-
Re: :D
Souhlasim třeba když hrál v Harry Potterovi tak z něj nikdo nešílel a najednou si zahraje ve Stmívání a je to nejoblíbenější celebrita a všichni se z něj můžou pos... ale takhle je to vždycky jo hold dostal dobrou roli chlapec -
áááá!
Tak tohle je vazne ten nejsladsi klucina na svete! *14* -
Re: Re: Re: :D
no to uz je jedno -
Re: Re: :D
jsi tu? Sorry za toho 26.8. nějak jsem to přehlídla. *9* -
nesdílím tvůj názor, podle mě je Robert krásnej, jako člověk, já bych si ho rozhodně všimla, stejně, jako jsem si ho všimla v HP a ohnivý pohár. už tam na mě zapůsobil. Má krásný úsměv. Nemám ráda ty frajírky, co jsou vypíglovaný a nažehlený. Mám ráda kluky, kteří prostě vědí, co chtějí nosit a na módu kašlou, pokud tedy nenosí montérky a špínu za nehty 365 dní v roce. občas tam být musí, aby bylo vidět, že něco dělají. Robert je prostě přesně má krevní skupina i bez toho, že hrál Edwarda. Sice jsem štěstím bez sebe, že ho hrál on, ale i tak bych si ho všimla. věř mi. -
no tak asi tezko by sem si ho vsimla kdyz on bydlel pretim v londyne a ja v cr, tak asi mysli ,treba kdyby bylel nekde tady ume tak bych si ho treba vsimla jenze ty to nemuzes vedet! bye -
:D
Mám ráda Roba jako Edwarda, ale přiznejte; kdyby byl obyčejný chlap, ani by jste si o něj kolo neopřeli nebo líp, ani byste si ho nešimli.
Podívejte se třeba na How to be, tam vypadá mizerně, ale přesto ho lidi žerou, protože je to Edward *1* A Edward má vypadat skvěle... *14* *14* -
makys
este 200 clenu a bude pred johnym deppem! tak maky -
Re: Pro: miss_cullen
bud ticho radsi -
Re: Re: robert
no se s toho poser -
Re: Re: Re: idiot
jo hraje -
Re: Re: Re: Re: Re: HŮ ŮŮŮŮ
jezs bellinko ty se amaradis s tou pizdou hougerkou jo tak to uz ti nikdy nehlasnu -
Re: je tu někdo?
jo jáá -
je tu někdo?
ahojky, je tu právě v tuhle chvíli někdo, kdo to chce na téhle stránce rozjet? pokec, novinky a tak? Prosíííím *8* *8* *8* -
Re: Re: idiot
v 17 again hraje Perry?!?!? páni. -
Re: idiot
taky ti nekecáme do toho koho máš ráda ty !!! *13* *8* -
myslím že ty taky budeš vypatlenej mozek protože ty co maj rádi Zaca Efrona vypatlaný jsou, mě se 17 again líbil ale né kvůli Zacovi ale kvůli Matthew Perrymu,heleď já na diskuzi o Zacovi nepíšu co si myslim tak sem taky nepiš jo?tohle je diskuze hlavně pro fanoušky Roberta Pattinsona -
Re: Re: New Moon v kinech
na slovensku má být až v roce 2010 -
ty katy-3 podiv sa na smívání tam je ulně ůžasnej!!! on je krásný a to co o nem pises to si pis nekam jinam... krááá*ooo!!! *16* *16* *16* -
no jááá te uplne chapu tys mela proste potrebu to sem napsat nebo by si dostala nejakej zachvat nebo co?? ale me neproberes holcicko napis si sem co chces zajimava nejses , no vidis to a este se mi to rymuje... ahhahahaha bye