-
Re: Re: Re: ??
On má přijet do Prahy?!..:) a kdy?!..a jak to víš?..:)...to bych byla ráda kdyby přijel do ČR...sexy upírek..:D -
Upírek
Je to sexy upírek...a je škoda, že tak hezký není i doopravdy....má tam krásně bíloi pleť a krásnou povahu, jako jak se chová k té Belle a tak...no prostě sexsouš..:D:D *14* *14* *14* -
Re: Re: ??
Rob má přijet do Praglu *4* -
Re: ??
nn bohužel ne...byl to plany poplach x( ...škoda...ale ma sem přijet Antonio Banderas ...ale ten tě asi nezajima vid xD ...no to mě vlastně taky ne *15* -
Re: Re: 5 důvodů, proč je Robert lepší než Jackson
PS:Ten román je pro tu slepici "HANNAHMILEY"!!! -
Re: 5 důvodů, proč je Robert lepší než Jackson
Ty ubohá nanynko Pattinsona nemůžeš srovnávat s opravdovou legendou je proti Jacsnovi Křupan na N-tou!!!!Takže jako ehm....ehm.-...plastiku si dneska dělá každej ale jenom jemu to pořád přisuzují!!Nestyděl se za to že byl černej ale proto že měl kožní poruchu-ztrátu pigmentu....tak se postubně nechal odbělovat.....takže jako nejdřív si zjisti fakta a teprve potom otevři HUBU!!!Není to žádnej uchyl to že si hraje s malýma dětma a pomáhá jim.....rozdává jim hračky neznamená že je uchy a uchyl znamená něco jinýho než pedofil a Michael není ani jedno z toho!!!!!Takže SE KLIDNĚ POSER NÁNO!!!! *10* *16* *8* -
Re: Re: Jackson vs Pattinson
nejseš blondýna??? *9* -
??
hej nepride on nahodou na filmovy festival v Karlovych Varech? -
achjo neco neni pravda no ale s necim s tebou souhlasim -
Re: Re: Re: Re: Jackson vs Pattinson
jo , uz to nereste -
Re: tenhle k*t vs king of pop michael jackson...
hm jenže Robert tohle nemůže dosáhnout, když je HEREC...blik cvak *16* -
Re: Re: Re: Jackson vs Pattinson
Kašlete na to všichni, tihle dva se prostě srovnávat nedaj, každej je v jiným oboru, každej je jinak starej...prostě to nejde -
jo
1)bohužel tak vypadal
2)to se neprokázalo
3)Jackson se nestyděl za to, že byl černej ale styděl se za svojeho fotra a nechtěl byt jako on a navíc měl ztrátu pigmentu,takže se nechal vybělit uplně aby neměl na černém těle bílé fleky
4)Jackson taky není uchyl (byl sproštěn ve všech 10-i bodech obžaloby,a to že má rád děti neznamená že je uchyl)
5)Robert je asi lepší herec,protože Jackson nebyl vůbec herec..jenže Michael je zas o 110% lepší zpěvák a tanečník
END -
a ty máš nick hannahmiley a je ti 11 let takže se nedivím tomu co jsi napsala i když to jsou uplné blbosti *5* -
Re: Re: Jackson vs Pattinson
Holka...nemusíš do toho zatahovat jenom mě.Já vám jenom říkám jak je to po pravdě......To tady polovina lidí říká jakej je Robert lepší neš Mikky.....ale prostě není to pravda řekla jsem že je to mladej boreček kerej se v Hollywoodu teprve rozkoukává......ale prostě Michael je osobnost kerou si budou všichni pamatovat takže....ehm...ehm....nesrovnává m to jenom já!!! *9* *10* *13* -
To nemyslíš vážně ?! -
jnn -
Re: Re: tenhle k*t vs king of pop michael jackson...
no nebudem to jenom my 3 co si na nej spomenou moje cela rodina víí ze ho ,lowuju:D,takze si na nej spomene hodne lidi vis, asi ne takze sbohem a satecek ,a ja jacksona uznavam takze to znova nevytahuj,bye -
5 důvodů, proč je Robert lepší než Jackson
Tady mám 5 důvodů proč je Robert lepší než Jackson:
1)Robert nevypadá narozdíl od něj jako vosková figurína nebo marťan.
2)Robert nebere drogy
3)Robert by se nestyděl kdyby byl černoch (nechápu,co na tom Jacksonovi tolik vadilo *9* )
4) Robert není úchyl (narozdíl od Jacksona)
5)Robert je taky zpěvák a není špatnej,Jackson byl sice ve zpěvu supr ale Rob taky není špatnej.A Robert má lepší hereckej talent. -
Re: Re: tenhle k*t vs king of pop michael jackson...
Jenže Robert Pattinson teprve začíná jako velká hvězda Michael Jackson toho dokázal víc,uznávám, ale Rob má teprve 23 let .