-
Re: :(
jo dneska jsem se to dozvěděla, chudáček se chtěl vyhnout těm otravným fanynkám a nevšiml si taxíku... ještě že se mu nic nestalo..to bych asi nepřežila,kdyby jo -
Re: Re: Re: to snad není možny x(
mě nejde -
Re: Re: Re: Re: Re: :(
sice ma svuj nazor ale mel byvedet ze je uplne dementni,bye -
Re: Re: to snad není možny x(
ale de -
Re: to snad není možny x(
to n ejde otevřít -
to snad není možny x(
ach jo, je mi Roba upřímně líto.!!! Tohle už ty fanynky fakt přeháněj, dyt to by nevydržel nikdo, takovej napor ... no koukněte semi http://www.stmivani.eu/38-herci/res pect-rpattz/ ...ty fotky mluví za vše ....hlavně ta poslední, ta je fakt deprimující, nwm proč ho nemůžou nechat žít!!! x(.... *9* ... -
Re: ???????????
dufam ze je to iba klamstvo -
slintáááááááám
jeziš rob je na tý nový fotce upe the best (564) .....slintáááááááááááá -
Re: :-*
tak to jupe ten stejnej ribeh jako u me.......ja sem taky vubec nechapala proc jsou do nej vsechny holky tak zblazneny ale jakmile jsem se koukla na stmivani hned sem pochopila *14* i love edward cullen!!!!!!!!!!! -
Re: Re: facebook :P
Já taky *1* .. nu což, je to pravda *14* -
???????????
hele kámoška říkala že prej četla v Intauch že Robert spal s nějakou holkou a další den s Kristem.co je na tom pravdx? *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: facebook :P
ty neni robert na facebooku?? -
Re: Je......
Jejky kdo by nechtěl *15* -
Re: Re: Re: :(
nj este ze mu nic neni -
:-*
Najlepsii je aj ked zo zaciatku sa mi vobec nepacil a nevedela som pochopit co na nom spoluziacky vidia ale ako som si kukla Twilight zistila som ze je najlepsi *4* *4* -
Re: Konečně splu
no tak to je moooc super *4* ..přeju jim to...!!!!! *14* -
Re: Je......
no jeje ... *14* se nemusíš ani ptát *15* ...toe naprosto jednoznačny *5* -
Re: :(
coooooože *9* ...chudák...hlavní je teda že je v pořádku, ale kdyby se mu něco stalo *9* ..!x( *14* -
Re: Re: Re: Re: jéj
Máš pravdu je slaďounkej. Nemáte někdo jeho emil nebo icq? -
Je......
Rob je sladkej chtěla bych se s ním setkat coí vy ostatní holky? *1* *1*