Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nik011

very

musim si koupit in touch
  • avrilka.14

fotky

tak nejak premejslim jestli by na netu mohli bejt fotky z robovych natorenin...nevite nekdo kde by mohli byt?? *14* *14*
  • bellunqa

Re: IN TOUCH

A přitom jak by se k sobě Kris s Robem hodily, že? njn ... *9*
  • mysak.kol

IN TOUCH

hele dostal se mi do ruky plátek in touch a byl v něm článek o Robovi, Kristen a Niki. Podle toho, co tam psali, je Kristen Robovou velkou láskou, kterou ale jako jedinou mít nemůže. Začal chodit opět s Niki, ale neustále běhá za Kristen. no a Niki se snaží napodobit Kristen, aby získala Roba.
    je mi jich všech líto. Hlavně Roba, protože je nešťastný. Kristen se v tom prý vyžívá a nezávazně s Robem flirtuje. ach jo *9* *9* *9*
  • nellanie

Re: Re: Re: Re: PETICE

já též se přidám:)
  • anca.trhla.anca

Hláásuj

http://twilghtsagastmivani.blog.cz/ 0905/ssoouutteezzz-zacina-d
    Prosí m hlasuj *1* o nej blog o Twilght !!Je to jen na tobě komu dáš hlasek:-D ale dikec hlasuj *4* *4*
  • leila00

Re: PETICE

Jasně, že se přidám ♥
  • elunka

Re: Re: rozbřesk

jeeeee a nemohla bys tu knihu poslat mailem i mě???plsky muj mail je Elik.Bulik@seznam.cz *3*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: PETICE

tak ale aspon je muz ne *15*
  • lenicczka

Re: Re: PETICE

tak to je pravda nwm jak ted ale jak bylo snad v bravu jak byl mladší tak tam měl hustej pralest tjn *15* *15* *15* *15*
  • bellinka

Re: Re: Megan

jj je to jeho volba presne!:(..Ale ja ybhc byla raci kdyby byl s Kris§:)
  • hougerka.edward

Tak asi....s tím vám pomůžu a ráda...i kdybych ho měla do čech dokopat a dotáhnout třeba za ten prales co má pod paží xD *14*
  • deniska-l

Re: Re: Re: PETICE

tak to je mi hodně líto *9* ...ach ju!!! ...když už se mi podařilo skoro přemluvit mamu *9* toe jak naschval....a neboj v tom vám pomůžu!!! *3*
  • lenicczka

já se určo přidám já ho chcu do Čech *15* *15* *15*
  • mysak.kol

Re: Re: PETICE

mrzí mě to, taky jsem to skoro obrečela *9* *9* *9* *9* ale neboj, my ho sem nějak dostaneme *15* *15* *15* *15* *15* i za vlasy ho sem dotáhneme, pokud to bude nutné *15* *15* *15* *15* *15*
  • deniska-l

Re: Megan

jj ja si myslím, že s ni bude *9* maj to fakt docela dobře po sobě...ale Kristen je lepší a je bych si dokazala představit líp!!! *5* ale je to Robova volba *3*
  • deniska-l

JJ URČO SE PŘIDÁM....jak sešlooo *9* ja myslela že přijede *9* ach jooo *9*
  • mysak.kol

PETICE

ahojky, lidi hele, na Novém měsíci vedeme diskuzi. Chceme napsat něco jako petici, aby k nám Robert přijel. není to pro nás fér, že tu ještě nebyl. Doufali jsme v KV, ale z toho sešlo. tak se přidejte, pokud chcete. zatím je to v počátečním stádiu debaty. *15* *15* *15* *15*
  • bellinka

Re: Re: Megan

No to nwm mam takovej pocit ze jim dvoum by to moc neklapalo sice jo bylo by to priima ale nwm!..Z toho bych nemela moc dobrej pocit!..
  • miss_cullen

Re: Megan

já bych chtěla, aby byl s Nikki *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit