Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: :(

byla jsem hodne zklamana... *9* celej pul rok sem se na to tesila ... ze nafotim milion fotek s nim a pak nic *9* aspon s tim voskovym jsem se chtela obejmout :( no snad priste :) *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: :(

jj presne tak :D chces to poslat :D dej maila :D
  • deniska-l

Re: Rob v ČR

dyt to už tady bylo a pak se potvrdilo že nepřijede....tak jak je to tentokrat? *7* nechci se znova těšit a pak byt zklamana *9* .. *4*
  • bella.edward.twilight

Rob v ČR

Robert Pattinson přijede do Karlových Varů na festival!Já to mám dobrý protože bydlím ve Varech.
  • pavlusqa

Selaward

Selaward! Pls zapoj se a nominuj svou best celebritu:-)na www.selenagomezweb.blog.cz
  • lidus5

Re: Re: Re: :(

A vyfotila si se s ním? *1* je tam v dresu a s basket. míčem, že?
  • mysak.kol

http://seventeen4ever.blog.cz

sorry, že zase otravuju, ale mám na blogu bleskovku, tak se zapojte...díky
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: :(

jo toho tam meli... ale Vanessku ne *15*
  • deniska-l

Re: :(

je ty si byla v Londýně? *4* se mááš! *5* ..tak toe teda na nic!...toe velka chyba že ho tam nemaj!!! *9*
  • twilight111

Ahojky

Ahojky lidičky kukněte na můj bloček:) www.Christinefly.blog.cz *1* *1*
  • Re: :(

coze?!jak to ze tam nebyl?!to je chyba!doufam,ze az tam pristi rok pojedu se skolou,tak tam bude...protoze jestli ne,tak nevim,co budu delat :) kdyz ho nemuzu videt ziviho,tak aspon voskovyho,ne?
  • lidus5

Re: :(

A Zaca tam měli?? *15* *15* *15* *15*
  • b.e.t.u.l.i

:(

Předevčírem jsem byla v Londýně v muzeu voskových figurín MADAME TESSAUDS ale byla jsem strašně zklamaná *9* neměli tam Roberta *9* a toho jedinýho jsem tam chtěla ... nevíte někdo kdy by tam mohl bejt
  • mysak.kol

menší reklamka

ahojky, lidi představte si, že jsem si udělala blog. další v řadě, no a byla bych ráda, kdybyste mi ho zkontrolovali a řekli jakej je. Předem dík i za kritiku.
    http://seventeen4ever.blo g.cz/ *3*
  • deniska-l

Re: Re: Robert

přesně tak!!!
  • nik011

Re: Robert

no sorry ale tak sem nelez kdyz o tom nechces nic slyset
  • deniska-l

Re: New info o Robovi

*15* *3* *15* ..tak to mam maximální radost....je to fakt super *3* *14* ...už se těšm až to všechno bude natočeny ...no sice to nějakou chvíli potrva ale New moon bude "za chvíli" *15* *4*
  • deniska-l

Re: new moon

jo škoda že je to jenom z časopisu, ale i tak jim to tam moc slušííí *14* a s tim polibkem souhlasim fakt WooW *15* *14*
  • Robert

Ja nevi me se stmívání nelíbí.A deprimuje me jek o nem vsichni melou a milujou ho sory, ale je to k nevidrzeni uz nemuzu o něm ani o stmvání nic slyse
  • hougerka.edward

Twilight Hadry

Právě jsem zabruslila na 1 americkej web a musím říct ,že jsem nečekala že oblečení kolem Stmívání bude tolik =o* Asi budu muset začít šetřit....páč tam mají dost dobrý hadry xD♥♥♥ *8* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit