-
Re: Re: Re: ahoooj
nooo holký:D já se tááák těšim na new mooon:D -
Re: Re: Re: Re: prosbicka
aaale je *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: prosbicka
nz -
Re: Re: Re: Re: prosbicka
diky moc vsem! *8* *4* *4* *4* *4* *4* *14* -
kdo tu je?!
Tak kdopak tu je?!?! *15* *15* *15* *15* *15* *15* ja jse tadyyy *15* *15* *15* -
Re: Re: fuj
přesně měla by ses představit!!!plotože za prvé to tak má mít za druhé nebyl hnusnej a za třetí ty jsi hnusná když si to myslíš!!! *16* *5* *13* *10* -
Re: Re: Re: prosbicka
je to tam mocik pěkný a hlasovat budu !!! -
jo holub jo? *15* *15* *15* *15* *15* to znám *15* *15* *15* jinak to nebylo někde doma, ale v restauraci a ti novináři za to vylázli 500 doláčů, aby se na tu střechu dostali *15* *15* *15* -
Re: Re: fuj
No tak kliiiid!:)..nerozciluj se preciiii *15* *15* *5* *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: ahoooj
PRSTEHOVALY JSME SE KE KRISTEN!!:) *15* *15* *15* *15* -
tjn kdyz uz td to maj jakoby dotoceny skoro!..tak proc to nemuzebyt uz v zari!:(:(.. *7* *7* JJ predtim to bylo porad asamy hoooj ahoj jak se jemnuejs jj dobry atd tad pste uplne se tu lidi seznamovaly no a ted?!....nic!:( *7* *9* ...No presne to jsm si myslela..me se to tayk ale vubec nelibi!:(..je t takovy divny a nechutny!:(:( *9* *9* *9* -
jn x( ...nechapu proč to nemuže byt dřív *9* ...to máš pravdu, předtim to bylo ...prostě áááááááááááá *14* *14* *14* *14* *14* *15* jj, tu líbaci scenu myslim....jako je to nechutny...fakt si to pohralo s mym žaludkem *3* ale obdivuju ho...je to prostě dobrej herec *4* každej by do toho nešel *15* *15* *15* -
no prave az listopad!:(:(:(:(.. *7* *7*No tak jako pred tim to bylo take ine§:(:(:(Lepsi!....,ale porad jsme tu s tebou *14* *14* *14* *14* No ymslis ta libaci scena?!..ze se ti to tayk nelibi?!..ja jako ze s emi to libi kdyz se spolu kluci libaj jo ale pste videt jeho to se mi najk napeci!:(:( *9* *9* -
..ale jako vem si že to ma bejt až v listopadu *9* *9* to prostě nemůžu vydržet, to nejde *15* ...jak vzpomina? to tady rozjedem zase ne? *15* *15* *15* ...nudu nemám rada!!!!! *8* *15* ...no ja si taky myslim že nebylo *4* ale chci to vidět...ikdyž ta jedna scena dělala s mym žaludkem divy *15* *15* *15* -
To byhcom na to teda byly spatne! *15* *15* Jsem rada ze jsme jeste ndosla k tem hodinam *15* *15* *15* ...Achjo vzpomina s ena to hezky no!:):) *7* *7* *3* ..No nebylo to v kinech asi ja fakt nwm *15* *15* -
jj...to ja taky *15* ja se nehorázně těšim...ale minuty? to snad ne:D by sme na tom byly moc špatně *15* ..to teda bylo fajn *3* ..chtěla bych zase *15* *15* ale ted sem píše mín a min lidi :( ...ja to taky neviděla ale chtěla bych *3* ale že to ještě nebylo v kinech? *5* -
Re: Re: Re: Re: ahoooj
Ty woe ja odpocitavam dny!:):)=D....jeste nejsme ve fazy kdy byhc mela odpocitavat hodiny *15* *15* *15* a pak dalsi minuty *15* *15* *15* toho se nechci dozit *15* *15* ...JJ..doufam ze se neco epokazi!:(...A jo za nasich dob to tu zilo!...porad pste kazdej den kazdou hodinu neco!..bylo to fajn!):) *15* *15* NN jeste jsme to nevidel aty jo? -
jj *4* to mě to taky připomína xD ...to to tu aspon trochu žilo *15* *15* ...jj, to bude holub je to jasny xD ...tyooo ja už se nemůžu dočkat New moonu *14* a je super že už odjeli do toho Vancoveru kvili Eclipse*3* ...ale stejně to zase bude doba... *5* ...a ty už si viděla Little ashes??? *7* -
Re: Re: ahoooj
ahoooooj!! *1* *1* noooooo ja se mam ted uz dobre!!!pripomina mi to stary casy *15* *15* no ja jsme videla jenom dve fotky jak jsou nwm u koho doma ale byl tam s Kris a ejste s nekmy!..a fotily to ze zhora!!=Dasi nejakej holub! *15* *15* ale jinak taky niic!:(:( -
Re: ahoooj
ahooooooooojik x) ...to máš teda pravdu, je tu celkem mrtvo *15* *15* ...ja se mám oki...jak si na tom ty? *5* ...JAsan že o robovi xD nemáš nějaky novinky...ja nějak nemůžu nic sehnat *9* chjoooo !!! *15* *15* *15*