Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tynka-twilight

Re: Robíček

Ty woe sak jo hej ja Zaca upe nenavidi... *13* jako nic proti nemu ae je to upe sampon *9* buzerant *9* a upe si o sobe mysli *13* aRobert je upe nejfíííc *14* *1* *14* *4*
  • lidus5

Re: Re: Re: Re: Re: !!!...x(

myslím, že ani to ne...
  • Re: hlasuj te

ten seznam je abecední... takže vůbec nemusí být na 12.místě
  • nik011

Re: Re: Re: Re: Re: to snad není možny x(

asi ne co?:D ale ted uz to budes aspon vedet
  • lucik200

Robíček

Roba prostě miluju,ve Stmívání je nejlepší,jsme do něj absolutně zabouchlá.On je lepší než-li všichni ostatní,určiě lepší než třeba Zac Efron(ten vypadá jako nějakej Ken od Barbie.D) *14* *14* *14*je to můj názor,ale nemymslim ze je to jen můj názor.... *14*
  • spolu

Jsou tedy Kristen a Rob spolu?
  • lucinka9494

hlasuj te

Ahojky, musíme hlasovat všichni pro Stmívání na http://www.ceskatelevize.cz/program /knihamehosrdce/knihy/18946-stmivan i/ Stmívání je v knihách na 12tém místě takže musíme předběhnout ty ostatní knížky!!!!!!! *3* *3* *4*
  • nikous22

Re: Re: Re: Re: !!!...x(

jo přesně tak...chtěla bych vidět ty slepice...musej mít v hlavě nasráno
  • b.e.t.u.l.i

?

tady nekdo psal ze videl uz stmivani v cestine.. date odkaz znovu prosim..
  • efiiinka

Rozplývám se :D

Bóže on je tak krásnej :-) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • lidus5

Re: Re: Re: !!!...x(

Přejela je taxíkem!!!
  • nikous22

Re: Re: !!!...x(

já bych je zabila...hned
  • kikines

je sexy

Je sexy a je to prosrě borec *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Já ho prostě miluju co už ....Je to prostě kus ... *4*
  • kikines

!!!

Ty fanynky některé jsou úplné krávy !!!! *16* *16* *16* *16* Já kdbych viděla Roba tak chci se s ním třeba jenom vyfotit a řekla bych si o podpis, ale tohle ?To nechápu, že ty fanynky ho uhánějí jako nějakého psa asi si říkaly však co umže najdeme si novýho idola třeba Zaca (Fujjj *9* )Já jak jsem si četla, že ho sraziloauto myslela jsem si, že mě z toho odvezou Já totiž žádného jiného idola kromě Heatha Ledgera nemám a ještě k tomu Heath je mrtvej, takže nechci aby byl Rob taky druhej Heath *9* Fakt už nevím co dodat jsem naprosto šokovaná !!! *3*
  • lidus5

Re: !!!...x(

Co je přehnaný?! Mé obavy? nebo chování těch potřeštěných holek...?! *10* *10*
  • nik011

Re: Re: Re: Re: to snad není možny x(

a vymazala jsi mezery?
  • tynka-twilight

Re: to snad není možny x(

hej ty woe to jsou kráávy *9* *8* to už fakt není možne *9* hej ty owe ae to clovek nepochopi *7* ja bych taky asi silela kdybych ho potkala ae ne tak ze bych skocila kolem krku a vysela na nem nez me otrhne ochranka *13* hej jako doufam ze bude hrat i v dalsich dilech pac sem cetla ze uz aji vahal nad now moon *9*
  • zdenule119

!!!...x(

...no jako taky nechápu...jako mám taky oblíbený herce a dala bych wšechno za to,abych se s nima mohla setkat...ale tohle je trochu přehnaný ne???... *10* ...ale jinak we Stmíwání je prostě kus...!!! *14* *14* *14*
  • nikous22

Re: to snad není možny x(

hej chudák...je mi ho líto *9*
  • lidus5

strach

Málem jsem umřela strachy, když se mě kamarádka zeptala: Už víš co se stalo Robovi?.... Tohle už nikdy nechci slyšet! Fanynky... To přece není normální!!! Hned jsem se přidala na facebooku ke skupině Respect Me... http://www.stmivani.eu/38-herci/res pect-rpattz/ Doufám, že je Rob v pořádku! Nejradši bych se za ním rozjela a optala se ho... Ach jo! Chudáček! Co si asi o nás fanynkách teď musí myslet... vždyť herec má mít rád, že má ovdivovatelky, kterým se líbí jeho práce, role... Ale tohle... Ani nechci pomyslet, co by se se mno ustalo, kdyby to nebyly jen lehká zranění... *9* *9* Robe, najmi si víc bodygardů!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit