-
Re: Ty jo
no to je jejich problem u me bude stejne the best Rob:* !!! -
Re: Re: Re: Hudba
nojo má neobvyklý hlas a to se mi líbí=O) -
Re: Re: titulky?
děkuju moc *14* *14* *14* -
Re: Re: Hudba
Taky se mi nejvíc líbí, sice on tak podivně žvatlá ale jinak je to super a parádní meldie. Hold, když je někdo nadanej... -
Re: Ty jo
mě je to nějak jedno ,oba jsou fešáci,ale nejraději budu mít pořád Robíka :-*...ale ano něco na tom pravdy bude :) -
Ty jo
Ty jo nezdá se vám, že je ted hrozně lidí, kteří mají radši Taylora než Roberta??:-(:'( *10* *10* -
Re: Hudba
mě se jeho písničky líbí stráášně moc :** jsou takový romantický :)) a já jsem taková romantická dušička *1* :o) on je dokonalej=O***** *14* -
Hudba
Líbí se vám Robova hudba? mě osobně hodně moc, jeho písničky jsou takové....nevím jak to popsat.....dobře se to poslouchá *14* -
Re: Edward VS Robert ???
Rozhodně Edwarda *14* *14* *14* mám radši knížky než film a prostě Edward forever *14* *14* *14* -
Re: titulky?
tytulky na Little Ahes jsou tady na www.titulky.com -
jedlík
Titulky na little ashes jsou tady http://www.titulky.com/index.php?Fu lltext=LITTLE+ASHES&FindUser= -
jedlík
V Jarmarku Marnosti hraje syna hlavní hrdinky,hrál jenom v jedný scéně která byla vystřižená. -
Re: filmík
juj taky bych rada :)) -
Re: Jarmark marnosti
oni tu scenu s nim vystrihli :( a je jen na originalnim dvdcku v bonusech :( -
Re: Re: Edward VS Robert ???
přesně !!!:) :** -
filmík
Ahojí, prosím nevíte někdo, kde bych se mohla podívat na The bad mother´s handbook s českýma titulkama?
díky -
*14* ROBA! *14* ...<3 -
Roba:-* -
Jarmark marnosti
Hele já sem se schválně koukala na Jarmark marnosti a hledala sem tam Roberta, ale nikde sem ho neviděla, nevíte v jaký scéně tam má být? *9* -
oba stejně...Edward má skvělou povahu a ve všech ohledech je dokonalý a Rob má svoje osobní kouzlo.....takže oba *14*