-
Re: Robert je super!:))
Ani za nic. *5* -
Robert je super!:))
Hel lidicky budte fanouškama at' ho dostanem na první místo!:) *4* -
Re: Re: Re: Re: fakta ?
smazat smazat smazat!! -
New Moon dřív u nás!!!
Chyba se vloudila :-D http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/registrace.shtml -
New Moon dřív u nás!!!
Ahojky:-) Nevím jestli to tady už někdo psal a jestli ano tak se omlouvám, že se opakuji... Nevím jestli už víte, že společně můžeme přesunou premiéru New Moon na 20.6 :-) tady je odkaz koukněte se na to a regněte se http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/r egistrace.shtml -
Re: =)
jdeš s křížkem po funuse. Půlnoční slunce je na netu dlouho a mimochodem v USA už vyšlo. Alespoň přebal knihy byl na netu. je krásnej a psali i o té knize, je jen otázkou času, kdy se ukáže celá. Jinak souhlasím. Je to skvělé čtení a hrozně zajímavý. Je paráda vědět, jak to vidí Edward. Mám radost, že ho Stephenie nechala taky promluvit. -
mg ale nevadi
jandova uz je pred robem ale komu to vadi co nejvic sem piste proste!! -
=)
Čauky lidičky...jen jsem vám chtěla říct že knížek je už pět...Midnight Sun je boží ale na netu je jen zveřejněno 12 dvanáct kapitol...jinak vydaná asi nebude...nevim alespon pokud jste četli celou Twilight Sagu tak se vám to bude moc líbit...jako mě!!!!.....Opravdu doporučuji....a jinak pokud knížky nemáte...všechny knížky jsou skopírovaný na netu...tak si přečtěte....tenhle příběh lásky je fakt supééér!!!! *14* -
Re: :-)
Čauky lidičky...jen jsem vám chtěla říct že knížek je už pět...Midnight Sun je boží ale na netu je jen zveřejněno 12 dvanáct kapitol...jinak vydaná asi nebude...nevim alespon pokud jste četli celou Twilight Sagu tak se vám to bude moc líbit...jako mě!!!!.....Opravdu doporučuji....a jinak pokud knížky nemáte...všechny knížky jsou skopírovaný na netu...tak si přečtěte....tenhle příběh lásky je fakt supééér!!!! *14* -
Jako bezďák není...Aspoň je vidět,že není nafoukanej.Je to jenom obyčejnej kluk,kterej má talent.A k tomu není ošklivej...Tak ho hned nehaň... *13* -
Re: Re: Re: :-)
přeeeesně *4* *3* *14* -
Re: Re: :-)
Přesně s tebou souhlasím, přesně v tom je jeho kouzlo. Právě, že mě se na něm líbi, to, že se nechová jako každý druhý fraírek z Hollywoodu, ale že je pořád sám sebou a chová se jako normální člověk. -
Re: Re: fakta ?
das? -
Re: Re: fakta ?
zase se ukazala expertka *3* klanim se :)) kez bych i tohle vsechno vedela ja.. <3 -
a jestli si nepochopila je to jeho styl a jako bezdak teda fakt nevipada -
tak mu to rekni co mi tady s tim jako -
to je proste jeho styl no:) neřeší to.... a to se právě některým líbí,třeba mě,jak to není žádnej namyšlenec=))) *4* -
:-)
nic proti,ale robert vypada jak bezdak:-)mel by se o sobe trochu vic starat...treba jako ve stmivani.tam se mi libil:-) -
Re: Re: Re: Re: Re: fakta ?
diky cau -
Re: Re: Re: Re: Re: fakta ?
Tak superstáár?! To mluví za vše, konverzaci s Tebou proto považuji za ukončenou. *5*