Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: premiera

kez by *9* *9* ... byl by to ten nejkrasnejsi den v mym zivote
  • robert

Musím lidičky říct,že jsem se tu nad vašimi příspěvky dost pobavila :-)
    samé,šišlání miluji ho,zbožňuju,můj Robík atd. - úplně se v těch 14 letech vidím,ale dost...:-)))))
    Mně osobně stařešině se Robert vzhledově dost líbí (o když je o pár let mladší - asi si za chvilku půjdu vybírat do MŠ )- odjakživa jsem byla na divný týpky.Vysloveně krasavec není ,ale má osobní kouzlo.
    Jen jedna věc mě zaujala.Všimli jste si slečny jak se furt přirozhovorech "vošahává" a odhazuje si vlasy - no vypadá to trošinku podivně :-))))
    Dál trošku nechápu jak můžete věřit těm věcem,že chodí z Kirsten atd. - klasický reklamní tah,abyste měli o čem mluvit...
    Jo a ani bych se nedivila,kdyby za čas vylezlo,že je na kluky!!!!¨
    Úplně vidím,jak teď máte srdeční kolaps.
    No jasně bylo by to škoda,ale takhle to holt chodí.
    (Trochu podezření mám - to je i důvod,proč jsem narazila na tuhle diskuzi..)
    NO A TEĎ MĚ MŮŽETE ZLYNČOVAT!!!:-DDDDD
  • deniska-l

Re: Re: premiera

chjooo *9* tohle dokáže naštvat:(...škoda že nepřijedou, ale je fakt, proč by jel zrovna do ČR?... *9* no ale bylo by to super co *4* *14*
  • mysak.kol

Re: premiera

jo dámy, mluvilo se o tom, dokonce to psali na netu, ale jak víme, na netu není vše pravda. zjistilo se, že to byla bohužel jen kachna. takže oni nepřiletí. není se čemu divit, kdo by taky do čr chtěl jet, co? *16* *16* *16* *16*
  • nik011

furt the best

the best best best best je furt on a porad bude a ty lidi co se jim nelibi a z nudy sem lezou ..no proste at si to uzijou hahahaha bi
  • Re: premiera

tak to jsem zvědavá,jestli je to pravda nebo jen žvást :)) páni !!.... tam by bylo určitě hafoooo lidí:( nojo každej ho milujeee :-*** no každý asi né noo ale já ano :-*
  • premiera

Jednou se tady něco psalo o tom, že by měl Rob přijet do Prahy na premieru Nového měsíce? Můžu se zeptat, odkud jste to vzali? Jestli to je pravda, tak mně asi švihne:-D Díky za odpověď *5*
  • Re: Re: Hudba

ahojky,kde jste prosím sehnali nějaké písnišky od Roba? Já nemůžu žádné najít.Díky za odpověď *3*
  • nik011

Re: Re: Ty jo

presne
  • maeve

Re: Re: Ty jo

souhlas *14* *14*
  • Re: Ty jo

Rob není lepší než Taylor=) Robík je úplně nejlepčejší ze všech :-*
  • dominicckaa

Ty jo

No jasný no...Ale víš co, oni jsou team Edward , ale třeba mají radši Taylora..:-) *9* ..Mě teda příjde takovej nepřitozenej taylor...Rob je lepší:D
  • piskot256

Hlasujte pro Roba

Ahoj pls hlasujte pro Roba:http://papirek256.blog.cz/0908 /nejkradnejsi-zpevacka-1-kolo
  • b.e.t.u.l.i

Re: jedlík

me to nejde stahnout :( prej ze to tam neni este 14 dni
  • nik011

Re: Ahojky

jesz jak ty muzers vedet ze se mi pak zacne libit nekdo jinej to mi fakt vysvetli!!!
  • nik011

Re: Re: :D

no á komu tady cpes tvuj nazor bud happy ze sem sem jako jedina neco napsala protoze sem ti nikdo nic nenapsal. rob the best a este jednou pro tebe : Rob the best a ne edward!!
  • nik011

Re: Re: Little Ashes

dik sem nevedela ze uz to tam je
  • maeve

Re: Ty jo

každý má svůj vkus, ale podle mě je Rob přirozenější, nemusí za každou cenu vypadat světově a to se mi na něm líbí, takže já jsem věrná Robovi *14*
  • mysak.kol

jejich blbost :-D já ti povím, proč to tak je. Protože se z mladýho kluka stal sexy mladý kluk. Má krásně vymakané tělo, to nepopírám, ale Robert je Robert. Ten měl kouzlo už od začátku. No a ty přelétavé hold nevědí, co chtějí. Ale já osobně mám ráda oba dva. Tedy Roberta víc, ale Taylora mám taky ráda. Jsou to oba borci. *14*
  • kikines

ne to teda nezdá 2 lidi ze 17 jsou team jacob zbytek team edward takže si to nemyslím *13* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit