Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kaculencicka

UŽ JSTE SI KOUPILI POCORN????

AHOJ LIDI,POPCORN-SPECIÁL JE CELÝ VĚNOVANÝ NOVÉMU MĚSÍCI A JSOU TAM SUPER PLAKÁTY,ŽE I JÁ JSEM NEODOLALA A MINIMÁLNĚ JEDEN SI NĚKAM VYLEPÍM.....TAK PÁČKO A UŽÍTE SI PŘÍPADNÉ LISTOVÁNÍ.PS:TAKY JE PIDI FOTEČKA V IN TOUCH A MINI TV.NO A BRAVÍČKO. *8* *8* *8*
  • peggy20

Re: Re: Re: Re: Re: možnáá

lepčí fotečka?
  • peggy20

Re: Re: Re: Re: Re: Roby=O*

:D jj pro tebe vše!
  • ČTĚTE!

vtipy-vesele.wgz.cz
  • 22kristyl

Re: Pro všechny jen ne pro

Jojo,moje řeč. *4*
  • 22kristyl

Re: tv spot

Rob je taky moje srdeční záležitost *4*
  • Pro všechny jen ne pro "8.ballíka.8"!!!!

Lidičky,že na něj reagujete????To je jako když přiložíte do kamen-zjevně ho baví psát ty koniny a ještě víc ho těší,když vás-nás to namíchne. Bohužel je takových vtíralů plný net,tak je nechejme se vtírat,ale radost jim nedělejme.....už ta přísná anonymita,jéééé,bojim,bojim,aby mě někdo náhodou nepoznal-STRAŠPITEL a ne noční můra..... *3* *3* *3* *3*
  • mysak.kol

tv spot

no možná jdu s křížkem po funuse, ale viděla jsem tv spot k New Moon a dost mě to utvrdilo v tom, že to bude dobrý filmek. Těším se na něj a pomalu odpočítávám hodiny. Upřímně jsem na to zvědavá, nedočkavá, chápete ne? Robert je moje srdeční záležitost, jak to tu už někdo pojmenoval a zajímal by mě ten časopis, tak prosím 22kristyl, aby mě navedla, kde ho seženu a jestli byl čj, jelikož o tom nevím a mrzí mě to. Prosím napište mi bud sem, nebo na vzkaz. Dík *8* *8* *8* *8*
  • 8.ball.8

S láskou? To si zasloužím, ano, díky. *5*
  • peggy20

dobrá odměna hele. *3*
  • 8.ball.8

Za odměnu nezhoříš v pekle *4*
  • peggy20

mnooooooo co za to?:D
  • danisqa

evropa 2

lidi prosim zaregistrujte se na teto adrese http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/registrace.shtml
    pokud chcete videt new moon uz 20.11 místo 26.11
  • 8.ball.8

Ale teď vážně, měla by sis tu ikonku změnit. *5*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Roby=O*

fanynka
  • peggy20

Re: Re: Re: Re: Roby=O*

ty fakticky nemáš nic jiného na prác než buzerovat ostatní co? njn to je život a tvuj boj hshle těšilo mě s láskou!
  • Re: Re: Re: Re: Re: Roby=O*

prosimte proc se vubec rozcilujes tohle vsechno chce jedine klid abys vedel, ja ti reknu jediny ze si sem budu psat co chci protoze sem jeho faninka a ty az budes v pohode tak odepis diky..
  • peggy20

Re: Re: Re: Re: možnáá

jj dyt jo to byl účel víš co:D
  • hannah22

Pjosím

Ahojky, můžete prosím hlásnout pro mou kámošku? Děkuju moc http://www.bavse.cz/#/galerie/78441
  • 8.ball.8

Tak se tak nevyjadřuj, huso. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit