-
no..
ach jo dneska sem tady asi naposled...v pátek odjíždim na 14 dnů pryč *9* ´...no nwm jak to zvládnu 14 dní bez icq, osobnosti a atd *15* hned jak se vratim zpátky domu hned si zapínam notebook *15* ...ale na cestu si samozřejmě beru Twilight bez toho bych to asi fakt nepřežila *15* *4* ...tak sem vás chtěla poprosit kdyby ste našli novy fotečky bo videa z natačení tak jestli byste mi poslali odkazy do vzkazůů *3* *4* moooc kuji *3* a bude se mi stejskat *15* *15* *15* *15* *14* ... -
Re: Re: ach joo!
jj přesně tak *3* mam to stejně jak ty ...ten sloupec se mi ukazuje až pod diskuzí *7* ale když sem v diskusi tak je to normáálně *7* ale tohle se mi děje jenom u Roba...ale jinak seklo se mi to všude *9* noo vadí mi to *9* -
Re: Re: Otazka
Chudák Rob ... *9* -
Re: Otazka
Ne, ale hodně o ní usiluje...Ona má ale přítele!!!:( -
Otazka
AWOJKY JA JSEM SE CHTELA JENOM ZEPTAT JESTLI I V NORMALNIM ZIVOTE JE ROBERT PATTINSON S BELLOU ? *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: ach joo!
jn taky mam jen 3200 a taky me to stve :( -
Re: ach joo!
a me se tam i na ty hlavni strance u roba neukazuje ten sloupec(tapety,zivotopis) ale ted u diskuze jo, tak to nechapu bi -
me se to seklo taky! a je to teda pekne debilni -
pěkna fotka *14* i ty další co tam sou! *14* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ach joo!
jo to je jasny! *15* ...ale celkem mi to vadí...njn třeba se to spravíí ...časem *15* -
Re: Re: Re: Re: ach joo!
Tak to bude chyba u nich a ne u nás;-) Jak se říká "chyba není na vašem příjimači" :-D to se vyřeší -
Re: Re: Re: ach joo!
no je to divny...:(... *9* ...ale nemyslim že je to strop pač u enriqua je přes 3200 ale taky se mi to seklo *7* -
Tak to byl pokus - tak mám taky 3200 - třeba je to strop a víc se už neukazuje -
Mně jo. Tady - na spravení nálady:-)
http://robertpattinsonw ho.com/?p=2903 (nezapomenout vymazat mezery) - photo z natáčení:-) strašně mu to tam sluší. točili scénu, kdy ho Bella zachrání v Itálii - proto to rozepnuté tričko:-) -
ach joo!
ach jo mě štve že se mi sekly osobnosti x(...něco napíšu ale stejně je diskuse pořád 3200... *7* ..a fotky se mi taky nemění nwm co s tim je x( *9* ...Bellince se taky diskuse nehybe a co vám??? *9* *5* -
Re: Re: Re: Re: :(
no v to doufam *9* ¨prototze jediny co sem si prala bylo vyfotit se s voskovym Robem a on tam nebyl *9* -
Re: new moon
kuji za odkaz *5* ty fotky sou úžasnýýýýý *3* *14* ...fakt moc pěkny!!!! -
Re: Re: Re: :(
jasny no *15* to chápu taky by mě to naštvalo *9* ... *15* j to by určitě taky stalo za to aspon s tim voskovym že *15* *15* *14* -
Re: Rob v ČR
Já si myslím že je to zase nějakej planej poplach......no nwm nwm... *9* *7* -
new moon
Tak oficiální obrázky z New moon (je jich 5)- tentokrát už v dobré kvalitě.
http://www.ew.com/ew/gal lery/0,,20234559_20234565_20280345_ 3,00.html (nezapomeňte vymazat mezery)