-
Re: Re: ukázky
Jak může upíří penis a úpíří sperma oplodnit člověka - to je ale kravina. Nejdřív se v knize píše že to nejde a na konci Bella otěhotní. *15* -
můj názor
mě se twilight líbil moc. dokonce tak moc že sem byla pořádně vlhká. Robika miluju a chtěla bych ho vidět na vlastní oči *1* on sem asi jen tak nepřijede. New moon mi přijde jako největší zhovadilost. Bella je tam vychrtlá jak koza a film na mě působí jako nízkorozpočtový plátek. jedinej Robik to zachraňuje svou osobou. jinak czech dabing na youtube je děsivě hnusnej. bléééé *9* -
Re: ukázky
tyvole kdyz se ti to to nelibi tak do toho kina nechodd -
plís plosím moc pls
plosím lidičky moc vás žádám newí někdo email roberta ptám se každýho ale nikdo ho nemá tak se ptám vás prosím kdyžtak napište na email nikisek5555555555@seznam.cz jinak těch pětek je deset moc plosím
PS: robert je nej a cool lawkhuju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *15* *15* *4* *4* -
Re: ukázky
Mě se New moon líbil ze všech nejmíň,myslím tim z knížek..ale myslím si,že film by mohl bejt dobrej,určitě bude mít zase něco do sebe,jak efekty,tak super prostředí...ty dvě scény jsme taky viděla a neřekla bych že jsou bez atmosféry,že maj špatnej střih atd,to jsou kraviny...ale to je jen můj názor -
Re: Re: Rob+Kstew
a je někde na netu video z toho předávání,kde to opravdu říká?? -
ukázky
Viděl jste někdo nový trailer k New Moon na csfd? Vypadá fakt dobře. I když já pořád nemůžu překousnout ty nasycený teplý barvy filmu - vůbec to nepůsobí jako to studený Forks *9* Už jsem se ale přeci jen chtěla radovat, že New Moon možná fakt předčí Twilight, navzdory všem mým obavám. Pak jsem ale narazila na dvě scény finálně nastříhané do filmu a zhrozila jsem se *9* Byla to scéna na motorkách a finále s Porchem a během o čas v Itálii - absolutně to nemělo atmosféru, kamera, nešťastnej střih, a CGI efekty Edwarda:-( .Ba co hůř působilo to spíš směšně, člověk se pomalu smál, než že by to prožíval *16* Takže teď se zase bojim, že budu sedět v kině a jen zoufale vrtět hlavou, jak je Twilight mnohem lepší než New Moon, i když panuje nadšení, jak New Moon bude úžasnej film.
http://www.youtube.com/watch?v=IWMA6s9zWBs -
Re: Rob+Kstew
No na těch fotkách to vypadá vážně důvěrně *15* -
Re: Re: Výměna
byla bych pro tu druhou možnost *4* -
Re: Výměna
Jo, nosí, viděla jsem nějaký fotky, kde jejich oblečení porovnávali a některý kousky byly stejný. Takže buď spolu nakupujou nebo si fakt vyměňujou oblečení *15* -
Re: Výměna
no to je veli veli velice podivnee -
ale oni spolu opravdu chodej Robert to verejne prohlasil na predavani cen Teen Choice Awards a taky se to psalo v jednom anglickym casopise a kristen se pry strasne rozciluje ze je ted budou jeste vic sledovat -
Výměna
Hm...podivnéé...to jsem se zase toho dočetla on nosí její čepici ona zase jeho třičko *7* -
Re: robert
Děvče musím souhlasit,jsme na tom stejně ;) *3* -
Re: Levák nebo pravák?
jednu fotku ja ji mam taky. obratili zrcadlove takze to bylo jako zeje levak ale neni kapi -
Re: Levák nebo pravák?
pravak -
nevm no ale tohle sem uz videla 5x, proc to nemaj nejak aby to ylo videt jestli se fakt libali tak to je jasny no ze se nebudou libat pri svetle ale pri tme... -
Re: Re: Rob+Kstew
No nejdriv to vypadalo jako normalne pratele..ale pa uz to je dost podezrely nooo! *7* *7* -
No nevim nevim..neřekla bych,že to dokazuje,že spolu chodí..ty první fotky jsou tak rozmázlý,že nikdo nepozná,jestli se líbaj nebo jen z blízka povídaj ... -
Rob+Kstew
Ahoj. Pro všechny, kdo pochybují o tom, jestli se Robert a Kristen mají nebo nemají rádi - důkazní materiál, jsou to den staré fotky :-D
http://www.twifans.com/profile s/blogs/34-photos-inside-kol-hq-amp
(nezapomeňte vymazat mezery). Myslím, že s e k sobě měli víc než jen obyčejní přátelé *14*