-
c
ten je nakej chytrej co.proc se nestara o sebe prece ho nikdo nenuti aby sem chodil.a za co kdo utraci to neni jeho vec -
Re: 8.Ball 8.
ten je nakej chytrej. at si vsima svyho a nupridi.nikdo ho prece nenuti aby sem lezl -
Re: ????????
jj me taky :D -
_
Kdo to má být? BALON, jako já?
Bože vzpamatuj se, je Ti 15, tak se tak chovej. *3* -
????????
KOHO SERE BALON???????...MĚ!!!! *16* -
Re: UŽ JSTE SI KOUPILI POCORN????
JJ.-..mám ho..ů.a je supeeeer :) -
Ty budeš jistě humoristka. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: TA MÁ!!!!.....
naprosto, naprosto s tebou souhlasím, tahle scéna je úžasná *3* ten jeho pohled je odzbrojující, úchvatnej, nádhernej a já ho zbožňuju *14* -
ignorace a nej scéna
Ale notak slečny, píšete nevšímejte a samy si ho všímáte, už jen tím, že píšete takovéto reakce. Naprostá ignorace spočívá v něčem jiném :)
Jinak se přikláním, že ve Stmívání je jedna z nej scén, když pozoruje Bellu, jak spí. Druhá je u skal, když chce, aby mu řekla, co si myslí.
V Malém popílku je pro mě asi nejhezčí jeho stvárnění situace po zjištění, že Lorca byl popraven. -
no jo on prudí u všech,nevšímejte si ho lidi:)) *4* -
8.Ball 8.
Ahojky jeho si nevšímejte on prudí všude u u Jesse McCartneyho asi se chce jen sněkým pořád hádat protože je to NULA -
Re: Re: Re: Re: Re: UŽ JSTE SI KOUPILI POCORN????
neurazej, tebe se na nic nepta tolik lidíí a ty se sem jenom vtiras, to bude mozna ze samoty co? :D nebo z nudy nevm rozhodni se -
Já se Tě na nic neptal, Ty náno hloupá. *5* -
coooooooooooooooooooooooo??? :D :D co ti je po tom prosímtě:D -
SMAJLÍK ODPORU, ZMIZ!
<^>_°(o.o)°_<^> -
Re: RÁDA PÍŠU VELKÝMI PÍSMENY....
Ani jsem ten příspěvek nedočetl, ale je mi jasný, že je plný hloupých žgryndů.
A co to kouzlené tlačítko "Odpovědět na příspěvek"? To Ti nic neříká? Náno. *16* -
Myslíš že jde o to, jestli je to 5 nebo 29 KČ? Ty sis je vydělala, že tak mluvíš? Tvý rodiče to stojí třeba 15 minut práce, ale to vy znuděné, líné, mladé slepice neznáte! *16* -
diky ti peky :D , no jestli si myslis ze je hodne vyhodit za casak 27 kc tak to teda nechapu :D:D:D:D:D:D:D -
TA MÁ!!!!.....
BELLA SE VZBUDÍ A VIDÍ EDWARDA STOJÍCÍHO V ROHU JEJÍHO POKOJE,ROZSVÍTÍ A PŘI POHLEDU ZPĚT UŽ TAM ON NENÍ...TO NEJOBLÍBENĚJŠÍ JE JEHO POHLED,ZLOMKY VTEŘIN JEHO POHLEDU A TO JAK SE NA NI DÍVÁ......CÍTÍM Z TOHO TO NAVĚKY A JEŠTĚ DÁL...KRÁSNÉ......NESKUTEČNÉ.. ...PRO MĚ AŽ DOJEMNÉ.... *4* *14* *4* *4* *14* *4* *4* *14* *4* -
SMAJLÍCI ZMATENÍ....
*4* *4* *4* *4* *4* *4*