-
Já mám lístky sice ne na premiéru a ve prostřed :-D
-
Co člověk, to názor.
-
Protože je rok 2012 HAlooooooooooooooooooooooooo tady někdo zaspal dobu *1* že. Jako jasný KMOTR JE FAKT DOBREJ FILM A TWILLIGHT JE SLÁTANINA PRO PUBERTÁLNÍ HOLČIČKY, ALE I DNESKA SE TOČEJ DOBRÝ FILMY A ZROVNA NUDA V BRNĚ JE DOBRÁ KOMEDIE. A MOHLA BYCH VYJMENOVAT SPOUSTU DOBREJCH NOVEJCHFILMŮ, ALE BOHUŽEL NE ČESKEJCH JE fAKT ŽE TAM TO TROCHU UPADÁ *13* a hlavně ve filmovým průmyslu se teď točej nehorázný prachy a ty se musej taky vrátit zpátky tak musejí točit to ce se dobře prodá. Tak pochop že doba si to žádá a smiř se stím *1*
-
jasně že si tady může psát kdo chce co chce takže já ti taky klidně napíšu, že dementní seš ty a jelito k tomu. A co umíš ty? Je uplně jedno jestlii umí hrát nebo ne každopádně herec je někdo kdo hraje ve filmu víš a živí ho to a zrovna jeho to živí docela slušně tak asi takový jelito nebude tak se na jeho filmy nečum nikdo tě nenutí sna ne. *5*
takový hemzy mě fakt baví *1* -
Tak jsem si chtěla zarezervovat lístky na premieru a už jsou jen přední řady *8* *11*
-
O tom, jestli umí či neumí hrát by se dalo velice dlouho polemizovat.
Dle mého názoru zase hrát umí. *4* Říkám, je to názor od názoru. *15* -
Twilighty a podobny bordel nenavidim. To, co se teraz toci, to nejsou filmy /Twilighty, Nuda v Brne, Quantum of Solace/, to je sajrajt. Proc se uz netoci The Medusa Touch 1978, Citizen Kane 1941, Sunset Boulevard 1950, In the Heat of the Night 1967, KMOTR 1 - 3? Proc se musi tocit tolik sajrajtu?
-
Tady si muze psat kdo chce a co chce. A aj bude. Patizon, ci jak se tohle individuum jmenuje, neni herec. Herci byli napr. Richard Burton aneb Marlon Brando. Tohleto je akurat yelito a kus dementniho vola. A NEUMI HRAT.
-
Milují Edwarda..Je skvělý herec a Bella a Jackob to samí.. Sou skvělá trojce.. *14*
-
Tady si každý může psát co chce ;) od toho tu je založena tato diskuze,aby tu lidi psali své nazory ;)
-
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=453620528023120&set=a.453619381356568.124701.421613327890507&type=3&theater promiťe že zase otravuju,ale prosím lajk za chvilku soutěž končí *9*
-
On zahrál spoustu jinejch věcí akorát ho všichni spojují furt jen s Twilight jak kdyby nikdy nehrál v ničem jiném přitom hrál ve spoustě jinejch filmů akorát v těch starších není moc pěknej takový mladý jelito ale hraje dobře a teď jako bonus ještě i dobře vypadá takže pro herce naprosto ideální kombinace *1* *5*
-
Zkus se podívat na film Voda pro slony. Každému, komu jsem to poručila se to moc líbilo.
-
Naprosto souhlasím. V HP toho moc nebylo, aby se ukázalo jakej je. V BEL AMI (MILÁČEK), fakt super výkon. A je vidět, že dokáže zahrát i něco jiného. Ten snímek se dle mého úplně totiž liší od Twilight. Takže pro mě je to fakt super herec *3*
-
jo a ještě bych teda k tomu chtěla dodat, že je to aspoň pořádnej chlap a ne nakej slizkej celej vyholenej přihřátej metrosexuál co si holí břícho a kozy a má tam ňákej pekáč buchet na kterej jsou zvědavý akorát takový vypatlaný blbky jako si ty *15* prostě je to chlap a ne ¨hošánek¨ a určitě má víc do sebe než ňákej 20 letej Taylor Lautner se svým pekáčkem buchtiček stačí ten jeho sexy pohled a odzbrojí minimálně půl bab na týhle planetě *5*
-
Tvůj názor ti nikdo nebere jen tady s ním zřejmě asi nikoho neoslníš, teda pokud soudíš podle dvou filmů co si viděla tak by to možná chtělo shlédnout i jiné filmy aby si mohla soudit jestli je nebo není dobrej herec protože v HP toho zrovna moc nepředvedl tak jestli ti to přišlo super tak teda fakt nevím jestli seš vůbec schopná půosoudit kdo je a není dobrej herec. Podívej se třeba na BEL AMI myslím, že jeho hereckej výkon tam, by tě mohl přesvědčit o tom, že teda rozhodně je dobrej herec. A jako byl by dobrej herec kdyby nehrál v Twillight? No kdyby tam nehrál tak by zřejmě nebyl tak slavnej jak je teď a nemusíme tady nic řešit *15*
-
Já si myslím, že je fakt super herec.. Například snímek Nezapomeň na mě je fakt super. Nebo Voda pro slony. Teď se chystám zkouknout Cosmpolis, tak uvidím. Ale můj názor je, že je skvělej aspoň jako herec jo... *15* *15* *15*
-
Byl by dobrej herec kdyby nehrál v Twilight. Například v HP byl fakt dobrý, ale teď už ho jako herce moc nemusím. Možná to bude tím, že nemám ráda Twilight. Tak snad až ta sága konečně skončí, dá se do nějakého porádného filmu ať vím co vněm je. -Můj názor. (Takové ty kecy jako "Když se ti nelíbí tak sem nepiš." "Nikdy nedokážeš to co on" si prosímvás nechte, protože jsem nic z toho neřekla.)
-
Mimochodem bay bay je ironie. Vím, že se to píše bye bye.
-
No protože tento člověk má nejspíš sám problém se svým zápachem a tak soudí i tak ostatní. Myslím, že tvá hloupost a neúcta k jiným lidem, co v životě něčeho dosáhli tě v životě ještě vyškolí. Minimálně neoblíbeností a pohrdáním jiných lidí. Víš co je na světě jednou z nejhorších věcí?............ SRÁŽKA S BLBCEM. Bay bay