-
goood
uz ma vetsi fanklub nez enrique iglesias! tak to je very good -
Re: Re: padam
tjn presne -
Re: padam
noo to ja bych prostě musela jet *1* ..to bych si nemohla nechat ujit *15* *15* ale asi bych se při pohledu na něj zbláznila *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* -
padam
tyvole jestli fakt prijede tak ja fakt nevinm co budu delat!! jako je jasny ze tam pojedu ale stejne! -
Re: Re: Re: Re: Re: narozkyy!
to nemůžeš vědět, třeba tam bude i autogramiáda *3* -
klid, ono stejně bys ho viděla jen před tím ,,divadlem" bo co to je, ptž dál se nesmí.I když chápu-->mně by taky ke štěstí stačilo vidět ho naživo *14* *1* -
jasan *15* mmnt du vytahnout kufr *15* ...pojedem tam rovnou ne??? *15* tak tam tu chvilku počkááme *5* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
první týden o prázdninách, ale ještě to není vůbec potvrzený *13* -
Re: Re: Re: Re: narozkyy!
to vis bobe ale kam na oboje *15* *15* -
Re: Re: Re: narozkyy!
Lenicczka:no jasny balime *15* *15* *15* -
kam pak balíte do tý Italie jak tam točej koncem května *15* *15* *15* a kdy to je jak pišete ten festival v Karlovejch Varech ?? *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: OMG!
mě to pořád nejde... ale už jsme to myslím našla... no já viděla Zkrocenou horu, takže mě jen tak něco nerozhází! *1* Ale divím se hclapům co takovou scénu dokáží natočit *1* musí být fakt profíci *14* -
Re: Re: narozkyy!
a kdy to je?? -
myspace
newite jestli ma myspace?????? -
klidněéééé!!!!Tak balíme ne?? *15* -
Little ...
mno tda jako fuj,ale on je pořát sexy...a to nic nezmění *14* *1* *14* *1* *5* *13* -
Re: Re: Re: Re: Re: OMG!
je to pravda!!!....nwm jestli ten film chci ještě vidět *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: OMG!
http://www.youtube.com/watch?v=u1D5 Qhrh53k&eurl=http%3A%2F%2Ftwilight% 2Eblog%2Ecz%2F&feature=player_embed ded ....už tam ta mezera není.... *15* miss_cullen napsala je to pro silny žaludek *5* -
Re: Rob v Jarmarku marnosti nehraje!
Jj vystřihli, já jsme si přepálila originál a v bonusech je! Je tam jako vždy nádhernej a drží Resse za ruku... *1* Ta Resse.. jake sbalila, a drží se s Robertem za ruku.. *1* *1* Ale jinak dobrej film! *14* -
Re: Re: Re: OMG!
Mě to nejde... a nevím jakou mezeru myslíš, ale chci to vidět!!! *1* dáš to tam znovu, nebo jak to mm najít na youtube? díky moc!