Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nik011

Re: Ty jo

no to je jejich problem u me bude stejne the best Rob:* !!!
  • Re: Re: Re: Hudba

nojo má neobvyklý hlas a to se mi líbí=O)
  • mysak.kol

Re: Re: titulky?

děkuju moc *14* *14* *14*
  • joliett

Re: Re: Hudba

Taky se mi nejvíc líbí, sice on tak podivně žvatlá ale jinak je to super a parádní meldie. Hold, když je někdo nadanej...
  • Re: Ty jo

mě je to nějak jedno ,oba jsou fešáci,ale nejraději budu mít pořád Robíka :-*...ale ano něco na tom pravdy bude :)
  • dominicckaa

Ty jo

Ty jo nezdá se vám, že je ted hrozně lidí, kteří mají radši Taylora než Roberta??:-(:'( *10* *10*
  • Re: Hudba

mě se jeho písničky líbí stráášně moc :** jsou takový romantický :)) a já jsem taková romantická dušička *1* :o) on je dokonalej=O***** *14*
  • maeve

Hudba

Líbí se vám Robova hudba? mě osobně hodně moc, jeho písničky jsou takové....nevím jak to popsat.....dobře se to poslouchá *14*
  • miss_cullen

Re: Edward VS Robert ???

Rozhodně Edwarda *14* *14* *14* mám radši knížky než film a prostě Edward forever *14* *14* *14*
  • Re: titulky?

tytulky na Little Ahes jsou tady na www.titulky.com
  • jedlík

Titulky na little ashes jsou tady http://www.titulky.com/index.php?Fu lltext=LITTLE+ASHES&FindUser=
  • jedlík

V Jarmarku Marnosti hraje syna hlavní hrdinky,hrál jenom v jedný scéně která byla vystřižená.
  • b.e.t.u.l.i

Re: filmík

juj taky bych rada :))
  • b.e.t.u.l.i

Re: Jarmark marnosti

oni tu scenu s nim vystrihli :( a je jen na originalnim dvdcku v bonusech :(
  • Re: Re: Edward VS Robert ???

přesně !!!:) :**
  • emiizcek

filmík

Ahojí, prosím nevíte někdo, kde bych se mohla podívat na The bad mother´s handbook s českýma titulkama?
    díky
  • deniska-l

*14* ROBA! *14* ...<3
  • nik011

Roba:-*
  • Jarmark marnosti

Hele já sem se schválně koukala na Jarmark marnosti a hledala sem tam Roberta, ale nikde sem ho neviděla, nevíte v jaký scéně tam má být? *9*
  • maeve

oba stejně...Edward má skvělou povahu a ve všech ohledech je dokonalý a Rob má svoje osobní kouzlo.....takže oba *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit