-
Re: Edward VS Robert ???
No jasně, že Robert. Nebýt Roberta, nebyl by ani Edward takhle sexy, nemyslíš? Robert má svoje osobní kouzlo, který z něj září a tím dává Edwardovi to, co potřeboval. MILUJU ROBERTA PATTINSONAAAAAAAA *15* *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* -
titulky?
prosím vás, mám Little ashese, ale v originálu. docela by se hodili titulky, ale nikde je nemůžu sehnat. to pořád nejsou? na ulož.to nejsou, na rapidshare nejsou...nikde! Pomozte mi prosííííím.
*8* *8* *8* *8* *8* -
Re: :D
Sice se mi to příčí,ale musim uznat,že to co napsala artmiss je pravda...O Roberta nikdy nebyl tak zajímavej jako je nyní,v How to be zase nebyl takovej krasavec...Ale zase jsem ráda,že to přišlo až teď.Tahle role mu vysloveně sedla.Jen mi příjde,že spousta lidí ho má za úžasného,protože Edward byl úžasnej...Ve skutečnosti bych řekla,že je to úplně průměrnej kluk,což je mi na něm sympatický...Asi se to spoustě z vás líbit nebude,ale musim říct,že Taylor je asi přece jen přitažlivější...Ale to je jen můj názor a tim se nic nezmění,Robert se mi jako herec i chlap bude líbit dál.... -
Re: Edward VS Robert ???
EEhm, já Roba, jako Edwarda :D ale oba jsou best *14* -
Re: Re: Robík je nejlepší:*
Ahooj,myslim,že teď převážně bydlí v USA...ale kdyby jsme to potkali,tak bych vám asi dost záviděla:)ne asi,ale určitě :) -
Re: Robík je nejlepší:*
No ja myslim že on je dokonalej tak i tak!!!!Ja taky pojedu do anglie mam tam tetu...kdyby sem ho tam videla...jejda...me by stacilo jenom ho videt...on je nejkrásnější chlap na světe..JÁ HO MILUJUůůůůů!!!a má uplně KRÁÁÁÁÁSNÝÝÝÝ ŮŮŮSMĚĚĚV!!!!!:-************* ******* -
Edward VS Robert ???
a koho máte radši ?? Roba jako Edwarda,nebo prostě Robíka?? já jednoznačně Robíka :-* :-) *14* -
Re: áááá!
to jo :-*
nějací šampóni jako Efroňák mu nešahají ani pokolena *1* *14* *14* *14* *14* ♥♥ a jděte se všichni geláci vycpat *1* *1* :-DDDD ♥♥ miluju ho:)) -
Re: Hlasujte pro Roba
hlásla jsem :-** -
Robík je nejlepší:*
Robík je úplně nejlepší celebrita co znám :-** strášně moc ho lavujůůů :* četla jsem že žije v Anglii nebo někde tam.... a my teď v sedmičce do Anglie pojedeme :) celý 2.stupeň .... potkat ho tam :** áááwww:) ♥♥♥♥♥♥ *14* -
Hlasujte pro Roba
Ahoj hlasujte pro Roberta Pattinsona tady:http://papirek256.blog.cz/0908 /nejkrasnejsi-zpevak-herec-1-kolo -
Re: idiot
Si trapná....Píšeš faouškům Roba,že je ošklivej...Jako komu to cpeš????Tady to nikoho nezajímá..... *16* *13* -
Re: Little Ashes
možná na uloz.to stáhnout,na shlédnutí jsem ještě nenašla -
eedward
Ty weee....ted se (teprwe) viděla stmívání!!!Newěděla sem že to bude taková pecka!!!Jáá Edwarda snadddd lowojuuu upe jag magor ted sem *14* *14* *14* *14* *14* -
Little Ashes
kde se da shlidnout little ashes? -
Re: Re: Re: :D
Jo tak možná ty a několik dalších ale já myslela celosvětově koukni se na to jak byl známej dřív a jak po Stmívání co z něj jedna role udělala. -
Re: Re: Re: Re: :D
Tak jako když se Rob usměje tak su v sedmem nebi!Má ten NEJKRÁSNĚJŠÍ ŮSMĚV NA SVĚTĚ!!!! *14* *14* *14* *14* -
Re: áááá!
jj je...a storkááát kráásnější než zac!!!! on je upně sexy!!! *14* *14* *14* ja ho upa zboznuju :-******** -
Re: Re: Re: :D
mě se taky moc líbil v HP byla jsem ráda že jsem na to šla do kina, protože v tu dobu jsem byla docela Potterholik -
Re: Re: :D
jak to můžeš říct, že z něj nikdo nešílel v HP????? *16* *16* *16* *16* to, že si z něj nešílela ty, neznamená, že si ho nevšiml nikdo!!! hlídej si to, co pouštíš z pusy. *16* *15* *15* *15*