Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maeve

Re: Re: Re: Re: Re: hehxD..

Taylor je sice pěkný, ale Rob je přitažlivější *14*
  • bellinka

Re: Re: robert

Souhlasim kdyz uz Robert.....tak Edwarda nez Robert....Ale jinak Jacob(Taylor)!!!! *15* *15*
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: hehxD..

vis nez k nakousnuti!=D=D *15* *15*
  • kikines

Re: Re: Re: můj názor

*15*
  • kikines

Re: Re: Re: Re: hehxD..

i když Taylor je taky k nakousnutí *14*
  • bellinka

o nej blog

ahojky ldii kdo ma blog a chtel by se prihlasit do souteze o nej blog tak tady: http://twilarry.blog.cz/ mate moznost!!!...Prvni tri dostanou diplom na prani!:):)..Začínáme 24.8. a koncime 13.9.:):)..tak honem honem prihlaste se nebude te litovat!:):)...zapis se kona DOLE v komentarich!!:):)
  • bellinka

Re: Re: Re: hehxD..

A nejni!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15*
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: ukázky

Tak mozna neco pro tebe nezvany hoste!...Ja Roberta P. nemam moc v lasce takze vsechno co jsi ke me rekla je nesmysl az na ty knihy jo ty knihy milujuj a vim ze ten film bue supr a to nemeni nic na tom ze ho budu mit v profulu!..a dam si tam i BD a pro?protze ty knihy mam rada a m fakt nezalzi tam hraje Robert o fakt ne!....ty herce tam mam rada!..Jo a filmy co jsme snima videla tak jsou supr!..ale me se libi spis ty kde hraje Kristen(Bella)...a nejni to jeom o tom ze hrala ve Stmivani je to o tom ze dobre hraje!!!!...The End
  • nik011

Re: Re: můj názor

jn, me to taky nezajima, ona je vlhka i kdyz vidi jak to delaj mravenci simte :D
  • kikines

tak to se rozhodně pleteš !lidi soudí i podle knihy ! *8*
  • kikines

Re: Re: Re: Re: ukázky

to tam vůbec nebylo, že jo ?
  • kikines

Re: můj názor

si nechutná !chce se mi z tebe blít.to si piš někam jinam to, že si vlhká nikoho tady nezajímá teda aspon' mě ! *16* *16* *16*
  • kikines

Re: Re: hehxD..

přesně Rob je víc sexy ! *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: ukázky

konecne nekdo kdo to napsal spavne uz sem myslela ze to tu budu muset napsat ja *4*
  • nik011

no tak tos popletla asi ty!!
  • nik011

Re: hehxD..

jezs to je otazka boze!!! to je jasny ze Rob!
  • rebus

hehxD..

Tak tady se člověk zasměje.. myslim tim hlavně toho odborníka co řešil to upíří sperma apod. xDD .. Ou a jsem zvědává jestli se někdo začne hádat v kině kdo je víc sexy jestli Rob nebo Tay *15* ... No řekněte sami .. co myslíte kdo je víc sexy?.. No asi když tohle je Robova diskuze tak vyhraje asi on *15* *15*
  • NEW MOON

ČAU, udělala jsem si vlastní new moon video: koukněte zde chceteli: http://www.youtube.com/watch?v=f6Fr HgCgIys
    Je tam scéna jak jede na motorce nebo jak je s jacobem v la push, dodívejte do konce jinak to nebude mít ten efekt o kterej sem se snažila *5*
  • honey15

Anketka =o)

Ahoj! chcete se zapojit do anketky? je to Team Edward nebo Team Jacob ...
    http://reader-of-mind.blog.cz/090 8/team-edward-nebo-team-jacob
  • Re: plís plosím moc pls

tak to asi nikdo mít nebude myslíš že jen tak dává svůj email na internet?je to jeho soukromí *16* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit