-
UŽ JSTE SI KOUPILI POCORN????
AHOJ LIDI,POPCORN-SPECIÁL JE CELÝ VĚNOVANÝ NOVÉMU MĚSÍCI A JSOU TAM SUPER PLAKÁTY,ŽE I JÁ JSEM NEODOLALA A MINIMÁLNĚ JEDEN SI NĚKAM VYLEPÍM.....TAK PÁČKO A UŽÍTE SI PŘÍPADNÉ LISTOVÁNÍ.PS:TAKY JE PIDI FOTEČKA V IN TOUCH A MINI TV.NO A BRAVÍČKO. *8* *8* *8* -
Re: Re: Re: Re: Re: možnáá
lepčí fotečka? -
Re: Re: Re: Re: Re: Roby=O*
:D jj pro tebe vše! -
ČTĚTE!
vtipy-vesele.wgz.cz -
Re: Pro všechny jen ne pro
Jojo,moje řeč. *4* -
Re: tv spot
Rob je taky moje srdeční záležitost *4* -
Pro všechny jen ne pro "8.ballíka.8"!!!!
Lidičky,že na něj reagujete????To je jako když přiložíte do kamen-zjevně ho baví psát ty koniny a ještě víc ho těší,když vás-nás to namíchne. Bohužel je takových vtíralů plný net,tak je nechejme se vtírat,ale radost jim nedělejme.....už ta přísná anonymita,jéééé,bojim,bojim,aby mě někdo náhodou nepoznal-STRAŠPITEL a ne noční můra..... *3* *3* *3* *3* -
tv spot
no možná jdu s křížkem po funuse, ale viděla jsem tv spot k New Moon a dost mě to utvrdilo v tom, že to bude dobrý filmek. Těším se na něj a pomalu odpočítávám hodiny. Upřímně jsem na to zvědavá, nedočkavá, chápete ne? Robert je moje srdeční záležitost, jak to tu už někdo pojmenoval a zajímal by mě ten časopis, tak prosím 22kristyl, aby mě navedla, kde ho seženu a jestli byl čj, jelikož o tom nevím a mrzí mě to. Prosím napište mi bud sem, nebo na vzkaz. Dík *8* *8* *8* *8* -
S láskou? To si zasloužím, ano, díky. *5* -
dobrá odměna hele. *3* -
Za odměnu nezhoříš v pekle *4* -
mnooooooo co za to?:D -
evropa 2
lidi prosim zaregistrujte se na teto adrese http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/registrace.shtml
pokud chcete videt new moon uz 20.11 místo 26.11 -
Ale teď vážně, měla by sis tu ikonku změnit. *5* -
fanynka -
Re: Re: Re: Re: Roby=O*
ty fakticky nemáš nic jiného na prác než buzerovat ostatní co? njn to je život a tvuj boj hshle těšilo mě s láskou! -
prosimte proc se vubec rozcilujes tohle vsechno chce jedine klid abys vedel, ja ti reknu jediny ze si sem budu psat co chci protoze sem jeho faninka a ty az budes v pohode tak odepis diky.. -
Re: Re: Re: Re: možnáá
jj dyt jo to byl účel víš co:D -
Pjosím
Ahojky, můžete prosím hlásnout pro mou kámošku? Děkuju moc http://www.bavse.cz/#/galerie/78441 -
Tak se tak nevyjadřuj, huso. *16*