-
Re: uch ech
také jsem to četla, ale kdo ví, vždyť nebylo ani potvrteno, že spolu chodili. A ti, kteří spolu nechodí, se nemůžou rozejít. Ale v tom článku, co jsem četla stálo, že on začal mluvit o svatbě a Kristen se zalekla... ale kdo ví *7* -
Re: Re: uch ech
od Kirsten -
Re: uch ech
kopačky? od koho? *7* -
uch ech
slyšela jsem něco (nevím jeslti to je fáma, nebo pravda) o tom, že prý Rob dostal kopačky..eeeeh holky, je to tak? *9* -
Re: _
ANO balon jsi ty!:D a hlavne se neuraz kuli tomu ze sem nenapsala velky b , na tebe skoda namahani -
Re: Re: Re: _
jj ja vím !:D -
prosíím
hlásnete pro mě prosííím tady : http://anime-fun.blog.cz/0910/sonb- 1-kolo#comment67168072
jsem tam jako Deedou, s blogem o twilight, fakt moc prosim =o*
jsem tam úplně dole ...moc kuji...!!! -
Re: headhunter
hehe tak trapný videa sem fakt jestě neviěl jako magůrek mega *1* *5* -
Re: Re: Re: STRAŠNĚ HROZNĚ MOC, NÁS TO VŠECKY ZAJÍMÁ, JSI POMATENÁ.
jdi odtud pryč a nech nás být!!!!!!!!!! *16* -
Re: Re: _
ja se za to nestidim ze te NE nedokazu ignorovat ja te nechci ignorovat a zatim sem tady v tech nasech rozhovorech stejne vzdycky vyhrala,takze s panem bohem a satecek:* -
Re: Re: Re: Re: STRAŠNĚ HROZNĚ MOC, NÁS TO VŠECKY ZAJÍMÁ, JSI POMATENÁ.
uz drz hubu balone ty misto toho abys ses vyfotil tak si tam das takovou trapnou fotku no ale ani bych se nedivila kdybys na ty fotce byl ty protoze tomu tvymu debilnimu psani sem ....to odpovida !!:D -
Jzs tak to byla urazka ale hrozna az se me to dotklo!..Dej si sem fotku ty a pak se muzem bavit...vlastne ne nemuzem! -
Mas pravdu nemuzu te ignorovat i kdyz chci protze kdyz vidim co tady pises za srrrrrrrrrrrrrrrrrr.... tak se neudrzim a myslim ze nejsem sama!!!..ale neboj ty uz tu dlouho nebudes!! -
Muck, káčo *5* Učeš se a pak se znovu vyfoť. *16* -
Nejlepší je, že mne nedokážete ignorocat, vždycky se najde nějaká káča hloupá jako Ty, která se musí ozvat. Jen tak dál, bavíš nás. *4* -
SELAWARD
Máš nejakou svoji oblíbenou celebritu??? tak ji nominuj do souteže Selaward a uvidíš jak se pobere s ostatníma:) více na
http://selenagomezweb.blog.cz/091 0/selaward-nominace#pridat-komentar -
Re: Robovi Rodiče
čus no jeho máma se jmenuje Clare a jeho táta Richard, predtim sem nekde videla fotku jeho tatky a sou si teda docela podobny hlavne nosem. a ocima:D:) -
headhunter
headhunter.mp oficiálně největší dement světa a nejhnusnější držtka, čeknětě toho teplýho vola tady, von je fakticky všude strašný pako....
http://www.youtube.com/user/HeadhunterBall
musíte vidět *1* *1* *1* *1* *5* -
Robovi Rodiče
Hej nevíte někdo jak se jmenujou jeho rodiče a jak vypadají *7* Kdyžtak písněte... *14* *3* *4* *4* *4* *1* *1* -
On tu pořád je???
Jaj, já myslela, že ho odtud už někdo vykopal a on tu pořád prudí. Jak jen se ho zbavit? Propíchneme ho špendíkem a on uletí. Co? No nic, vyšlo nové bravo a je tam Robertova abeceda. Už jsem to viděla na aj stránkách a potěšilo mě, že jsem se v překladu moc nesekla. Většinu věcí jsem vám už říkala. Řecký jogurt, Exorcista a tak, vzpomínáte?