Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, jestli máte rádi Roberta Pattinsona a sjíždíte s všechny filmy jako já, tak sem házim odkaz na film Little ashes, vim jak dlouho jsem ho sháněla a když jsem ho konečeně sehnala, tak k tomu nebyly titulky, nakonec jsem je přece jenom našla, tak jsem to dala dohromady a nahrála jsem to sem: http://download.hellshare.com/little-ashes-eng-cz-titulky-robert-pattinson/8191399
    je tam i možnost stáhnout si to zadarmo :)
  • ahoj, vím že to sem nepatří, ale mám prosbu... ted jsem sem přišla a koukám, nový osobnosti... Nemám tušení jak se dostat na svůj profil, pomůžete mi někdo, prosím :)) *7* *7* *7*
  • lenkaschs
    Ahoj lidičky,(hlavně ti kteří mě z osobností znáte nebo mé články) , po hrozně dlouhé době jsem opět tu s dalším :
    ROBERT PATTINSON: „JEN KRISTEN MI OPRAVDU ROZUMÍ.“
    Zdroj: isifa.com
    Šestadvacetiletý Robert Pattinson se svojí hereckou kolegyní z Twilight ságy Kristen Steward randí už tři roky. Robert se přiznal, že je pro něj Kristen přímo ideální, protože ho chápe a ví, čím si prochází.
    „Ví přesně, jak se cítím. Je to cílevědomá žena, která se chce po herecké stránce neustále vyvíjet. Má vynikající smysl pro to, co je dobré, a neustále mě vybízí k těm nejlepším výkonům.“
    Robert se také zmínil, že bylo skvělé, že spolu mohli jít na letošní festival v Cannes, protože si byli vzájemně oporou.
    „Bylo úžasné, že jsme v sobě měli vzájemnou podporu. Z její přítomnosti na slavnostním promítání filmu Cosmopolis jsem byl sice nejdřív nervózní - seděla přímo přede mnou a já se na ní díval a snažil se poznat, jestli se jí ten film líbí nebo ne - ale nakonec mě uklidnila, když mi řekla, že je přímo nadšená.“
    Zatímco Robert letos v květnu na festivalu propagoval film Cosmopolis, Kristen tu byla se svým On The Road.
    Filmík Cosmopolis bude v našich v kinech k vidění od 9. srpna.
    Město New York, blízká budoucnost: Eric Packer (Robert Pattinson) je osmadvacetiletý nekorunovaný král Wall Street. Během jeho vyjížďky po městě dojde v ulicích Manhattanu k záhadné explozi a propukne peklo. Navíc zjišťuje, že se mu hroutí finanční impérium. Kontakt se skutečným světem, i když jen přes okna limuzíny, ještě prohlubuje jeho paranoiu. V průběhu čtyřiadvacetihodinové odysey začíná k smrti vyděšenému Ericovi docházet, že se jeho život blíží ke konci.
  • strasne ho milju je bozii ani se to neda popsat!! je fakt strasne nadhernej!!! a ve stmivani mu to vazne sekne jako upirovi!! *14*
  • jepravda ja ho milujem ale neda sa to vobec ani opysat je to taka laska ze ....ja ho nemilujem ako ostatny koli tomu ze tak nadherne vyzera alebo ze je filmova hviezda alekoli tomu ze je uzastny ja len ked som pocula jeho hlas skoro som sa rozplakala a strasne zavidim Kristen ze moze mat takuzastneho cloveka pri sebeako je Robert... Ja ho milujem
  • http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JWIE0WcL2CU
  • jaj milujem ta ti si nieco ine ako ti ostatny vsak preto.......ta tak velmy milujem a drzim ti palce moc abi si mal este viec filmou a abi sa ti este viec darilo a abi som tie filmi zase mohla pozarat lebo ja tvoje filmy milujem a chcem abi si ich mal viac toto je pre teba :* milujem ta cmuqqqqq
  • Máš naprostou pravdu! :)
  • He's super actor and I hope I see him with my own eyes.
  • Mě se líbí,v nějakém filmu víc,v jiném míň.Voda pro slony je super,to máš pravdu.Ale koukla jsem se na ní až po shlédnutí ságy,do té doby jsem o něm totiž skoro nevěděla .
    Obsazují ho teď hodně,protože holky po něm šílí,a když ho obsadí do filmu,mají zaručeno,že na film půjde hodně lidí.
  • Já mám problém mě se tady žádné fotky neukazují místo fotky je tam jen bílý rámeček.:(((
  • Souhlasím! :)
  • nereagují.... já si žádné chybi nevšimla ani nevšimnu... *1* jinak jak bylo psáno je to diskuze o robovi... trošku více se někdo sekl... *4*
  • Z planety trapnost. Tento člověk moc dobře ví, kde všude udělal gramatické chyby a baví se tím, že na to lidé reagují TRAPÁK.
  • Jejda a kde ty ses tady ocitla *8* *8* *8* *8* ????
  • Promin ale tohle je diskuse o Robovi a ne o Ewě.. :)
  • to asi nejsi ewa farna ona narozdíl od tebe umí česky
    třeba by nenapsala eva farná
    nebo pýsničky atd di zpátky do 1 třídy *7* *7* *7* *7* *16*
  • Ahojky já jsem Eva kdo už umý zaspívat moje pýsničky na zpamňeť? A kdo je můj fanoužek? Umým moc hesky spývat že ano???????????????????????????????????????????????????????????????? *14* *14* *14*
  • Toto je úžásný herec a chlap... takovéhle herce by měli být i v ČR... <3 *14*
  • Souhlasím se všema! :) Podle mě by mohl hrát klidně i v jiných filmech.. Je hodně rolí které by mu sedly.. a je škoda že je nehraje..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit