Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pravda nebo lež..??

ahoj lidičky.. myslíte že je pravda že robert pustil k vodě kristen protože začal chodit s holkou se kterou chodil joe jonas..?? někde jsem to četla že se sním kvůli něho rozešla..ta holka se jmenuje camilla belle.. *7* *9*
  • pravda nebo lež..??

Ahoj lidicky..myslíte že je pravda že robert zacal chodit s holkou od joe janase..?? četla jsem že se kvůli roberta sním rozešla..jmenuje se camilla belle.. *7*
  • Re: Re: Pomoooc:D

Ahoj,.kristen opravdu těhotná není říkala to v jednom rozhovoru..a psali to v nějákém časopisu..zase si to někdo vymyslel..!! *1*
  • b.e.t.u.l.i

Little Ashes

muzu se jen zeptat kde sehnat little ashes? musi se to stahovat nebo jen se muzu nekde kouknout? ja v tomhle se moc nevyznam...
  • tynka-twilight

Re: Pomoooc:D

hej sem nekde cetla myslim ze tady kdyz se kouknete na profil Kristen tak v novinka je ze je Kristen udajne tehotna s Robertem ae co je na tom pravdy tak to fakt newm *7*
  • Little Ashes

Ahoj, prosím Vás, nemáte někdo titulky k filmu Little Ashes? Nebo aspoň odkaz na ně? Nikde je nemůžu sehnat, film jsem si stáhla a teď je mi k ničemu. Moc prosím o pomoc. *9*
  • Re: summer house

Ahoj, podle mě nemá cenu ten film ani shánět. Když si ho najdeš na ČSFD tak zjistíš, že je to krátkometrážní film a trvá jen 12 minut.
  • jenah

Re: In touch

mě to je osobně jedno..taky si ale myslim, že je na něj moc stará...ale nikdy nevíte jakej člověk je..třeba prsotě chce starší...a navíc...tomuhle ych nevěřila...
  • jenah

Pomoooc:D

Omlouvám se, že ruším:)..ale tak trochu bych potřebovala pomoct...nechci být hnusná, neříkam, že to Robertovi a Kirsten spolu nesluší...ale proč je pořád dávají k sobě? Vždyt Kirsten má svého přítele...a bůh ví, jestli i Robert nemá nějakou slečnu...
  • Re: In touch

ty myslíš in touch?
  • nik011

Re: summer house

se kouknu
  • nik011

Re: In touch

no tak to doufam ze to teda neni pravda protoze je na nej moc stara,nevm no ale moc se k sobe nehodej a stejne az zas bude natacet s kristen tak zas bude s ni.
  • deniska-l

In touch

tak sem si zase po dlouhy době koupila ten pravdivej časak *15* a tam píšou že Rob už nestoji o Kristen, ale že flirtuje s kolegyni se kterou natáči Remember me, a že prej kristen je z toho na nervy ...co si o tom myslíte? *9* no ja tomu moc nevěřim, ale na těch fotkach sou si blízci *9* no uvidime *3* ale ty herečce je už 27 no nwmnwm *15*
  • mysak.kol

summer house

hele věděli jste, že Rob natočil jakýsi letní dům v Londýně? je to starý film. no já se ho snažím sehnat,ale nějak se mi nedaří. mám jen trailer na webu a nic víc. kdybyste o tom měl někdo páru, prosím, napište mi. prý tam hraje pěknýho grázlíka. to musím vidět. miluju ho a jeho práci. líbí se mi, že si umí udělat sám ze sebe legraci a tohle dílo určitě bude zase skvělý. tak kdyžtak písněte. prosím. hraje tam Richarda. *3* *3* *8* *8*
  • mysak.kol

prosím vás

ahoj, omlouvám se, ale zase bych potřebovala pomoc s hlásky. jsem tam jako mysak.kol s Robertem Pattinsonem. http://bablbubl.blog.cz/0907/soutez -zacina2 díky i za snahu. *8* *8* *8*
  • Re: hojky

mas hezkej blog
  • Re: Re: ♥

ale jeho nezabil Voldemort, ale červíček ;)
  • klapulinka

hojky

ahojte, kdyžtak mi koukněte na blog http://www.klapulinka.blog.cz/ budu ráda *1* je jak jinak než o twilight
  • rosalie13

Re: ...?

Podle mě jo.Píše se to snad všude. *1*
  • rosalie13

Re: Little Ashes..:-)

Ve Stmivani snad nehrál nikdo.Proto si tam taky vybrali jen takový nic moc známí herce a herečky,aby jim za to nemusli moc platit.Ty byli rádi za každou roli. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit