Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miss_cullen

Re: Re: Re: yellow

tak to si aspoň prohlídnu v trafice *14* *15* *15* *15* *15* *15*
  • sanninka

Re: Re: yellow

No nic moc, jsou tam dohromady asi tak dvě fotky a asi tak dvě věty o něm no *4* Rozhodně nic, kvůli čemu by se to vyplatilo kupovat, narazila jsem na to náhodou..Ale aspoň něco *3*
  • b.e.t.u.l.i

Re: yellow

a jak moc dlouhej clanek tam o nem je.. *15*
  • sanninka

yellow

Viděly jste v Yellow článek o 24 mužích, o kterých sní ženy po celém světě? Hádejte,kdo tam taky je? *1*
  • miss_cullen

Re: Re: Pro: miss_cullen

podle mě se hodí víc k Nikki než k Megan *3*
  • dudysekk

Re: Pro: miss_cullen

heh xD souhlasim docela mě mrzelo co udělal Nikki :-( ale k Megan se podle mě doost hodí :-D
  • dudysekk

Happy b-day

Jináák samozřejmě wšechno nej Robovíí :-* dodatečněě
  • dudysekk

plssky

ahojky lidi hlásnete mi plsky v SONCTS S robertem moc moc dkěujíí

http://barush-twili ghtsaga.blog.cz/0905/2-kolo-soncts
  • sweet.lady

narozky

lidi, včera sem tu nebyla a to mě štve.... tak dodatečně VŠECIČKO NEJ..... *14* *14* *14*
  • anca.trhla.anca

Re: Mmmm

Joj twl a kdo je u tebe Nána Pizdo!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • zuza-nyje

Happy Birthday

Promiň Robíí, že jsem ti včera zapoměla popřát...Tak opožděně Všechno nej nej k narozkám... *1* *4* *4*
  • hougerka.edward

Pro: miss_cullen

Kdes na tom byla xO......ale to je mega...jenom všude nemusí cpát tu Kristen.....a pěkně kecá že už ho omrzela...ale to je čistě jenom můj názor...A že prej teď když zapoměl na Kristen randí s Megan Fox.....Ten má vkus jak .......to vybírá teda moc dobře jednu zadanou kvůli kerý láme srdce Nikki Reed a využívá ji....vymění za bisexuálku Fox!!!!To se to Robert pěkně dopracoval x( Jen tak dál Robe..... *10* *16* *9* *13*
  • hougerka.edward

Pro: miss_cullen

Kdes na tom byla xO......ale to je mega...jenom všude nemusí cpát tu Kristen.....a pěkně kecá že už ho omrzela...ale to je čistě jenom můj názor...A že prej teď když zapoměl na Kristen randí s Megan Fox.....Ten má vkus jak .......to vybírá teda moc dobře jednu zadanou kvůli kerý láme srdce Nikki Reed a využívá ji....vymění za bisexuálku Fox!!!!To se to Robert pěkně dopracoval x( Jen tak dál Robe..... *10* *16* *9* *13*
  • miss_cullen

Jak Robert oslavil narozeniny?

Rob včera slavil své 23. narozeniny v Glowbal Grill and Satay Bar po dvanáctihodinovém natáčení..
    Na jeho oslavě byli Kristen, Ashley a Jamie Bower.. Dorazili kolem deváté večer a odcházeli v jednu ráno.. Fanoušci ho viděli, jak jde k taxíku, tak se s ním vyfotili..
  • alicebella

vše nejjj

Taky Přeju všE nej VčeRa seM to ňáK neStiHla
  • vše nejjj

přeju ti všechno nejjjjjjj k narozkámmm:)..sice trochu opožděně ale neva,,.:)tak si užívej života i nadále..:);) *4* *3*
  • mysak.kol

Re: rozbřesk

stačí ti ve wordu? *3*
  • mysak.kol

co myslíte vy?

tak si říkám, jak je mu asi dnes po flámu. flámoval? SLAVIL NAROZENINY, TAKŽE ASI ANO. nebo je jak my a nechává to na volný víkend? Co myslíte? strašně bych si přála vědět, co teď asi tak dělá (a s kým). Kristen bych mu přála, sluší jim to spolu, ale pokud si najde holku, podle svého vkusu a bude pro něj dost dobrá (což pochybuju, protože taková neexistuje *15* ), budu mu to přát. *7* možná? *15* *15* *15* *15* Miluju ho a moooooooooooooooooc *15*
  • Re: nejky

taky miluju roba je sexy ma nekdo jeho mail??
    jestli jo tak piste *15*
  • b.e.t.u.l.i

:)

vim ze je to hloupy ale taky popreju *15* skoda ze Amerika neni bliz *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit