-
new moon
Dneska sem byla v kine a uz tam vysej dva mensi a jeden obrovśkej plakat k new moon !! bozee ja se tak tesiim *14* -
Re: Re: Re: Re: _
jo aha...tak to teda musi byt kazdej fotbalista atd tad mali dite kdyz rekne balon no sakra..to jsme tu vsichni takovy mali deticky!..a vis ze mi to ani nevadi?..no vlastne vubec ne!..protze me to vuebc nezajima tvoje kecy me nezajimaj!..tak si dej odchod! -
Re: Re: Re: pisnicka
teda po čestine musime *BALON* *15* -
Re: Re: pisnicka
to jsem zas neco nahrala....:-D...tak co vymslime za pisnicku?nazev je ..BALLON..:).. *15* *15* -
Re: Re: Re: _
A TOBĚ JE KOLIK,ŽE TADY ROZDÁVÁŠ ROZUMY,AČKOLIV O NĚ NIKDO NESTOJÍ?????HMMMM???? *9* *9* *9* *9* -
Re: pisnicka
A NEBO....NEUNUNDNEUNDZIG LUFTBALON.....NANANANANANANÁÁÁÁ .... *3* *3* *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: AHOJ HOLKY,KONEČNĚ SE TO TADY HNULO!!!!!!
NO,TAK DĚLEJ,UŽ SE CELÁ TŘESU.....RADĚJI SE JDI NAPÁPNOUT A PŘESTAŇ MLEJT.... -
pisnicka
há balón , balon balon, chipu , balon balon . nana náááááááá -
Re: Re: 8.Ball 8.
ba naopak, vy mě k tomu nutíte, proto se sem vracím neustále a rád. *5* -
Re: Re: _
Ano, přesně tak, ještě hodně hloupé dítě, které nemá rozum. A to jsi v prváku, viď? Ostudo! *16* *1* -
Re: Re: ????????
*15* *15* *15* *15* asi tak!..ja se snazim bejt tady tak slusna,ale nekdo mi to tu proste nedovoli!! -
Re: _
co s tim ma spolecnej vek?protoze jsme ti rekla balone proto ja nwm jsme jeste dite nebo jak sji to jako myslel?.. -
Re: c
to vysvetli balonovi!! -
Re: Re: Re: AHOJ HOLKY,KONEČNĚ SE TO TADY HNULO!!!!!!
Jestli chceš, ukáži tu všem, co jsi mi psala Ty, za čuňačinky, tak se nedělej. *4* -
Re: Re: AHOJ HOLKY,KONEČNĚ SE TO TADY HNULO!!!!!!
TAK TO MŮŽE NAPADNOUT JEN TEBE.....TY NEPOPSATELNÝ NÁDIVO.....NEMÁM NA TEBE NÁLADU.... -
Re: AHOJ HOLKY,KONEČNĚ SE TO TADY HNULO!!!!!!
to už se mi párkrát stalo, bylo to parádnííííí -
sexy
Na té fotce vedle klavíru je velmi sexy :) -
Re: AHOJ HOLKY,KONEČNĚ SE TO TADY HNULO!!!!!!
O perverzních úchylnostech? Ano, děkujem, Tobě taky. *5* -
Re: ????????
BALON!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* MĚ NESERE,ALE NEJHORŠÍ V ŽIVOTĚ JE SRÁŽKA S .......(NEPOUŽÍVÁME DOMA NESLUŠNÉ VÝRAZY)!!!! -
AHOJ HOLKY,KONEČNĚ SE TO TADY HNULO!!!!!!
TAK VÁM PŘEJI HEZKÝ VEČER A KRÁSNÉ SNĚNÍ O .....,NO TO BY JSTE NEUHODLY..... *14* *14* *14* *14* *14*