-
Re: Re: Re: Re: Cože co?
a prej toho z Jonas Brothers opustila kvůli Robertovi..tak fakt nevim...ale vůbec i k němu nesedne...Kirsten je rozhodně lepší -
Re: Re: Re: Re: Cože co?
měla by být..protožekdyž si zadáš do vyhledávače Robert Pattinson a Camilla Belle..tak ti vyjedou společný fotky...a tak...takže tak.. -
Re: Re: Re: Cože co?
já jsem koukala na profil Camilla a všichni tam diskutovali nad jejím rozchodem s Joem z Jonas brothers...a kdo je ta vlasatá slečna jak je asi první fotka ve ffotografiiích,to je ona? -
Re: Re: Cože co?
no právě..i když to hledam, tak nic..jen ty fotky s tou Camille nebo Kirsten..tak jsem trochu bezradná no -
Re: Cože co?
Robert má přítelkyni?Nikde jsem nic nenašla,ale docela by mě to taky zajímalo... -
Cože co?
hele holky...on Robert fakt chodí s tou Camille co?...co na to říkáte? já teda nevim...ale preferuju k němu Kirsten... -
hojte všichni hojte
táák, založila jsem si první bleskovku tak doufám, že se tam někdo přidáte...když tak alespoň koukněte na můj blog http://www.klapulinka.blog.cz/
t ěším se, papa -
:)
http://www.egzem.cz/index.php?k=199 1 -
Re: Re: Re: Re: Re: je tu někdo?
neee nikdo tu nejni:D -
Re: Re: ...
já se mu nedivim, že se mu stejská... -
Re: Re: Re: Re: Re: je tu někdo?
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: ...
žije v USA a nemá absolutně čas na Londýn. v Anglii tráví pár dní v roce, což ho opravdu mrzí, protože tam má pattyho. -
Re: Re: Re: Re: Re: HŮ ŮŮŮŮ
Proti Robovi???Děvče nechtěj to vědět....prtože bys musela přijet za náma a rozbít nám hubu... *1* *15* *14* -
Re: Re: ...
A to jsi nikde vyčetla??Hledala jsem to všude možně a nic...Ale děkuju za info:) -
Re: ...
pokud vím tak v usa jen natáčí a bydlí v Anglii prý se mu uz stíská *9* -
Re: Twilight
Ahojky,super sbírka,co bys za ní chtěla???Dyštak mi napiš na mail veronikacapkova@email.cz -
...
Ahojky...Chtěla jsme se zeptat,jestli nevíte jestli Robert žije pořád v Anglii nebo v USA...díky za odpověď:) -
Re: Re: Re: Re: je tu někdo?
myslim ze ne kdyz tu nidko nejni! -
Re: Re: Re: Re: je tu někdo?
uslyší *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: je tu někdo?
No jo!... *15* *15*
No jen si kric stejne te ikdo neuslysi *15* *15* *15*