Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 8.ball.8

Re: Re: Re: možnáá

Ano, to já té Tvé ikonky taky ... *1* *1*
  • peggy20

Re: Re: možnáá

HEY ty! di si todlec psát někam jinam... a PS: mš krásnou fotku na profilu. upe sem se jí lekla'
  • nik011

Re: Re: Re: Re: Roby=O*

no...kezby.:D
  • nik011

Re: Re: Re: Re: Re: Roby=O*

jestli to nechapes tak jako myslim na tehlech strankach tady ale jenom detail..
  • nik011

Re: Re: možnáá

tobe ne, never
  • 8.ball.8

Re: možnáá

Komu to cpeš? *5*
  • 8.ball.8

Re: Re: Re: Roby=O*

Ty budeš jistě hustokrutěpřísná třináctka, viď? *4*
  • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: Roby=O*

Uplně všude? Nevymýšlíš si tady tak trošku pohádky? Kdybych byl všude, tak jsem i u Tebe ve snu, ale peklo Tě spasí. *16*
  • možnáá

vite jestli ste to videli jak bylo v sex drive to jak ten bratr hlavni role mu furt nadaval ze je teplej atd a nakonec byl teplej on sam ... no tak aby to nebylo stejne s tim nasim kamosem tady ...:D
  • Re: Re: Re: Re: Roby=O*

*gebit
  • Re: Re: Re: Roby=O*

nahodou to bylo mrte jeho si nevsimej :D:D:D
  • Re: Re: Re: Roby=O*

on je uplne vsude si zvykej protoze .. no vlastne to nechapu protoze to je nenormal, a kdybs byl moje nocni mura tak by se me o tobe asi zdalo nebo neco takovyho ale ja se ti musim spis debit abys vedel :D
  • Re: Re: Roby=O*

co týý si myslis ze se nejakej king ze znas zkratku kkt nebo coo ty kokotééé :D :D
  • joliett

Re: Konečně mě něco zcela nenásilně vytrhlo z každodení rutyny...

To je aspoň kvalitní příspěvek, hned se mi zlepšila nálada. Ve všem s Tebou úplně souhlasím *4*
  • 8.ball.8

Ano, protože já jsem vaše noční můra. *16*
  • Konečně mě něco zcela nenásilně vytrhlo z každodení rutyny...

Ahoj všem-tedy spíše jen těm,kteří tu jsou správně!!!Jsem ráda,že stránky jako jsou tyhle existují a jeden se snadno dozví co všechno se kolem jeho srdeční záležitosti děje....Ze širokého úhlu se mi film Stmívání moc líbilo a už se nemůžu dočkat Nového měsíce,ale jako bych podváděla když právě dočítám čtvrtý díl-Rozbřesk-samozřejmě jsem během 14 dnů zhltala i 1.,2., a 3.díl a to díky mojí úžasné sousedce Vurunce!!!!Musím říct,že film pěkně zkrouhli a jelikož se domnívám,že dvojku točí jiný režisér,nabívám tak pocitu,že bude rozhodně lepší!!!!Každopádně všem doporučuji přečíst si knihu-jinak o hodně přijdete!!!!!Robert je prostě krasavec-doma bych ho mít nechtěla,protože "obyčejný" taťka z něj nikdy nebude,ale ve snech si ho rozhodně ujít nenechám!!!Mějte se všechny moc krásně a přeji spoustu krásných zážitků s Edwardem i bez něj!!!! *14* *4* *14* *4* *14* *4* *14*
  • Re: Re: Roby=O*

Byla jsem u Taylora a otravoval jsi tam,podívám se sem a tys tu zas.....
  • maeve

Re: Re: Roby=O*

Proč se vůbec obtěžuješ tu chodit, když ani nemáš čas napsat celé slovo a píšeš ve zkratkách. Radši věnuj svůj čas něčemu "užitečnějšímu" a neotravuj tu ostatním život.
  • 8.ball.8

Ty budeš určitě extra holka, viď? Rád bych se smál s Tebou, ale musíš na svém rádobyhumoru ještě zapracovat. *4*
  • 22kristyl

Re: Re: Roby=O*

tos vystihl."Kkt" na tebe přesně pasuje.my víme,mluvíš tu jen o sobe :D:D:D:D xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit