Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1005nc1989

Re: Re: Re: Re: Re: uch ech

v 16 mluvíš a myslíš jinak, než budeš mluvit a myslet za pár let, věř mi :)
  • 22kristyl

Re: Re: Re: uch ech

Heleď,přesně. Ani není potvrzeno,jestli spolu doopravdy někdy byly.to ví jen oni.Pochybuji že to nějakým paparazzi řeknou. *3* *4*
  • ducker

já bych se taky klidně vdala v 19 mě by to vubec nevadilo kdyby mě měl ten člověk rád tak proč ne
  • 1005nc1989

no to budou asi všechna kina, narvaná spoustou pištících třináctek... normálně bych na ten film pouštěla minimálně od patnácti... hned by se tam dalo lépe dýchat :) a kdyby tam byla třeba nějaká obnažená část tak od osmnácti, ale to je nereálné... i když, taková představa nahého Roba ve sprše... no měl by možná změnit žánr... :D
  • jenah

no hehe..facebook :D jo Plzen bude slušně narvaná...
  • 1005nc1989

nene Lol :) jen sem se trochu zasekla... hraju Farm Ville :)
    Jenah já bych je brala hned v ČJ :) anglicky je to trochu těžké... takže jak to vypadá, bude v Plzni spoustu lidí... :)
  • 1005nc1989

Niki si zmatená? pošleš nám to ještě párkrát?
  • jenah

oooh nee:D holky to mi nedělejte...já bych taky ráda našla místo..každopádně předprodej..uch...potřebujuu:D:D: D...jo já mam jenom česky a pěkně mi to štve...
  • 1005nc1989

Tak to za vámi zaostávám, mam doma knihy pouze v anglickém vydání, jinak plánuji navštívit Plzeň s 20 dalšími slečnami :) takže uvidíme, zda najdem místa :) nevíte o lístkách v předprodeji?
  • jenah

já na Kirsten měla dobrej názor..ale zdá se mi trochu "divné" když se přesně tahle situace stala u jejího bývalího přítele...jestli spolu chodili, tak ...nechápu a nepochopim...jestli spolu nic neměli okey,j e to tah...ale jako fujno...přesně tak, přeju mu aby našel lásku...nejenže je život bez ní smutný..ale hlavně to hrozně bolí
  • 1005nc1989

Tak to za vámi zaostávám, mam doma knihy pouze v anglickém vydání, jinak plánuji navštívit Plzeň s 20 dalšími slečnami :) takže uvidíme, zda najdem místa :) nevíte o lístkách v předprodeji?
  • 1005nc1989

Tak to za vámi zaostávám, mam doma knihy pouze v anglickém vidání, jinak plánuji navštívit Plzeň s 20 dalšími slečnami :) takže uvidíme, zda najdem místa :) nevíte o lístkách v předprodeji?
  • 1005nc1989

taky bych mu přála, aby se někde pořádně zamiloval a aby to ta dotyčná opětovala, jelikož život bez lásky je smutný a dost prázdný. Ale pokud je pravda, že spolu byli a ona ho odkopla kvůli tomuto, tak na Kristen budu muste změnit názor, jelikož by z toho vyplynulo, že ho pouze využívala k popularitě a to je dost drsné... ale jsou to vše jen dohady ...
  • jenah

jéééééééé krutá závist:D já chci taky anglický knížky..to bych fakt horzně ráda...jedničku už mam doma jako film a knížky všechny..ale tohle mi chybí...pravda je že Plzeň bude asi dost obsazená...ale Praha...i když...klidně bych vyhodila 300 za lístek:D to je fakt:D
  • kaculencicka

SUPER PŘÍSPĚVKY ....

*4* *4* *4* *4* *4*
  • jenah

přesně tak...média jsou svině, ale s tim nikdo nic neudělá, protože takhle to holt je..tržba...boužel...a to mě trápí asi nejvíc...když máš člověka ráda tak bys to chtěla vyřešit jinak a né se hned rozejít..naprostá blbost...a to by mě mrzelo ještě víc, protože Robovi samozřejmě přeju všechno nej...
  • 1005nc1989

no chtěla bych, přemýšlela jsem nad Plzní, ale těch lidí, co tam bude... to je děsivé... ani nevím, zda jsou lístky v předprodeji, abych tam nejela zbytečně... :) ale v každém případě počítám s tím, že do týdne po uveřejnění v kině to bude na internetu, takže si nebudu kupovat originál domu :) mam sérii knih v ČJ i AJ a také origoš filmy,... :D tak tentokrát to pro změnu stáhnu :)
  • 1005nc1989

ale opět se opakuji, kdo ví, zda je to pravda. Však jistě víš, že média se také velmi snaží, aby měly co prodávat a tak nás klidně mystifikují, jelikož jim to zvedne obrat a slavní se tomu moc nebrání, jelikož jim to také navýší sledovanost a zisky :) takže těžko soudit bez spolehlivých informací, ale v každém případě, pokud to je pravda, tak se to rozchodem neřeší, tedy přeci se nerozejdeš s člověkem, kterého miluješ, jen kvůli tomu, že s tebou chce žít... :) takže je otázka "pokud se to stalo" "měla ho ráda?" *7* *7*
  • jenah

Re: Re: Re: Re: uch ech

no hehe:D tak to taky doufam...jooo jdeš na premiéru? já určitě..chtěla jsem do Práglu ale asi to vidim na Plzeň
    *9*
  • jenah

zasnoubená jo...heh souhlas, najít někoho tak jsem se kliďánko zasnoubim...ale víš...já nevím, prostě když to je člověk, u kterýho je jistota..tak bych to zvládla...a přeci jen ho nemusela odmítnout, jestli ho má ráda, tak to mohli vyřešit jinak...aby počkal..a ona hned uteče..stejně jako utekla u jejího bývalýho...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit