Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Půlnoční slunce

Ahojky..To asi není možné páč to ještě celé nedopsala:) Ale estli jsi to ještě nečetla najdeš pár prvních kapitol na netu:) *3*
  • 1005nc1989

Re: Re: Půlnoční slunce

podle mě je dost pravděpodobné, že by mohla vyjít na trh s oběma díly najednou, byl by to celkem zajímavý marketingový tah, hodně by natom vydělala a bylo by to pro mnohé lidi neočekávané *7* jen můj osobní názor, nic potvrzeného médii *3*
  • Re: Půlnoční slunce

ja zase slysela ze to teprve dopsala a ted pise full moon *3*
  • lucinka9494

Re: Půlnoční slunce

Tak kdyby to byla pravda,tak to by jsme se toho dílu mohly brzy dočkat i u nás!!!!!!STRAŠNĚ MOC DOUFÁM ŽE JE TO PRAVDA *3* *3* *3* *3* *3*
  • mysak.kol

Půlnoční slunce

HEJKY LIDI, V USA PRÝ VYŠLO MIDNIGHT SUN OD STEPHENIE MEYER!!! *7*
  • nik011

Re: x)

čus no ja ted o nem taky nic nevm :(
  • deniska-l

x)

ahojky...tak co? nemáte o Robovi třeba nějaky novinky?..ja ted, když je škola toho moc nestiham, tak nwm no...a co vy?:) *4* *5*
  • andysek110

rob je nej!

on je prostě jedinečnej on je prostě nejkrásnější on je prostě nejlepší on je prostě nejúžasnejší on je prostě jednoduše nepopsatelnej!
    upa ho žerůůůůů!!!!nejkrásnější chlap!! *8*
  • I love you ♥

já ho úplně lavujů:*
  • deniska-l

Re: Hlasujte pro Roba

už sem hlasovala...ale zatim ma jen jeden hlas *9* ..tak šup do toho:)) *15* *14*
  • piskot256

Hlasujte pro Roba

Ahojte lidi už je 2 kolo tak hlasujte pro Roba:http://papirek256.blog.cz/0909 /nejkrasnejsi-zpevak-herec-2-kolo
    zatím dík ;-)
  • Re: Robert

nejen ve Stmívání... :) :**
  • Re: Re: Re: Re: Ahojky

may gat
  • lili444

Robert

Sice ne můj nejoblíbenější, ale skvělý a krásný herec, který si zaslouží můj obdiv..
    Ve Stmívání mu to moc sluší!! *14* *3*
  • piskot256

Hlasujte pro Roba!!

Ahoj hlasujte pro Roba:http://papirek256.blog.cz/0908 /nejkrasnejsi-zpevak-herec-1-kolo
  • simca2

uf to sem si ulevila

uf to sem si ulevila!!!
  • jenah

Re: I love R.P.

promin:D ale když už miluješ tak mIIIIIluj jo?:D
  • Re: Re: Re: Sexyman

přesně tak, když hrál Cedrika Diggoriho, tak si ho žádná z vás nevšimla pak si zahraje jednu hlavní roli ve filmu jako je stmívání a vy všechny hned začnete šílet jak moc je sladkej a roztomilej....kdyby v tom nehrál, žádná z vás by po něm ani nevzdychla nemám snad pravdu?! *13*
  • maeve

Re: Re: Re: Rob.

nemůžu dělat nic jiného než souhlasit...máte úplnou pravdu *14*
  • nik011

Re: MILUJU RP

:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit