Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Právě jsem se doslechla, že Rob byl na večeři s Katy Perry. Takže má už asi za Kristen náhradu

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-svetove-celebrity/180364/robert-pattinson-uz-zase-randi-s-katy-perry-si-vysli-na-veceri.html
  • Taky bych jí na Robově místě nedávala druhou šanci, ale na druhou straně ych moc chtěla, aby byli spolu...
  • vím, že je to jenom názor, ale proč? :)
  • lenkaschs
    ROBERT A KRISTEN UŽ SPOLU ZASE MLUVÍ.
    It sounds like Rob & Kristen may be walking hand in hand at the ‘Breaking Dawn Part 2′ premiere after all! After shutting Kristen Stewart out for weeks, Rob Pattinson is finally ready to communicate with the woman that shattered his heart. “They are talking,” an insider tells Us Weekly. “Rob doesn’t hate her and he’s not mad. He just doesn’t get why she did it.” Though Rob would have every right to be angry about Kristen’s infidelity, we’re glad to see that he’s taking the high road and trying to forgive her. “He loves her and thinks about her constantly,” reveals the insider. Keep talking you two! [Us Weekly]

Read More at: http://hollywoodlife.com/2012/08/23/rob-pattinson-kristen-stewart-talking-again-not-mad/#utm_source=copypaste&utm_campaign=referral
  • xx-paula-xx
    Je mi jedno u koho to tak doma funguje nebo ne... :-/ On má snad svou hlavu a pokud nebude chtít tak se k ní prostě nevrátí a dobře jí tak. Všechny ty komentáře typu - vrať se k ní, ona se poučila a blá, blá, blá - běžte se s něma vycpat. Podporujte si Kristen jak chcete, ale vy tady ukazujete akorát, že podporujete nevěru a umíte blbě radit, ačkoli nikdo neví jak to doopravdy všechno je. Roba zbožňuju a ať se rozhodne jakkoli určitě to nebude na základě fanoušků, ale podle jeho charakteru a přesvědčení…
  • Já si zase myslím, že pokud si uvědomila, co pro ni Robert znamená, tak už si to víckrát odpustí. Jednou zkusila jaké to je bez něj...
    Tak to bylo zase u nás doma.
  • upřímně bych to na jeho místě nedělala...podvedla ho jednou a bude podvádět furt...u nás doma to tak bylo
  • Roberte, už se ke Kristen vrať!!!!
  • Já mám stejný názor *3*
  • On má strašně silné charisma, teda pro mne *3* úplně z něj vyzařuje *3* a samozřejmě je sexy jak prase *14*
  • No musím uznat, že jako chlapec mě tedy vůbec nebral. Ale v posledních letech je tento muž čím dál tím víc sexy a působivý. A jeho herectví se mi velmi zamlouvá. Sága Twilight mě sice neminula, ale nejsem jejím úplným nadšencem. Ovšem jeho počiny v jiných snímcích poslední doby jsou pro mě nezapomenutelné.
  • Zuzzanka.k
    Profilovka je skvělá *5*
  • Mishen
    Děkuju vám že se vám líbí fotka tu fotku sem tam dala já *3*
  • Sam604
    Máš pravdu. Všichni dělají jako kdyby někoho zabila. Rozhodně jí mám stejně ráda. Je skvělá. *14*
  • ta nová profilovka je super,už to chtělo změnu jako sůl
  • Nevím jak, ani kdo to změnil, ale díky :-) Už to chtělo novou fotku a tahle je krásná! :-)
  • To je taky pravda.. :-) Tady se řěšilo to, že už to koukání na stvmívání asi nebude jako před tím.. Že ted už nejsou spolu a v tom filmu.. Ale jinak máš pravdu, že to asi s hraním nemá co dělat.. Je to její soukromí život a rozhodnutí...
  • Souhlasím s Kačenkou...Kristen udělala chybu to jo ...ale proč na ní hned nadáváte? *9* Vždyt je dobrá herečka..a to co udělala,to je její věc....a vy by jste na ní neměli nadávat. *9*
  • Taky si myslím :-)
  • Máš uplnou pravdu. *3* Robert by měl dát Kirsten ještě jednu šanci. Jsme jen lidé a každý může uklouznout přece :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit