 dní to na dabovat nestihnou. *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele

Robovo ICQ ti nikdo nemohl dát, a když už, tak je to s největší pravděpodobností padělek. Navíc on už podle mě fanynkám už moc neodpovídá, nemá s nimi dobré zkušenosti. Ale zkus to, uvidíš.
  • olinkaaa19

Re: Pro sanny28...

Harje třeba v Harry Potter 6 *3*
  • mysak.kol

Re: Re: Re: V kinech ano ale....

dvojprogram zlato :D v Brně to asi taky mají ne?
  • hougerka.edward

Re: Re: Re: Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele

Ahojky...M, mohla bych si s tebou o tom pokecat blíže *3* dostalo se mi do rukou Robovo icq ale jaksi nemá čas x( do těď se na ciq neukázal ráda bych si pokecala s nějakými herci ale ještě jsem neměla tu čest...nejde mi o to se chlubit že si píšu s někým slavným ,ale chtěla ybch poznat jací jsou ti lidé ve skutečnosti...pokud možno můžeš mi to napsat do vzkazníku,dík =) *4*
  • lidus5

Re: Re: V kinech ano ale....

Jakto, že hrají i stmívání? Já chci taky vidět!!...
  • Re: V kinech ano ale....

Ahuj, jjo už mam rezervovaný lístky na 24.v Plzni- oba díly..super, jedničku sice uvidim po padesáté,ale vůbec mi to nevadí *14*
  • vrtulka

Re: Re: Re: Re: Re: Pro sanny28...

jééé tak to gratuluji *3* taky se strašně už moc těším *3* sice u nás nejede dvojprogram, ale než půjdu do kina, dám si jedničku na dývku a bude to *3*
  • lina25

něco pro pobavení:)))

http://www.youtube.com/watch?v=m1oN hKIMRrA

http://www.youtube.com/w atch?v=Kngvif3XCTg&feature=player_e mbedded
  • V kinech ano ale....

Čaute jo v ´kinech bude 2.díl stmívání ale bude tam s titulkama!!achjoo budu muset cekat az to vyjde na dvd :(
  • kaculencicka

Re: TAK TEĎ MI TO PŘIPADÁ JEŠTĚ PŘITAŽENĚJŠÍ....

Napiš mi odkaz klidně do vzkazníku.Dík.
  • kaculencicka

jooo,už mám bukováný lístky:)))

tak jsem mrkla,tedy kámoška a máme je...teď se ztacim v názvech,ale prostě v Plaze je asi kino cinester a tm to jedou od půlnoci z 25. na 26.11.a je dost narváno...pak v olympii a tam dávají 24.11.dvojprogram-oba díli najednou...taky jdeme až toho 26.11. ....Není možný,ale už se to prostě blíží!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit