Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • justia

Re: Re: twilight

No jasně...Hlavně,že TY jsi INTELIGENTNÍ mARIANO... *1* *1*
    PODLE SEBE SOUDÍŠ OSTATNÍ CO??? *13*
  • Re: Re: Re: Klen

JACKOB JE NEJVETŠÍ SRAČKOPIČNA NA CELÝM SVĚTĚ TY CIGÁNE!! *5*
  • Re: Re: fakta ?

TY PIČO ROZBIJU TI HUBU A KRISTEN TAKY!! *1* *5* *8* *8* *8* *8* *5* *13*
  • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: Re: fakta ?

Aha, a copak bys ráda? Myslím, že bychom tuto diskuzi přesunout raději do vzkazníku, co říkáš? *3*
  • 1005nc1989

ne to tedy nejsem, zahrabat, no překvapil jsi mě, čekala jsem něco přeci jen zajímavějšího, asi sem tě přecenila...
  • 8.ball.8

Škoda, že nemám tu pravomoc Tě zahrabat, možná by to tak bylo lepší pro nás všechny.
    Nejsi ty náhodou převlečená Terezka? *1*
  • 1005nc1989

Re: Re: Re: Re: fakta ?

škoda že nemam tu pravomoc tě smazat, docela by mě zajímala tvoje výřečnost. To, že ho nemáš rád přeci neznamená, že musíš urážet nejen jeho, ale i jeho fanoušky.
    Říct svůj názor může každý, ale měly by ty názory alespoň za něco stát a mít nějakou úroveň, to ale neplatí jen pro ty, co jej nemají radi, ale i pro faninky.
  • 8.ball.8

Re: Re: Re: fakta ?

Já ho rád nemám, a proto to tady dávám patřičně najevo, a jestli mně ještě nějaká hustokrutěpřísná fiflenka z toho davu tady smaže, tak ať se těší na moje vzkazy. *16*
  • Re: Re: fakta ?

heej tadyta diskuze je snad pro jeho fanoušky ne ?:( jestli ho nemáš ráda,tak tuto sem nepiš je to ošklivý ...my ho rády máme
  • Re: Re: Re: Re: Re:

Mno já bych asi taky řvala kdybych viděla Roberta, protože vidět Roberta v čechách je jako žít ve vzduchoprázdnu bez skafandru..a to asi fakt nejde, takže kdybych už ho viděla, tak bych byla celá bez sebe, tak mi řekněte, kdo ne
  • 8.ball.8

Re: fakta ?

Mám doma jeho trenky, používám je jako rohožku, chceš? *3*
  • mysak.kol

a jinak v pořádku, jo? Kolečka v hlavě fungují? Nebouchla ses? Vtipná?
  • Re: Re: Re: Re: Re: twilight

jeeee.. achjo...no prostě sem rekla svůj názor a ty hned že sem blbá a na to nejsem zvedava,nikoho tu neurážej ne:(.. *7*
  • 8.ball.8

Ano! Ty se mi líbíš! Jen tak dál! *3*
  • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re:

Dovol, abych se zasmál *1* To má být výhružka neboj jen výkřik do tmy jedné hloupé a poblouzněné čtrnáctky? *5*
  • Re: Re: Re: Re: Re: twilight

počkat! proc si ho mam nechat pro sebe kdyz muze mit kazdej svuj nazor,nechapu..?
  • nik011

Re: Re: Re: Re: Re: twilight

ok:)
  • Re: Re: Re: Re: twilight

:D kazdej má svuj názor,já rekla ten svůj ,tvůj komentář si prosímte nech pro sebe *4*
  • Re: Re: Re: Michelle

hej ty smajliky si odpust ,Rob nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ty-s-tim-nic-neudelas a jestli si myslis ze to je kokot tak sbohem.
  • Re: Re: Re: twilight

kristýýnko ja nejsem blba ale ty jo a nebudes mi co mam delat ,cauky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit