Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maeve

Re: Re: info - seznam

pání, to zírám, něco jsem fakt nevěděla *15*
  • Re: Re: info - seznam

wow docela luxus:-D
  • Re: Re: Re: Re: info - seznam

jasný *3*
  • Re: info - seznam

http://www.harrodian.com/school/int ro.htm

internetové stránky školy, kterou údajně navštěvoval v Londýně
  • lidus5

Re: Re: Re: info - seznam

Však já vím, Myšku znám! Jen ji tak provokuju! *15*
  • Re: Re: Re: info - seznam

přesně tak
  • Re: Re: Re: 12.2.2010

četla sem scenar...

tak se pozná fanynka.... *3* *4* *14*
  • lidus5

Re: Re: info - seznam

Já koukám!!! Ty ho snad miluješ nebo co? *1* *1* *1* *1* *1* *14*
  • mysak.kol

Re: dopadol

jo na to jsem zapomněla *15* *15*
  • mysak.kol

Re: Re: Re: 12.2.2010

11. března je to u nás
  • mysak.kol

Re: info - seznam

no ráda helpnu. Jen to nejspíš bude zmatené. Takže, co vím já v tuhle chvíli jo? *7* Robert má labradorského retrívra Patty. Miluje fast food, nejvíc IN-AND-OUT Burger. Rád čte, kouká na filmy. Jako malého kluka ho sestry oblékaly do dívčích šatů a představovaly ho, jako Claudii. Chtěl být hudebníkem. Jeho táta z něj chtěl mít herce. začínal s modelingem, jelikož byl moc hubený a tím pádem vypadal fakt jako holka,byl in. jakmile se z něj začal klubat ten sexy kluk, neměl v modelingu práci. Šel zkusit hrát divadlo. Objevil se v mnoha filmech, ale jen malometrážní v Anglii. Jeho první americká role ho vystřelila do nebe. Miluje pití coly, nesnáší své jméno, neumí randit, je stydlivý poustevníček. po twilight si nechal ostříhat vlasy, protože to přestalo všem vadit. nechce jezdit podle toho, co mu ostatní říkají, dělá pravý opak. měl poradce na propagaci, ale vzdal to, jelikož Rob podle něj stejně řekne, co si myslí a má právě na jazyku. Je hrozně přátelstký a nepatří mezi metrosexuály. Má svůj styl, kterého se drží zuby nehty, jelikož nechce být další kdo tomu podlehne. Je skromný, nechlubí se miliony. Má BMW, které miluje. Bojí se v letadle, po tmě a nesnáší pohled na krev. neumí zacházet s pračkou a nepoužívá žehličku. *7* no na víc si ted už nevzpomínám. tak sorry

pořád lepší než jen psát dokola, jak je úžasnej a krásnej a milej atd. atd. ... nemusíš sem nic psát, to je na tobě *3*
  • Re: info - seznam

jako nic proti.....ale kdo by se snažil když z toho nebude nic mít xD
  • info - seznam

*7* Ahoj, chtěla jsem Vás požádat, o sepsání informací, co o tomto herci víte. Naprosto cokoli, od značky cigaret co kouří po mazlíčky z dětství. Prosím pokud někdo máte zájem, odpovězte na tento příspěvek a pomozte mi vypracovat seznam. (pokud se Vaše informace budou lišit, nehádejte se, jen k tomu napište zdroj, odkud víte své *3*) Děkuji moc Niki
  • narzis

Re: dopadol

jo to je pravda:D
  • narzis

Re: Re: Re: PS

protoze NEKDO zverejnil jejich prvnich 12 kapitol(muzes si precist,stahnout na netu je to uz aj cesky) tak byla nastvana ze to uz vubec nechtela zverejnit ale pak ji fanousci trochu prekecali mno tak se rozhodla takhle aspon nekdy kdyz ne nikdy x)
  • h.f.2babetca

dopadol

že vkuse zabuda kde poarkuje svoje auto -ale vlasy si nezabudne nagelovat nikdy patizon & tekvicka *1*
  • lidus5

Re: Re: 12.2.2010

Kde jsi na to došla?!
  • mikes38

Rob

je upe uuuzasnej a jako upirovi ve fimu stmivani mu to desne slusi *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit