-
Re: Re: Re: buzíci
Tak se asi holit nechce, ne??? Vousy pstě patří k jeho image a náhodou mu to sluší, taková ta nedbalá elegance! *14* A kdo to nechápe, to je jeho problém. Ale fakt, jak se někomu zase může líbit Gott, to zase nemůžu pochopit já... Vždyť je to idiot. A ta reklama na Slavíka, co teď běží v televizi, na něj fakt sedí! *1* -
Re: Re: nádhera....
je dokonalej! -
Re: Teplouš xD
Pane boze jak jste se dostaly od Roba k Kájovi.A jak muzete rict ze je namyslenej a podobny kecy kdyz jste ho nikdy v zivote osobne nevydely ani s nim nemluvily.me proste prijde normalni. -
Re: nádhera....
ježíššššš ten je prostě k sežrání já si nemůžu pomoct *14* -
Re: Pro kaculencicka
ve scéně před zrcadlem tam fakt bylo vidět víc než jen ten pěknej oblyčej:) Myslím, že málokterou v tu chvíli oblyčej zajímal:) Myšleno v dobrém:) -
nádhera....
http://www.youtube.com/watch?v=nbWv ct7j8oo -
Lidi....
Jsem tady nová, tak jen ze slušnosti, nebude vám vadit, když s váma občas prohodím pár slov? *4* -
Podpořte Roba
Na facebooku vznikla skupina lidí, kteří se rozhodli, podpořit Roba proti šíleným fanouškům....Registrujte se na Respect Robert Pattinson -
Re: Re: něco pro pobavení:)))
Vždyť je sladkej:) -
Re: Teplouš xD
no mluvíš mi z duše..hej Kája je prostě božskej ale Robík bobík(jak si ho nezvala *15* ) je trapnej volízlej kokot, kterej si neváží toho co má..jak se říká darovanému kovi na zuby nehled ne..? *5* *5* *5* -
Teplouš xD
No jistě dyt Robert je trapnej !! Podívejte se na Karlíka Gotíkaa ... to je aspon mistr :D Robert oproti němu je NULAA !!! *16* *8* *8* *8*
Když uslyšíím Lady Carneval od Kájíka tak se mi uplně rozzýří očka ale když se podívám na Robíka Bobíka tak se mi chce zvracet ! *8* *8* *8* -
Aj článek
Na anglických stránkách jsem našla krátký článek o tom, jak je Vatikán New Moon pohoršen. Všichni se diví, jelikož třeba šifra mistra leonarda je podle Vatikánu neškodná zábava a dokonalý New Moon je prý vulgární, no mám to na webu, tak jukněte, chcete-li. -
Re: buzíci
na tebe jsme tu čekali, asi máš v hlavě nas....áno, protože jinak by si nešel na fan stránky Roberta a neptal se na lidi, co ho nemají rádi. Dojdi si na vyšetření exote. *16* *16* *16* *16* tady ho všichni milujou, jdi jinam a už se nevracej. -
Re: Re: buzíci
Prej obyčejnej kluk .. takovej bezďák.
Vždyt se ani neumí oholit. To je tak chudej že ani nemá na žiletky jo ??
Edward ve Stmívání je v poho ae Robík Bobík (mám radši Lipánka). Tak když chce být herec tak o sebe musí trochu dbát snad ne ?? Takovej buzerant teplej .. vypadá jako zkaženy vajco fuuuuuuj !!!!! *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: buzíci
Hej... tak ty jsi ku****** TRAPNEJ!!! *15* *8* Co sem teda lezeš, když je tak trapnej?Náhodou je aspoň vidět, že je to obyčejnej chlap, kterej se kvůli tomu, že je slavnej nehodlá měnit na nějakou módní ikonu! *13* Jedinej kokot jsi tu TY! *1* *5* -
buzíci
Čau děcká, ti co nemaj rádi Robíka bobíka napište mi možem si pokecat vo někom kdo se aspon umí voholit!!Je to kokot a kdo ho miluje je to buzík!!Twilight ujde ale Robík bobík Patyzon se sere všude, kam přijde sou tam hovna..!!Kdy už konečně najme tu uklízecí službičku!! -
Re: Re: p.i.č.a.
no já vím já sem totiž fooristka!!mně jen tak nic nevyvede z míry!!Chce to duševní klid,, jenom nádech a výdech a tak to opakovat, dokud nejste v klidu..! -
Re: Re: Re: p.i.č.a.
no myslím si,že ste všichni choří, ten kdo má rád Robíka bobíka je buzík, ty jeho foosy sou jak trniště!To třeba král popíku pupíku to je aspon třída!!!!!! -
Svátek
Ahojte, mrkla jsem na americkej kalendář a podle něho slaví Robert svátek 19.1., tak mu popřejte toho dne! -
Re: něco pro pobavení:)))
no to je teda fakt vtipny