-
Čtěte:
http://www.people.com/people/article/0,,20631287,00.html -
tak sem nelez kdyz ho nemas rad ty tvoje neinteligentni nazory nas nezajimaj
-
Milujem Roba!!!!!!!! <3 Je krásny!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Vždyť ti nikdo neříká aby jsi měl. Tak co tu prudíš.
-
Patizón: to je prosim vas to yelito z Twilightu? Dekuji, takove lidi nebudu uznavat, nedajboze mit rad. Ani Omylem.
-
No já doufám, že to pravda je. Už to psalo Blesk, Odhaleno, Celebrity.
Taky strašně chci, aby to byla pravda. Oba jsou strašně úžasní a spolu jim to tak sluší *14* *14* *14* *14* -
Taky jsem to právě četla - tady: http://m.super.cz/15201-odpustil-ji-robert-pattinson-a-kristen-stewart-jsou-zase-spolu.html
Ale nevím jestli je to pravda, vzhledem k tomu, že to píše bulvár... Ale moc bych si přála, aby to pravda byla. :-) -
Jooooo... jsem to četla už patnáctého. Ale stále jsem čekala, zda to vydá i někdo jiný.
Jsem tak nadšené... *14* *14* *14* co jiného přát, než jen samou znovu nalezenou lásku *14* *14* *14* -
uz jste to slyseli Rob pry odpustil Kirsten za jeji neveru a jsou zase spolu *14* a stehuji se do Los Angeles *3* ze by se zase dali dohromady
-
No jo no to s tím alkoholem je gól. Nasává při natáčení filmu Cosmopolis, protože se s Kristen rizešli. Vtipný je že ten film běží v kině už od 9.8.2012. Takový keci, kdyby si aspoň ověřili info. Má pocit, že napíší vše a je jim fuk jak velká hovadina to je.
-
Chudák Rob všechno se na něj sype i ten bulvár to zhoršuje
-
Asi ne, je to bulvár takže se jim nedá věřit :)
-
Vypadá to tak, ale ona se prý přiznala, že ho podvedla.. Taky je možný, že podváděla, ale tyhle fotky nejsou pravý..
-
Taky jsem to četla, ale tvdili, že se oba navzájem utišovali z rozchodů.. Tak nevím co je na tom pravdy, ale myslím si, že tak krátce po rozchodu by si novou holku asi nenašel...:-)
-
ahoj nerada otravuju jestli chcete můžete na fb lajknout můj výtvor-obrázek Edwarda https://www.facebook.com/photo.php?fbid=457556277617921&set=a.456684181038464.104668.350407378332812&type=1&theater
-
Já nepsala, že je srab. Jen to, že ji hned nechal je srabácký.
Ale na druhou stranu - kdyby se do toho nepletli média, tak se to tak nevyhrotilo...
Přeju ji Roberta, protože oni jsou fakt skvělej pár... -
Ahoj, nabízím k prodeji knihu Voda pro slony, předloha ke stejnojmennému filmu s Robertem v hlavní roli, skvělé počtení, navíc s Robertem na titulce:) Cena 149Kč i s poštovným, kniha je nová. Zašlu foto.
Email: bazaarM@seznam.cz -
Proč chceš aby se k ní vrátil, když na jejím bloku píšeš, že je srab a že se zachoval srabácky. Měla bys jí teda přád někoho lepšího, než je podle tebe Robert.
-
říká se že člověk si uvědomí co má (měl) teprve když to ztratí... A myslim že ona si to uvědomila moc dobře.. Podle mě by to měli ještě zkusit.. Mě přátel taky podved, sice ne tak brutálně, ale podved, měl máslo na hlavě, dostal druhou šanci a vím že víckrát to neudělá, protože to by byl konec... Takže podle mého názoru by to měli ještě aspoň zkusit, moc jim to spolu slušelo... A nejsem na straně ani jednoho z nich, jsme lidi a uklouznout může každý...
-
asi tak nějak.... A po shlídnutí videa s údajnýma fotkama kvůli kterým všechno vzniklo si nejsem uplně jistá co se vlasntě stalo, opravdu to vypadá jak fotomontáž....