Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: 12.2.2010

nevim nevim, ale myslim si, ze to tu bude...:-D...a kdyby ne, tak net to jistí:-D Ale byla by to škoda, myslim si, že to bude peknej film, teda podle scenare..:-D
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Půlnoční slunce

kez by, ale moc tomu neverim.. to by pak vsude psali ne.. a neslysela sem a ani nevidela o tom ani radek... *7*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: PS

az v roce 2013??? Proc tak pozde? :(
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: 12.2.2010

jeje .. a nevite kdy to ma prijit k nam? uz se nemuzu dockat :)
  • Re: 12.2.2010

jo a Robert tam umře....takže to bude pěkně v prdeli...film smutnej jako kráva...:-(((((((((
  • jenah

Re: Re: New Moon

já už ho mam doma *1*
  • piskot256

Hlasujte pro Roba!!

Ahoj lidi pls hlasněte pro Roba:http://papirek256.blog.cz/0909 /nejkrasnejsi-zpevak-herec-2-kolo
    díík moc ;-)
  • mysak.kol

12.2.2010

V USA BUDE 12.2.2010 PREMIÉRA REMEMBER ME! *3*
  • narzis

Re: New Moon

super nej by bylo,nechces mi to prosim poslat do zpravy?:D dekuji x)
  • narzis

Re: PS

pochybuju ze vysla ,to by se psalo vsude na amrickykych strankach o stmivani a chytry prehled kdyz followujete na twittru ˇˇ nejlip je,ze se podivate na oficialni stranku steph tam to zjistite,a myslim ze chce MS vydat v roce 2013 tak to je jeste dlouho mno....x) a o full moon nevim nic ale prijde mi to uz moc preplacane ze by toho bylo mozna moc jako z twilight sagy a tak.Vim ze psala nejaky druhy dil ae ten myslim nevydala protoze to bylo moc (asi ne pro maly holky ,co javim) tak vznikl novy mesic ktery je uzasny ˇˇ
  • justia

PS

Houby...Fakt kniha vyšla?Jestli ale píše další,která je o Jacobovi,tak to mě zklame,páč já Jacoba nemám ráda.Navíc by bylo zajímavější vědět,co zažíval Edward,když byl pryč... *1* *1* *15*
  • xcornelia14

Re: Re: Re: Re: Půlnoční slunce

Pokud to bude z pohledu Jacoba.. hnedka to potom poletím koupit:D
  • kacisek.k

New Moon

Ahojik lidičky už sem našla kompletní soundtrack z New Moon ... až budu míít čas pošlu odkaz ! Ale je to z amerických stránek myslim ;) Ale je to free *1*
  • piskot256

Hlasujte pro Roba

Ahoj hlasujte pro Roba:http://papirek256.blog.cz/0909 /nejkrasnejsi-zpevak-herec-2-kolo
    dík ;-)
  • lili444

Re: x(

asi tak...
  • 1005nc1989

Re: Re: Re: Re: Půlnoční slunce

ne jen o Itálii je ale také o čas, který byl Edward odloučen od Belly, o jeho myšlenky a také pocity, co těch pár měsíců prožíval, byla by to škoda, kdyby to tak opravdu bylo, ale zatím jsem ani nikde nenašla, že by dokončila první knihu, natož aby začala psát druhou a z jakého pohledu *7*
  • x(

tuhle jsem četla,že je prej šíleně nadrže*ej ...že mu prej smrdí z pusy,má hnusný zuby,má přirození krátký ATD x( jako pro ty lidi co tuto vymýšlí!!! Něco pro vás mam!!!! Jděte do háje a nechce ho být ! =O( jste fakt trapný!!!!!! neřikam,že ho každej musí mít rád,ale tuto si fakt můžeme odpustit!!!!!!!!!
  • mysak.kol

Re: Re: Re: Půlnoční slunce

Full Moon by měl být Nový měsíc z pohledu JAKOBA, což nezní tak zle, pokud fandíš vlkodlakům. naprosto nás tím ale připraví o itálii, nemyslíš?
  • mysak.kol

Re: Re: Půlnoční slunce

ahojky, je to možná, dokonce jsem už objevila i obal knihy. oficiální. takže PS je dopsané. *15*
  • Re: Re: Půlnoční slunce

Ahojky Full Moon?? O tom jsem neslyšela..Druhý díl od Edwardova dílu??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit