-
Re: česky dabing?... xD
hej ty woe to je ae hnus!!! *9* cekala jsem neco jineho... *13* fakt hruza *9* jak se říká že český dabing je best *15* tak tohle wubec *13* nepochopis *7* -
Re: spolu
jo jsou *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
mě se to taky vic libi v anglictině a ne v češtine
ja mam aj cesky na dvdcku *16* -
Re: je cool
rekni mi kdo tady rika fuj,protoze ja to nejsem a vetsina znam taky ne -
Re: Re: Re: dabing
no diky ze ste schopny mi to napsat ale uz sem si to nasla -
Tak je jasný, že dabing neni nikdy lepší než hlasy, protože to prostě neni jejich. Ale dabing ke Stmíváním mě zklamal na 1000%!! Opravdu děs a ostuda ))): Ale popravdě neznám nikoho kdo má stejný nebo alespoň podobný hlas jako má Rob nebo Kristen, to je fakt.. oni ho maj takový jedinečný. Ale i vedlejší role maj ty hlasy tak jiný xD vtipný celkem. Nejvíc mě dostali ale s tou plísní xD I když jsem i přemejšlela, že to je třeba tim, že už sem to viděla hodně krát tak sem si zvykla na ty jejich hlasy, protože např. když sem viděla Thirteen tak sem si to taky pouštěla pořád dokola a pak když to dávali na primě (myslim) s titulkama tak sem uplně čuměla jak je to hrozně nadabovaný a kámoška co to viděla jenom s dabingem uplně prej, že to je normální a v poho.. Nevim no ale mě prostě ten dabing naplno zklamal a pustim si to s tim tak jednou a konec. Aspoň, že v kině to je s titulkama. -
Re: Re: dabing
pls date mi na ten stmivani cz odkaz? -
česky dabing?... xD
tak co jak se vám líbí ten českej dabing?? *5* ...mě teda ne a davam přednost titulkam a jejich pravejm hlasům, ktery sou mnohem lepší xD *1* ...no ale každej to vidí jinak *15* -
Re: Re: je cool
Podle mě je 1 000 krát hezčí Edward než Rob, ale každý má svůj názor . -
Sice muze bejt sladkej ale je strasne namachrovanej!!me se moc nelibi hezci je Robertek *14* *14* -
jkj
1) Na které foto mu to nejvíc sluší??
2) Kde má nejlepší ohoz??
3) proč??
4) Co je fakt úlet??
5) Proč??
6) Kde se nejlíp tváří??
7) Vyber jednu foto a okomentuj jí ve třech větách... -
Re: dabing
Už je i online.. to je hruza.. zustavam u Aj a titulku:D -
dabing
Hey...mám tu pro fandy stmívání,kdo nadabuje hl postavy:Edward Cullen (Robert Pattinson) - Jan Maxián
Bella Swanová (Kristen Stewart) - Nikola Votočková
Alice Cullenová (Ashley Greene) - Jitka Moučková
Charlie Swan (Billy Burke) - Lukáš Hlavica ;Jaromír Meduna
Dr. Carlisle Cullen (Peter Facinelli) - Antonín Navrátil
Reneé Dwyer (Sarah Clarke) - Simona Postlerová
*1* myslím,že je to lepší než kdyby Robíka daboval např.Kotek *1* *5* *5* -
Re: Re: je cool
Nezkoušela jsem ho, ale asi je *14* -
Jou..
NejLepší je...není jak Zac Efron to je takovej namachrovanej týpeček...Nic proti fanouškům, ale už si myslím že nikdy nebude tam kde předtím byl...všechno de dál a dou nové osobnosti a Robert je jedna z nich, kteří se zatím uchytly...Jo je Skvělej...a takové filmy jako je Stmívání jsou dobré...těším se na další díl...:) *3* -
nikdo nerika fuj *15* on je sladsi jak cokolada.. :) -
Re: ???????????
nesmíš věřit všemu co přečteš -
je cool
vy říkáte fůůůůůůůůůůůůj ale já říkám mňam
láskou bych ho snědla *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* . -
Nechte ho ŽÍÍT!
jako ty americký fanynky sou trapky jak neco... at si uvedomí že rob je jen človek..a nechají ho žít normálne... ( ale pokud jde o soukromý a rob a kristen spolu jsou.. to me ale zajímá...) *14* *14* -
Re: spolu
Heji newm *7* ae doufam ze jo *3* *1*