Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1005nc1989

Re: Re: Re: uch ech

Mohlo by to u nás vyjít třeba při naší premiéře New Moon... ale stejně to bude opět velmi drahé a myslím, že další investici do tohoto hezouna by už mé okolí nepochopilo... Tak uvidíme, kdy se to objeví na netu :)
  • 1005nc1989

Re: Re: Re: Re: Re: uch ech

Nevím, v 19 bych se opravdu nevdávala. Ale tak před svatbou jsou zásnuby a být zasnoubená by mi nevadilo, je to doba, kdy víceméně poznáš do čeho deš :) mimo to zásnuby nejsou časově omezené, takže by mi nevadilo se zasnoubit třeba i hned :)jen najít toho, který by za to stál :)
  • jenah

Re: Re: uch ech

chudák jeden...no hehe, o Robsessed navím taky nic...chjo..štve mi to pěkně
  • 8.ball.8

Re: uch ech

Ano, to je pravda, a zároveň dostal i rýčem po ry*áku. Hm, nechtěl bych. Ale dobře mu tak. *5*
  • 1005nc1989

rozpitvaly jsme tu svoje sny... tak se můžem vrátit k Robovi... co víte o Robsessed? chtěla jsem to někde stáhnout, ale nic jsem k tomu nenašla
  • jenah

přesně tak..ono vlastně záleží asi na tom, kdy toho člověka na celý život najdeš...proto bych byla schopná dát svojí ruku klidně i v 18 nebo 19 ... kdybych ho našla...nemělo by smysl čekat nemyslíš?
  • 1005nc1989

já mam ráda svojí volnost, nemam partnera, takže to nemam naplánované, ale připadá mi to jako ideální věk, pro založení rodiny. Zase na druhou stranu, když se budu vdávat, tak s myšlenkou vztahu na celý život a né na to, že se za deset let rozejdem... neberu manželství jen jako pojistku při dělení majetku :D
  • jenah

Pro mě je...ale pro ostatní to tak nemusí být ne?:)) já nevidim lidem do hlavy:D a už vůbec ne do srdce:D
  • 1005nc1989

myslela jsem, že je pro tebe vztah svoboda :)
  • jenah

no já ti nevím..mě k sobě šli..ikdyž si tak povaha je rozdělila...
  • jenah

Myslím, že v tomhle dost chápu...i když je to fešák a teda *1* kdyby mě požádal o ruku, neváhala bych *1* ale když člověk hledá něco...je pak dlouhá cesta k tomu, než to najde..z vlastní zkušenosti...a jasný, ale tak máš to naplánovaný...ale kdyby si prostě žila, bavilo by tě to...a volnost je přeci tak dokonalá...málo lidí chce něco tak dusivýho jako je vztah...na celej život
  • 1005nc1989

a myslíte, že s ní opravdu chodil??? nebo ne? já nevím, co si o tom myslet... ale podle mě se k sobě oni zrovna moc nehodí, tedy ne chováním... vzhledově jo... ale jinak
  • 1005nc1989

vzhledem k tomu, že bych chtěla dítě v pětadvaceti, myslím, že začít plánovat rodinný život ve třiadvaceti je ideální doba. I když dítě ve třiceti také není špatná volba... sice nechápu, jak může mít Rob problém s holkama, když by ho podle mě chtěla minimálně 1/10 celkové ženské populace, ale tak třeba hledá něco určitého a nenachází... ale to je pak těžké ...
  • jenah

nemyslím si, že 23 je věk, kdy už přemýšlíš o pevným vztahu...ještě pořád si chceš užívát mládí a svobody, kterou nabízí například vysoká škola a tohle...ale každý je jiný...a jestli je už tak dlouho sám...dá se to pochopit...někdy je těžký najít někoho, kdo s tebou zůstane napořád
  • 1005nc1989

no mě je 20 a představa, že bych se musela vdát je pro mě děsivá, naopak na mě působí vztahy tak trochu klaustrofobicky, takže jí v tomto ohledu chápu, zase bych pochopila i jeho postavení, jelikož ve 23 už asi začneš přemýšlet jinak... ale tak podle jeho rozhovorů s jinými časopisy se spíš zdá, že je sám... dlouho sám, ale to ví jen on, jak to ve skutečnosti je :)
  • jenah

nu na řečnickou otázku neodpovídám:D ale...jo dokázala:) jsem fakt pošuk, uznávám:D ale...nejsem typ holky, která by se vyžívala v užívání volnosti..pro mě je vztah svoboda...
  • 1005nc1989

no tak někteří ano, ale máš přítele?(neodpovídej-mluvnická otázka) opravdu si umíš představit, že s ním strávíš zbytek života a už si s nikým dlouhou dobu nezačneš??? není to škoda, zahodit mládí?
  • jenah

Re: Re: Re: Re: uch ech

já bych se klidně vdala...jsem tak trochu staromodní:D
  • 1005nc1989

Re: Re: Re: uch ech

a kdo by se taky chtěl vdávat v 19??? možná tak před padesáti lety, ale dnes??? děsivá představa se takhle uvázat
  • jenah

Re: Re: uch ech

no hehe...nechci být hnusná, ale nebylo to přesně takhle i s tim jejím bývalým? On si jí přeci taky chtěl vzít a v tu chvíli od něj utekla ne?...proto bych tomu byla schopná i věřit...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit