-
Levák nebo pravák?
Hej lidi je to pravák nebo levák?Viděla jsem ho na jedný fotce jak se podepisuje levou...ale v Twilightu psal pravou... *7* -
pROSÍM..PROSÍM ..SMUTNĚ KOUKÁM
ahojky...nemohli byste pro mě hlásnout v jedný soutěži??? klidně Vám za to udělám diplomek..stačí napsat na blog nikoulka126.blog.cz
odzak na tu soutěž je : http://seventeen4ever.blog.cz/0907/ sonth-zacina
hlasujte prosím pro Nikoulka126
P.S. klidně si o ten diplomek řekněte -
Re: ...
převážně žije USA protože tam točí... má ale byt i v Londýně -
Re: Re: robert
dobře ty!!! *1* ...máš naprostou pravdua stoprocentně s tebou souhlasím -
Re: robert
fajn...o fanynku míň...věř že to mě jenom těší... a navíc musíš být asi dost omezená když věříš kecům který píšou... a ještě bych ti chtěla říct že i kdyby to byl ten nejzanedbávanější bezdomovec tak by byl pořád užasnej *16* -
slečno, to není zanedbanej, tohle je přímo styl oblékání (dost starej, už) a je good, že je mu pořád věrnej a není jako ostatní... je svůj a to jak se chová ke slečnám je celkem normální pro mladýho kluka, bo ne??? alespoň u nás v ČR je to takový standart... :D -
čumáčci
Robert ještě s Enriquem Inglesiasem sou ti nejroztomilejší čumáčci na světě. Znám osobně hodně celebrit, ale kdybych se osobně znala alespoň s jedním z těch dvou tak sem ta nejšťastnější člověk... *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: robert
já bych na to nereagovala tak háklivě...je to pravda, že vždycky to šílení opadne...a že se na Kirsten vykašlal to jepěkně hnusný,..přesto je fakt dobrej..je zvláštní a to je myslim to, co mě na něm fascinuje:) -
budeš to mít v životě těžký, když si nejsi schopna udělat vlastní názor. asi si do něj nebyla tak HOT jak si tvrdila. mě zanedbaný nepřijde. prostě má rád svůj styl a to je to pravé, protože si nehraje na nějakou star. on totiž je star. -
hmm to co pisou treba neni pravda tak to sem nepis znova protoze me to unavuje -
robert
musim rict ze se me ze zacatku libil byla sem do neho sileny blazen uz ze me vseci sileli jak sem o nem basnila...ale rikam vam...to vas casem prejde...a navic kdyz ctu clanky o tom jak chodi zanedbany a tak...nerekla bych ze je to sexy chlap ale pekne prase..le treba jsou to drby to se neda poprit..jo a trosku me zaskocil tim jak chodil s kristen a ta se s nim rozesla s angaranem a ted na nu kasle...tj KONEC fakt!! *16* -
Re: Re: Re: Re: Re: je tu někdo?
Neslysiis!=D -
Re: Re: Re: Re: Cože co?
ale robert nechodi s Camillou Belle on chodí s Kristen verejne to prohlasil na predavani cen Teen Choice Awards........... kvuli tomu ze je na fotkach s Camillou Belle s nou prece hnedka nemusi chodit ne *13* -
Re: Re: Re: Re: Re: Cože co?
jj to je Megan Fox *3* -
No prostě slaďučkej kluk (muž)
Robert je jeden z nejhezčích herců, jakýho jsem viděla... Moc mě nefascinoval, když hrál v Herrym Potterovi, ale po Stmívání už jsem začala slintat... Když se dívám na ten úža film, tak musím mít zásobu brydáků.. *1* *14* -
Re: Re: Re: Re: je tu někdo?
Já slyšim =oD -
Re: Re: ...
je to naopak bydli v usa a styska se mu po anglii kapi -
Re: Re: Re: Re: Re: je tu někdo?
mysak.kol:
Nwmjako co je ti do smichuuuu!!!.. *3* *3* *3* -
žerůůů
ahojky..musim se přiznat že dřív sem Roberta neměla ale vůbec ráda..ae když sem viděla Stmívání tak ho úplně žeru...já ho pstě MILUJŮŮŮŮ..páá *14* -
Re: Re: Re: Re: Cože co?
Ta na ty první fotce s Robem je Megan Fox *3*