-
Re: Re: fakta ?
chudáček... jéjé skořicový cerálie mňamí:) -
Re: fakta ?
jo a ještě jsem si tak vzpomněla, když jsem ho ted viděla s brejličkama, že má hrozně citlivé oči a proto je v Twilight ta scéna, jak vychází z auta, s brýlemi, protože už to jeho očíčka nezvládala, pokaždé mu trvalo hodinu, než si nasadil ty čočky a trpěl u toho, jak pes, chudáček. Chodil 4x týdně kvůli tomu k očaři -
Re: fakta ?
no, pokud jsem ta Miška já, tak nemáš zač...mimochodem, víš, že Robert miluje flanel a nosí spodní prádlo značky Fruit of the Loom? a jeho nejky knížka je Exorcista? A zbožňuje řecký jogurt s 0% tuku a příchutí borůvek nebo jahod? Já už nevím, jestli jsem to sem psala. A že mu všichni z počátku nadávali za ty dlouhé vlasy, ale on si je nechal na truc a když mu potom říkali, že už si je musí nechat, tak je natruc ostříhal? Je to rebel, je to buřič! *15* *15* A nebo, že miluje skořicové cereálie? A že hrával v kapele s názvem špatný holky? A že rád sleduje reality show American Idol, nebo X-factor a jeho další klony (u nás superstar, nebo originaal idol) že se mu líbí song od Kelly Clarkson "I want you"? A že má rád skupinu Kings of Leon? A už mě zase nic nenapadá *3* *3* *3* *3* -
Re: Re: twilight
Každý jeho fanousek nemusí hned řvát atd kdyz ho uvidi .... má fanoušky blby pubertácký holky ,který jen šílí po jeho vzhledu nejspíš,ne? Chudak fakt:( je mi ho líto .... *9* -
Re: Re:
dobre ty:) -
Re: Re: Re:
co nebo, ja to rikam jenom pro tvoje dobro :D -
Re: twilight
tjnn -
Re: Re: twilight
ty asi taky zrovna nebudes chytre devče zejo :D:D:D:D:D -
fakta ?
Ahoj, chtěla jsem Vás požádat, o sepsání informací, co o tomto herci víte. Naprosto cokoli, od značky cigaret co kouří po mazlíčky z dětství. Prosím pokud někdo máte zájem, odpovězte na tento příspěvek a pomozte mi vypracovat seznam. (pokud se Vaše informace budou lišit, nehádejte se, jen k tomu napište zdroj, odkud víte své ) Děkuji moc Niki
POKRAČOVÁNÍ Z 4 STRANY PŘED TOUTO :) DĚKUJI MIŠCE ZA POMOC -
Re: Re: Klen
neurazaj TEAM jacob -v polovicnom uvezku u Eddyho!!!! aspon za mna viac sa priklanam na jakeovu stranu ai tak o 5 % viac ako eddy -
Re: Re: Re:
Takhle hloupá čtrnáctka? Tak dvanáctka ze čtvrté B. *1* -
Re: twilight
Chudák malej Robert Pattinson! Nejen, že není zrovna krasavec, to by nevadilo, ale navíc má ty nejpitomější fanoušky na světě. *3* -
Ty budeš asi hustokrutěpřísná a vypatlaná "čtrnáctka" ne? *1* -
jaktože si tím jsi tak moc jistá? neřekla bych, že víš víc, než kdokoli jiný, takže se kroť -
Re:
Dosaneš dodrčky.. chodí s Kriten takže ádnej buzík.. :) Ti nekde rozkope kule *3* *5* -
Re:
Ale jenom v Little Ashes!!!!!!! -
Nebo? -
naka zajimava ne nikdo tady na ty tvoje trapny a urazlivy kometare neni zvedavej bye -
Re:
klid ok? -
twilight
rob p je nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj na celý naší galaxii *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*