-
Re: robík
*1* *1* jen škoda, že on o tobě neví co? *15* -
Re: Re: Změna
*15* ehm "změnu" *3* -
Re: Změna
*1* jn, zmněnu by to chtělo.... má mraky nádherných fotek -
Re: premiéra
26.11.... ale v USA už 20.11... *1* -
premiéra
Ahojky, můžete mi teda někdo, please, sdělit, kdy že u nás bude premiéra Nového měsíce? Všude píšou něco jiného a mně se nechce věřit, že to v ČR bude až příští rok,to snad ne *7* -
Re: v USA ví o ČR
na oficialnej stranke indyho su plagaty este z CSSR ale je to pekne ked si spomenu *1* ale vies slovensko je mensie -
Re: Re: Re: Re: Re: best of best :)
on neni jeden z nejlepsich!! je ten nejlepsi *14* -
Re: Re: Změna
ale moc mu to tam slusi :)) je tam sladounkej :)) a nadhernej!! *14* -
Charlie Bewley
Ahojky lidi, nechcete se přihlásit tady na osobnostech do fanklub Charlieho Bewleyho?
Má jenom ubohejch 29 lidí...:-(
Bude to pro dobrou věc:-)
Noo tak... *14* -
Re: Změna
nojo už je pekne stara :) -
Změna
myslím si že by už někdo mohl změnit jeho tapetu na hlavní stánce,mohly by tam dát nějakou fotku ze Stmívání,nabo alespon nějakou normalní,nevím proč ale tadyk ta se mi moc nelíbí *9* -
v USA ví o ČR
hele lidi, na amerických stránkách twilight jsem našla titulek: Poster from Czech. No musela jsem se smát, že taková velká země ví o naší pidi republičce a dokonce neztrácí ani čas a dává na stránky naše postery. Parádní. Mám to na webíku, kdo ho zná ať to pošle dál *15* -
Re: Re: robík
no já ho znát zamiluju se do nej určite raz dva :) a neni sama kdo ma tyhle sny!:) *14* -
Nic proti, mám Roberta moc ráda,... máš pravdu, že je krásnej a talentovanej...ale z toho tvého příspěvku to vypadá, spíš, jak kdybys do něj byla skutečně zamilovaná..??!.. *7* *15* Jak tomu mám rozumět?? -
asi tak.. -
Re: My Blogííís ;-)
kdyz ten blog neni o roboj nebo o stmivani tak to sem nedavaj -
robík
Není krásnej jen ve filmu ae i v normálu. vypadá jako anděl který k nám sestoupil z nebe. Moc ho miluju. roberte i love you. *14* *14* *14* *14* chtěla bych ho mít tady u sebe aby byl pořád se mnou *4* -
Re: Re: Re: Re: best of best :)
je to MUj názor :) -
Re: Re: Re: Re: best of best :)
njn -
Re: Re: Re: best of best :)
nerekla bych