-
Re: Re: Re: Re: Re: fakta ?
ted se mi zrovna povidat nechce protoze se koukam na supertar ale tak jo: mam tam Roba ,a neni teplej ,proc by jako pred tim chodil s tolika holkama a ted s kristen trosku premejsleni by to chtelo a ne jenom rikat ze je teplous pro urazku a pobaveni s jeho fanouskama.naslysenou! -
no tak to je jenom tvuj problem,aspon mi sem uz nebudes doufam psat kdyz mi nerozumis -
Ano, kamarád mi udělal fotku, to jsem byl zrovna naštvaný. *4*
A koho tam máš Ty? Copak je to za homosexuála, v té Tvojí ikonce, povídej mi o tom! *5* -
Ty, vůbec Ti nejde rozumět, až se naučíš psát, tak reaguj. *4* -
no to nevm jestli sem to ja ale na tom profilu vidim jeden trapnej obrazek s urvanym chlapem bo o to je -
Re: Re: Re: Re: fakta ?
co se opicich po moji vete to nemas mozek na svoji bo co, jo a este neco , pari ti to ze te mazou udala bych to asi stejne -
To nejspíš vidíš sama sebe *4* -
Re: Re: Re: Re:
z ty 4.b ses ty co :D -
Re: Re: Re: Re: Re:
diky jitiku mas pravdu,no zasmat se muzes nikdo ti tady nebrani ale jko do tmy urcite nervu nebo co to tady pises protoze ja uz si to nepamatuju :D -
jezs to je to sami ne ale tak se bav me taky bavi videt tady nejaky ty stupidni lidi .. -
jezs to je to sami ne ale tak se bav me taky bavi videt tady nejaky ty stupidni lidi tady.. -
*14* -
Re: Re: Re: fakta ?
zajímavá reakce na původní příspěvek... zase jedna "dospělá" slečna se "skvostným" slovníkem -
Nevybíjím si tu zlost, bavím se tu nad vašema stupidníma reakcema na mne. *5* -
To je milé, Ty budeš asi chytré děvče, viď?
Divím se, že Tě ještě nikdo nesmazal, mě mažou co chvíla. *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: twilight
ne tak uz to nebudem resit ok mysli si co chcces *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: twilight
pockej ja bych ti nenapsala ze ses blba kdyby si mi to nenapsala ty. (má fanoušky blby pubertácký holky) -
néé chci to videt -
Re: Re: fakta ?
on se jenom nudí tak se musi nejak zabavit jako at se trosku vibije kdyz mu to pomuze....:D -
Re: Re: fakta ?
jak keca,ale kyztak me je posli :D