-
Re: Re: Re: STRAŠNĚ HROZNĚ MOC, NÁS TO VŠECKY ZAJÍMÁ, JSI POMATENÁ.
Nad tebou se muzem jenom smat!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: _
Jo *15* *15* *15* --ja nemuzu mluvit me by od tud vyhodili *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: _
UBOŽÁKU....NICKO...JDI CHCÍPNOUT DO TOHO SVÝHO PEKLA.....VÍŠ H---O....,CHOĎ SI HONIT PŘIROZENÍ A EGO KONEČNĚ NĚKAM JINAM...MAGORE... -
_
I to málo co o Tobě vím mi stačí, abych mohl tvrdit to, co tvrdím. Pomatenkyně. *5* -
Re: Re: NEMÁŠ POTŘEBU ZNÁMKOVAT INFANTILNÍ ŽGRANDY,ALE KOMENTOVAT JE-TO ANO-NEJAK SI PROTIŘEČÍ......
JSI SE BODNOUT,TY KULEČNÍKOVÁ OSMIČKO!!!!!!!!!!!!!!VÍŠ O MĚ ÚPLNÝ KULOVÝ A TO JSEM SLUŠNÁ......CO SE O MĚ VŮBEC OTÍRÁŠ.... *10* *10* *10* -
Re: NEMÁŠ POTŘEBU ZNÁMKOVAT INFANTILNÍ ŽGRANDY,ALE KOMENTOVAT JE-TO ANO-NEJAK SI PROTIŘEČÍ......
Pomatená Kateřino, měla bys vyhledat psychiatrickou pomoc asi nejspíš, co? *4* -
Re: Re: STRAŠNĚ HROZNĚ MOC, NÁS TO VŠECKY ZAJÍMÁ, JSI POMATENÁ.
Ano! To je pravda! Nejsi tak hloupá, jak vypadáš. *4* -
Re: Re: MŮŮŮŮCK
Takhle to tu chodí přece, jen se snažím zapadnout, Ty náno hloupá. *1* -
Re: STRAŠNĚ HROZNĚ MOC, NÁS TO VŠECKY ZAJÍMÁ, JSI POMATENÁ.
TY TU VŠECHNY ZAJÍMÁŠ....JSI ÚCHVATNÝ,TAJEMNÝ,NEODOLATELNÝ,K AŽDÁ PO TOBĚ MUSÍ TOUŽIT.... -
NEMÁŠ POTŘEBU ZNÁMKOVAT INFANTILNÍ ŽGRANDY,ALE KOMENTOVAT JE-TO ANO-NEJAK SI PROTIŘEČÍ......
*9* *9* *9* *9* -
Re: MŮŮŮŮCK
PŮSOBÍCÍ,JSI HROZNĚ VZDĚLANÝ!!! -
MŮŮŮŮCK
*5* -
Re: STRAŠNĚ HROZNĚ MOC, NÁS TO VŠECKY ZAJÍMÁ, JSI POMATENÁ.
JDI SE VYCPAT,TRAPÁKU HLOUPÝ!!!!! -
Re: ZVONEK,POŠŤANDA,BALÍK..A MÁM VLASTNÍ STMÍVÁNÍ,NOVÝ MĚSÍC,ZATMĚNÍ ,ROZBŘESK A KOMPLETNÍ ILUSTROVANÝ PRŮVODCE FILMEM STMÍVÁNÍ!!!!!
Asi bych byla jedna z nich:-D -
STRAŠNĚ HROZNĚ MOC, NÁS TO VŠECKY ZAJÍMÁ, JSI POMATENÁ.
*16* -
Re: Re: Re: Re: Re: AHOJ HOLKY,KONEČNĚ SE TO TADY HNULO!!!!!!
Nemám potřebu známkovat infantilní žgrandy, za co mne máš prosímtě. Vzpamatuj se, jsi pomatená. *16* -
ZVONEK,POŠŤANDA,BALÍK..A MÁM VLASTNÍ STMÍVÁNÍ,NOVÝ MĚSÍC,ZATMĚNÍ ,ROZBŘESK A KOMPLETNÍ ILUSTROVANÝ PRŮVODCE FILMEM STMÍVÁNÍ!!!!!
HMMMM,TAKY JSEM O ŠESTNÁCT STOVEK LEHČÍ,ALE COOOOO....TOHLE JSOU MÉ RÁJE DO KTERÝCH SE UTEČU KDIKOLIV....TÉŽ SE NEMŮŽU DOČKAT PREMIÉRY NOVÉHO MĚSÍCE A JSEM ZVĚDAVÁ JAK TO VYFIKNOU S POROVNÁNÍM S KNÍŽKOU???!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* BYCH SE NEDIVILA,KDYBY JIM TY PLAKÁTY PO KINÁCH PRAVIDELNĚ KDOSI OBÍRAT.... -
Re: Re: Re: Re: Re: AHOJ HOLKY,KONEČNĚ SE TO TADY HNULO!!!!!!
ZA CO TA PĚTKA????VSADÍM SE,ŽE JE OD TEBE,BALONKU NÁŠ,KÁPNI BOŽSKOU....BOJÍŠ SE KONFRONTACE....A TÉŽ DÁM KRK ZA TO,ŽE POUZE TVÁ UBOHÁ KRITIKA NENÍ JEDINÝ DŮVOD TVÝCH NÁVŠTĚV TADY....KDO TU JE KROM TEBE????!!!!HMMMM.....ŠIROKO DALEKO ZDE NENÍ ANI JEDINÝ PRAVIDELNĚ STRÁNKU R.P. NAVŠTĚVUJÍCÍ-JAK TO VYJÁDŘIT-HOMO SAPIENS MUŽSKÉHO POHLAVÍ....JEN TYYYYYYYY....A PAK MY...STVOŘENÍ NĚŽNÉHO POHLAVÍ.... *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: _
neres!..on nema spravny vychovani! -
Re: _
pochybuju ze ti bellinka dovolila abys ji tykal ty balónku:D:D s pánem bohem