Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nik011

Re: 2009

a co my s tim jako?
  • Co

Hele. jak je možný, že když je rob anglickej herec že hraje v americkym filmu?
  • joliett

Re: Re: Re: Re: fhd

Mě utekla asi hodina a z YouTubeu jsem vydedukovala, že by tam Rob měl hrát syna té Reese Witherspoon, tak jsem si říkala, jo pohoda, teprve je těhotná tak to tam Rob určitě ještě někde bude no a koukala jsem až do konce a on nikde nebyl. Tak nevím no...
  • jenah

Re: Je to pravda???

já vám nechci nic říkat, ale s Kirsten nic nemá ne?...přejme mu to:)
  • iwcik

Je to pravda???

Ahojky lidi ... chtěla bych se zeptat jestli nevíte esi je pravda že rob opustil Kristen kvuli te Emili De Ravin s kterou tedka nataci to Remember Me ... *7*
  • je skvělej

cože nelíbí se ti ty si fakt šílená kdyby se víc holil možná by byl hezkej ale on je i tak takže co
  • vsebky

2009

Mě se nelíbí!!!!!! *4* *4* *4* *5* *5* *5*
  • deniska-l

Re: Re: Re: fhd

ja taky viděla jenom kousíííček *9* a Rob nikde no *9*
  • nik011

Re: Re: fhd

jj,videlA sem konec ale Roba ne no ale to je jedno
  • Jarmark Marnosti

Tak jsem se koukala na ten film a nikde jsem ho tam neviděla ale za to tam hrál Jonathan Rhys Meyers známí rolí Jindřicha VIII. v seriálu Tudorovci.Robert nemá ve filmografii napsáno,jakou hrál přesně roli takže to musela být malá role.Ale jinak se mi ten film docela líbil.
  • joliett

Re: Re: Little Ashes

Ty jo, tak to je pruda. Já se na to fakt vykašlu. Fakt nechápu, když ten film má tak dobrý hodnocení, teda aspoň co jsem kde viděla, tak proč to někdo neudělá ať z toho my co neumíme anglicky taky něco máme, no ne?
  • deniska-l

Re: fhd

ajooo *3* na čt2 xD
  • deniska-l

Re: fhd

ajoooo *3* ..na čt2 xD
  • fhd

dava jarmark marnosti !!
  • mysak.kol

Re: Little Ashes

ahoj, taky na ně čekám, ale titulky u nás zatím nejsou. Někde to psali, že si musíme ještě chvíli počkat. Prostě nejsou. taky mě to štve.
  • jenah

Re: Re: pravda nebo lež..??

a stejně si myslim, že to je fuk...Camille ted neznám....ale podle mě se RObertovi líbí holky jako je Bella nebo Kirsten...prsotě jeho krevní skupiny nemyslíte?
  • jenah

Re: Re: Re: Pomoooc:D

okey:) tak to se mi ulevilo:D...ale stejně nechápu, proč to o nich roznáší...když si vezmete že Kirsten je štstná s tim svým...a i jim to sluší ne?:D
  • joliett

Re: Little Ashes

Stáhla jsem to na Rapidu ale je to tam právě jen bez titulků a bez dabingu *9*
  • kikines

Re: pravda nebo lež..??

to není prawda, neznám Roba, ale pochybuju, že by opustil Kristen kvůli Camille, protože Kristen je prej jeho životní láska *4*
  • jitynka

to nepochopím

třeba mně se líbil aj v harry potherovi ale twilight je ještě hezčí ..ale v harry potherovi jsem nevěděla jak se jmenuje..takže komu se nelíbí tak ať se vůbec nelozí ..... *8* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit