Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mysak.kol

soutěž

ahojky, máš rád/a herce ze Stmívání? Směješ se rád/a? tak jukni na můj web, kde vypukla soutěž o nejvtipnější výraz twilight tváře. Dej hlásek nejhezčímu ksichtíku ságy.
    http://seventeen4ever.blog. cz *3*
  • mysak.kol

Re: Jackson vs Pattinson

nemůžeš srovnávat Michaela s Robertem. Michael byl zpěvák a Robert je herec. To je to samé, jako bys srovnával/a politika s vědcem, to prostě nejde. Já Michaela uznávám a Roberta zbožňuju. Nejsem náctiletá. Prostě jsou oba odlišní a ve svém oboru podle mě nej.
  • Re: tenhle k*t vs king of pop michael jackson...

kikines,nik011,rendik89:jo nadáváte na to co Danno napsal?Já se vám nedivím váš věk se pohybuje mezi 10-20 lety a svůj idol ,,lowujete" ale zamyslete se nad sebou co tady píšete.Někdo Jacksona rád mít nemusí ale nikdo mu neodpáře to co dokázal a musíte uznat, že ten váš Robert se Jacksonovi nevyrovná..Za 50 let když se řekne Michael Jackson,každý bude vědět kdo to byl a vsadím se , že když se za 50 let řekne Robbert Pattinson budou ho znát 60 lete baby co si v roce 2009 říkali kikines,nik011,rendik89..A TO JE PRAVDA..Myslete si o mě co chcete,pište si tu o mě jaký jsem debil ale každý člověk musí uznat že mám PRAVDU!!
  • rendik89

Re: tenhle k*t vs king of pop michael jackson...

komu to cpes....si opravdu zoufalej....nemusis delat chytrýho....a jeste ze uz si sel, naopak nam se dela blbe z oho tvyho prispevku....
  • nik011

Re: Jackson vs Pattinson

njn
  • nik011

Re: tenhle k*t vs king of pop michael jackson...

di si tohle psat k jacksonoj na stranku tady to nikoho nezajima
  • hougerka.edward

Jackson vs Pattinson

Lidi vzpamanujte se!Robert je malej boreček kerej je v Hollywoodu čerstvej......Ale nemůžete ho srovnávat s Králem Popu ....Jackson je prostě legenda on totiž změnil svět.....Robert se zatím proslavil v jediným filmu.....ale nedokázal toho tolik co Michael! *13* říkejte si co chcete ale je to tak...prostěJacksona zná každej....ale rOBERTA HLAVNĚ ŽEROU TEENAGEŘI.....nemůžete je srovnávat že je Rob lepší než Mikky...prostě až Robert natočí desku kerá bude nejprodávanější na světě,až složí hudbu kerá hne celým světem...až všichni budou tancovat new styl tance kerý on vymyslí....až se tolikrát zapíše do knihy rekordů.....až získá tolik ocenění co Michael....prostě je toho hodně co on dokázal.....I když Jackson vypadá(l) jako černej negr nebo jako bílá opice a mutant....tak prostě toho dokázal hodně a změnil svět....nikdo se mu nevyrovná a Jacksona bude znát ještě ta generace po nás!Prostě mám Roba ráda ale Michaelovi se nevyrovná...zatím.....Michael je Legenda a tak to taky zůstane....No a co že je v Top osobnostech Michael lepší jak Robert...vždyť on umřel mějte lidi trochec úcty k mrtvýmu!!!!On si to zaslouží.....jeho smrt zarmoutila celej svět i ty keří ho neuctívali!!! *3* Takže jako zamyslete se nad tím můj názor zůstáva tejný Michael Jackson je skutečná osobnost a ve svým životě toho dokázal hodně a nemůžete s ním Pattinsona srovnávat!!! *10* *16* *8* *13*
  • hougerka.edward

Re: Re: česky dabing?... xD

Tak asi....já jak kerý filmy....třebas Stmívání to žeru jenom anglicky právě si pouštím Twilight česky...tak doufám že se u toho nezeseru xDDD....mno prostě já miluju Stmívání anglicky páč slyšíte jak oni všeci doopravdy mluví a tak fšecko.....ale prostě záleží jak to kdo mluví musí k tý osobě ten hlas sedět jinak je to v prdeli....a to se né každej trefí....myslím si že Roberta je těžký nadabovat on je hold originál! *14* *14* Ale třebas když dabujou Orlanda tak mi to vyhovuje ten kdo ho dabuje ten jeho hlas mi k Orlíkovi prostě sedí *14* *14* ♥♥♥=o*xo*
  • Re: tenhle k*t vs king of pop michael jackson...

Oprava : 300 milionu dolaru :) preklik :)
  • tenhle k*t vs king of pop michael jackson...

Hm, jak tady ctu predchozi komentare co se tyce tehle dvou (viz titulek) tak musim fakt narazit coz sem nikdy nedelal :)...
    Zaujalo me ze tady nektere male 10ti lete ludry pisou blbe komentare o tom ze tenhle ten vul je lepsi a dokazal vic nez michael jackson??? What the f*ck??? :D

Takze to vemu strucne a rychle at muzu zmizet driv nez se mi udela blbe :)
    Prekonat Michaela by mozna slo... kdyby

Mel nejprodavanejsi alba vsech dob
    Vyhral nejvice oceneni Grammy a podobnych cen
    13x Zapsan do guinessovy knihy rekordu
    Pomahani detem, coz cinilo Michaela 300$ dolaru :)
    Dat hudbe to co potrebovala...
    novy dar k tanci, ktery Michael vymslel...
    je toho hodne a na hodne z veci si ani nedokazu vzpomenout :)

Nic mizim odsud nez se mi z vas udela blbe :) Zdarec :)
  • bbbbbb

soutěž

ahojda na blog sem dala soutěž je to SONTV (soutěž o nejlepší trapné video)... no prostě jestli znáte na Youtube nějaké video, s herci z Twilight sagy, za vás moc prosííííííííííím zapojte se podrobnosti najdete zde: http://bablbubl.blog.cz/0907/takze- soutez
    jestli že se zapojíte mooooooooooooooc děkuju =) =* *4*
  • -m.a.t.l.a-

Re: Re: Rob v Praze

souhlas..:o( *9*
  • rytmus života

oni budou vprazeeee?????co ??faktt....jsem četla v časopise že robert a kristen spolu spim
  • deniska-l

Re: Rob v Praze

cože???....jak si na to přišla? *7* ....aby to zas nebylo jak s tim festivalem...!!!! *9*
  • nik011

Re: Re: Rob v Praze

jn
  • leila00

Hey co?? Zase nějakej hec co! Jako s tim, že Rob bude v KV.
  • rendik89

nekecej, kde si to vzala??? ja jsem z Prahy.....ááá, tam musim, byt.... *3*
  • _ewishka_

Co? oni budou v Praze fakt ?
  • lidus5

Cože???!?! Kdes to vzala?? *14*
  • jancap

Rob v Praze

Ahojky,take jste slyseli o tom,ze Rob bude jeste s Ashley ze Stmívání v Praze na premiere NM???JOJO,prej 26.listopadu...pojedete tam nekdo?? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit