-
NEJOBLÍBENĚJŠÍ SCÉNA FILMU "STMÍVÁNÍ"!!!!!!
JAK UŽ TITULEK NAZNAČUJE,NAPIŠME SVOJI NEJOBLÍBENĚJŠÍ SCÉNU "S*T*M*Í*V*Á*N*Í"..... *4* *4* *4* *4* *4* -
RÁDA PÍŠU VELKÝMI PÍSMENY....
JE NA TOM NĚCO DIVNÉHO????ROZTRPČENÁ????ANO,MYS LÍM,ŽE NAD TÍM,ŽE TOHLE MÁ BÝT DISKUSE FANOUŠKŮ ROBERTA PATTINSONA A MÁ SE TU PSÁT TUDÍŽ O NĚM A VĚCECH S NÍM SOUVISEJÍCÍCH-PROTO SEM LIDÉ CHODÍ A HLEDAJÍ TADY TO HEZKÉ!!!!ZATÍMCO OD TEBE SE TU DOZVÍDAJÍ SAMÉ NEGATIVNÍ NARÁŽKY A SCHAZOVÁNÍ...CO JE NA TOM TAK NEPOCHOPITELNÉHO????JESTLI HO NEMÁŠ RÁD A VADÍ TI JAK JSME Z NĚJ HOTOVÉ,TAK SEM NECHOĎ A ZALOŽ SI STRÁNKY S NADPISEM "POJĎME HANĚT R.P." A TAM SI DISKUTUJ SE STEJNĚ NALADĚNÝMI TÝPKY.ALE TO BY BYLA PRO TEBE ASI NUDA,VIĎ,CPÁT SE KDE TĚ NECHTĚJ JE ZÁBAVNĚJŠÍ.A PROTOŽE,JAK UŽ JSEM SE ZMIŇOVALA,JE TOHLE DISKUSE O R.P.,TAK JSEM TOHO NÁZORU,ŽE TYTO PŘÍSPĚVKY,KTERÉ SE R.P. ANI TROCHU NEDOTÝKAJÍ BY JSME MĚLI PSÁT PŘÍŠTĚ DO VZKAZŮ.I KDYŽ Z MÉHO POHLEDU JE TO NAPROSTO NEKONEČNÉ PLÁCÁNÍ O NIČEM.......TAKŽE,DĚVČATA A TŘEBA I KLUCI....VIZ. DALŠÍ PŘÍSPĚVEK (DOUFÁM,ŽE TO TU ZVRTNEME KONEČNĚ TÍM SPRÁVNÝM SMĚREM------K NAŠEMU MILÁČKOVI *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* !!!!!!!!!!!!!!) -
Re: PRO VÁŽENÉHO PANA 8.BALL.8!!!!
Proto musíš psát CAPS LOCKem? My to vidíme, rádi si Tě přečtem *4*
A nekomol pořád můj nick. *16*
Jsi zbytečně roztrpčená, máš nějaké problémy, či co? *5* -
PRO VÁŽENÉHO PANA 8.BALL.8!!!!
S PROMINUTÍM,ALE VĚTŠINU NESMYSLŮ TADY PÍŠEŠ TY,CPEŠ SE SEM A VEDEŠ SI TU SVOU A REAGUJEŠ JEN NA TO CO SE TI HODÍ....ROZHODNĚ JSME SE NIKDE NA ŽÁDNÉ DISKUSI NEPOTKALI.DÍKYBOHU.ZJEVNĚ TRPÍŠ NĚJAKÝM NEOVLADATELNÝM NUTKÁNÍM RÝPAT DO LIDÍ,KTEŘÍ O TEBE NESTOJÍ!!!!NEMÁM CO VÍC DODAT!!!! -
BALLÍKU,BALLÍKU
JDI SE VĚNOVAT NĚČEMU UŽITEČNÉMU!!!!!MY CHCEME UTRÁCET PENÍZE ZA HLOUPOSTI,TAK SE NÁM DO TOHO NEPLEŤ!!!! A JEN TAK MIMOCHODEM-JE VELMI OKATÉ JAK SE NOPOUŠTÍŠ NA TENKÝ LED A DRŽÍŠ SE JEN V TRAPNÉM KRITIZOVÁNÍ NAŠICH ZÁJMŮ,ALE ROZUMNÝ PŘÍSPĚVEK JSEM OD TEBE JEŠTĚ NESLYŠELA....,NENÍ TO TÍM,ŽE TADY NEMÁŠ CO DĚLAT????*9* *13* *9* *13* *9* *13* *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: UŽ JSTE SI KOUPILI POCORN????
Takhle zbytečně vyhodit peníze? *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: UŽ JSTE SI KOUPILI POCORN????
:D jen gebit se tomuhle můžu! dobře ty grmel -
Re: Re: Re: Re: UŽ JSTE SI KOUPILI POCORN????
no ani ne víš co :D pochybuju ze sis to nekdy koupil :D :D -
Re: Re: Re: Re: UŽ JSTE SI KOUPILI POCORN????
*1* -
Re: Re: Re: UŽ JSTE SI KOUPILI POCORN????
Není to stejný? Pí*ovin se dočteš v obojím stejně. *5* -
Re: Re: UŽ JSTE SI KOUPILI POCORN????
kdyztak ne bravicko ale popcorn jo? :D:D:D -
Re: Re: UŽ JSTE SI KOUPILI POCORN????
jj utikej a jedno mi kup! -
Re: UŽ JSTE SI KOUPILI POCORN????
Tak honem všichni pro bravíííčko! *5* -
Re: UŽ JSTE SI KOUPILI POCORN????
Cože speciál o NM, odkdy je to v prodeji? To musím mít! *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Pro všechny jen ne pro
njn -
Re: Re: Re: Pro všechny jen ne pro
Ty jsi nějaká moc chytrá, ne? *4* -
Re: Re: Pro všechny jen ne pro
počkat! ale to co kacka pise nejsou nesmysli -
Re: Pro všechny jen ne pro
Heh, jako bych Tě znal, podle stylu psaní, věřím, že jsme se již potkali, někde na diskuzi. *5*
Jen tu nemusíš prohlašovat takové nesmysly a taky bys nemusela komolit můj nick. *16* -
Re: Re: Re: Re: Re: možnáá
sem ráda. -
Re: Re: Re: Re: Re: možnáá
Ano *3*